Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu anda 5gb . 1 gb verilmiyor artık.
  • Çop, 5 gb 35 lira para cok , avea 10 gb veriyor 30 tl ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Hesabın bölümünden giriş yapıp almaya çalışın. Devam ediyor gözüküyor.

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haydi gel kampanyasi devam ediyor Haziran sonuna kadar. Tanimlamazlarsa hakkınızı arayin

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Kafasına göre, istediğine veriyor. Standartlık yok!

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    İnternetten numara taşımaya bu tarife çıkmıyor ilginç.. hediye 8 GB da olmuyor halı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Haydi gel kampanyasi devam ediyor Haziran sonuna kadar. Tanimlamazlarsa hakkınızı arayin
    Yapılabilecek ne var bilmiyorum.

Turkcell müşteri temsilcisi ile görüştüm.. "o kampanya bitti" diyorlar "satan bayi ile görüşün , çözmezlerse bayi hakkında şikayet oluşturun" diye eklediler.

Bayi ile konuştum. Bittiğini bilmediklerini ,kendilerine devam ediyor diye bilgi verildğini söylüyorlar. Şikayet konusu da umursamadılar. "başlarından atmak için söylüyorlar, o şikayetlerdne bir şey olmuyor" anlamında konuşuyorlar.
    Tekrar Turkcell müşteri temsilcisi le görüştüm. Bir çözüm bulmadılar. Bayinin niye şikayetten korkmadığını anladım, çünkü şikayet sonucunda eğitim programına alınıyorlarmış.

Turkcell kalitesi deniyor ama daha tarife açılır açılmaz durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 11 Haziran 2018; 20:2:12 >

Kardeşim az önce Turkcell Müşteri Hizmetleriyle görüştüm. 10 gün sonra hat taşıyacağımı bildirdim. Ve lifecell Fırsat tarifesine geçeceim dedim. 12 ay 1gb haydi gel kanpanyası lifecell paketleri için kaldırıldı denildi. Turbo veya Gnc tarifelerne devam etmektedir dediler. Ayriyeten internet üstünden hat taşıma işleminde 4 ay boyunca aylık 2 gb veriyorsunuz, lifecell Fırsat paketinde bundan faydalanabiliyormuyuz sistemde bu paketin görünmediğini söyleyenler var dedim. Sistemsel bir hatadan gözükmüyordur internetten taşıma işlemlerinde lifecell fırsatında gözükmesi gerekiyor dedi. Ama size tavsiyen internetten değilde yüzyüze taşıma yapmanızdır dedi. Bayiden geçenler max 4 gün internetten geçenler max 10 güne kadar bekleyebilir bilginiz olsun diyerekte ekledi.

• Ben de görüştüm müşteri temsilcisi ile , "bayiden aldıysanız biz burdan işlem yapamıyoruz,işlemi burdan yapmış olsanız talep oluşturabilirdik " dedi.

1gb niye bu kadar sorun oluyor anlamak zor. Madem bayileri ile merkez arasında bir karmaşa var müşteriye ek interneti tanımlarlar ,sonra bayileri ile çözerler sorunlarını.
    Sürekli gündeme getirilen "Turkcell kalitesi" anlatılan gibi çıkmadı.
    Dostum dediğim gibi artık lifecellere verilmiyor dedi. Bende kendilerine ısrarla haydi gelin kampanyası haziran sonu gösteriyor kardeşimi 2 ay önce lifecell Fırsat yaptım haydi gel 1gb tanımladınız neden haksızlık yapıyorsunuz 1gb için gerek yoktu dedim. Genel müdürlüğün kararı biz birşey yapamıyoruz lifecelle kaldırdılar turbo ve gnc ye devam ediyor diyor. Bu ayın sonunda da bitiyor zaten diyor. Yani anlayacağın koskoca turkcell lifecell isteyen müşterlerin 1gbsine göz dikmiş.

• bende bugün taşıma yaptom bayi tanımlanacağını söyledi bayide ki sistemde paket 6 gb görünüyordu , taşınırsa nasıl olacak bende merak ediyorum verecekler mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

bende bugün taşıma yaptom bayi tanımlanacağını söyledi bayide ki sistemde paket 6 gb görünüyordu , taşınırsa nasıl olacak bende merak ediyorum verecekler mi acaba
    vermiyecekler. "bayi yanlış bilgi vermiş" diyecekler. Bayi de büyük olasılıkla "bize böyle bilgi verildi. istereniz gidin şikayet edin, birşey olmuyor , başlarından savmak için şikayet alıyorlar" gibi bir cevap verecek.

Böyle bir davranıştan rahatsız oldum. TurkTelekom veya Vodafone tarifelerinden birine geçeğim bir iki gün içinde.
  • Arkadaşım bu nedir ya lifecell e geçtik 2. sınıf müşteri muamelesi görüyoruz. 5gb alda ne halt yersen ye gibi olmuş. Ben ne salla kazanı kullanabiliyorum nede haydi gel kampanyasından yararlanabiliyorum. Salla kazandamı kullanılmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrailker

Arkadaşım bu nedir ya lifecell e geçtik 2. sınıf müşteri muamelesi görüyoruz. 5gb alda ne halt yersen ye gibi olmuş. Ben ne salla kazanı kullanabiliyorum nede haydi gel kampanyasından yararlanabiliyorum. Salla kazandamı kullanılmıyor?
    salla kazan yok mu lifecellde? bu kesin mi?
  • Arkadaşlar uyguna İnterneti bol bir tarifesi var mı Turkcell'in. Sitesinde fiyatlar uçuk hep. Hat taşıyacağım ve faturalı olmak istiyorum spotify üyeliğim falan var o yüzden ek paketler yerine bana saf interneti bol bir kampanya lazım Üstlimitim 40 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcente70

salla kazan yok mu lifecellde? bu kesin mi?

Alıntıları Göster
    şimdi baktımda bana 4.5g sim kart vermemiş galiba :@ müşteri hizmetlerini arayım ben bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrailker

şimdi baktımda bana 4.5g sim kart vermemiş galiba :@ müşteri hizmetlerini arayım ben bi.

Alıntıları Göster
    hocam eğer numara taşıma ile turkcell e geçtiysen bir hafta boyunca bu hatayı alırsın (sim kartınız 4.5g ye uyumlu değil hatasını). bir hafta sonra salla kazan aktif olur. lifecell için ise salla kazan tamamen yoksa bu çok kötü olur. lifecellli olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcente70 -- 12 Haziran 2018; 15:3:46 >
  • Bu tarifedeyim salla kazan var. 1 hafta beklemeniz gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır bu tarifeyi kullanıyorum hediye gelen internetlerden daha ana internet kotasına geçemedim bir türlü 5 gb ve 1 gb haydi gel olduğu gibi duruyor bip sürpriz nokta sürekli internet veriyor birde ramazan dolayısıyla katlanan tarife vardı geçen aydan başlayan oradan 5 gb verdi sürpriz nokta sürekli 1-2-3 gb veriyor geçende sürpriz nokta haftalık 5 gb verdi

• Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    Sonucunu merakla bekliyoruz senden hocam

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.