Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newrophat

3-4 mesaj önce yazmış arkadaşlar başka operatöre geçiş yapıp hemen geri geçmeyle alakalı. zaten konu hepi topu 8 sayfa (mobilden) , çoğu olası sorunuzun cevabı yazıyor önceki mesajlarda

Alıntıları Göster
    Baktım hocam netlik kazanmayan seyler var şimdi 24.06 da doluyor hangi gün TurkTelekom a geçmeliyim sonrasında TT da ne kadar durup geri Turkcell'e geçmeliyim o net yazmiyir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugunden sonra geçenler +1 gb alamayabilirler. Sitede 31 mayis son yaziyor Haydi Gel kampanyasi için (+1 Gb).

Gecis islemleri Hazirana sarkabilir.

5 gb olarak görebiliriz artik bu pakedi. Haydi gel Kampanyasi uzatılırsa orasi ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

Baktım hocam netlik kazanmayan seyler var şimdi 24.06 da doluyor hangi gün TurkTelekom a geçmeliyim sonrasında TT da ne kadar durup geri Turkcell'e geçmeliyim o net yazmiyir

Alıntıları Göster
    normalde bizim bildiğimiz diğer operatöre 90 gün geçme şartı vardı ama bazı arkadaşların söylediğine göre bayiler öyle bir şart aramıyormuş . senin yapman gereken telekom hattın faturalıysa son gün arayıp faturasıza geçiş talimatı vereceksin . geçiş işlemleri 2-6 gün arasında sürüyor , ona görede geçiş için başvuru yaparsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Tavsiye kampanyası idi o ama 1-2 hafta önce sona erdi maalesef. Ama başka operatörden Tcell faturalıya gelenlere Tcellin kendisi zaten +1 gb hediye ediyor 12 ay boyunca. Ben de 3 hafta kadar önce geçiş yaptım tarifeye, 5+1 gb oldu.
    Paycell işine bulaşmanızı tavsiye etmem, şu an için pek mantıklı değil.
    Şu an öneren önerilen kampanyası mevcut değil mi acaba?
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Hayır bitti. 1 ay olacak nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

Orijinalden alıntı: alekto4

Turkcellin sayfasında 1 gb haydi gel kampanyasına aittir yazmakta. bu haydi gel kampanyası ile birlikte 6gb mi yoksa 5 gb mi oluyor?

haydi gelle birlikte 6gb oluyor. taahhüt 12 ay haydi gelde 12 boyunca 1 gb veriyor zaten o yüzden 6gb

Alıntıları Göster
    Hocam bu haydi gel için 20TL ve üstü yükleme için diyor ya hani, biz faturalı 5GB 34 TL ye geçince eğer 31 mayıs günü gün içinde Turkcell hattımız açılırsa haydi gel 1 GB hediyesinden faydalanmış olacak mıyız?

Saygılar..

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, peki TT faturalıdan direk olarak Turkcell bayisine gidip geçiş sağlayabiliyor muyuz? Yoksa illa önce kontörlü hatta mı geçmemiz lazım?

Diğer operatördeki durumunuzun önemi yok, ben de Vodafone'dan geçiş yaptım, gittim bayiye faturalı olarak Lifecell Fırsat 5g tarifesine geçmek istiyorum dedim bitti. Mevcutta Turkcell faturalıda olanlar bu tarifeye geçiş yapamıyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 28 Mayıs 2018; 17:30:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün sabah başvuru yaptım 30 unda geçecek diye mesaj geldi biraz önce. Taahhütü hat açılınca mı veriyoruz acaba bilen var mı?
  • Ice_Sh@dow kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri hizmetlerini aradim. Bugün tasima islemi yaparsam islemin tamamlanmasi Haziran 1-2 yi bulur dediler. Yani Haydi gel kampanyasindaki 1 gb haktan faydalanamazsiniz dediler. Sizin olay onlarin tezini çürütmüş. Keske bende yapsaydım.

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Keşke sizde taşısaydınız bugün umarım haydi gel kampanyası uzar da siz de yararlanırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sim kart ı bugun teslim(28mayıs) ettiler, 12 ay 1 gb yetişir mi sizce, turkcelli aradim 3-4 günü bulur diyor.1 günle yararlanamazsam yazık olur.Bu arada numara taşıma online işlemlerden yaptim,4ay 2gn da hediyesi varmış hepsi olursa ilk 4 ay 8gb kalan 8 ay 6gb 34₺ olucak.

• 28 Mayıs akşam 18 sularında avam içindeki büfe tarzı Turkcell sen başvuru yaptım, 1 Haziran 00.47 tarihinde hattım açılacak şeklinde mesaj geldi. Keşke direk Tim’den başvuru yapsaydım 4 gün bana biraz fazla geldi.

Acaba haydi gel için taşıma talep ettiğimiz günü baz alırlar mı?

Bir de faturalı olduğu için kontör yükleme olmadığı için hat açıldığı an mı baz alınıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bugunden sonra geçenler +1 gb alamayabilirler. Sitede 31 mayis son yaziyor Haydi Gel kampanyasi için (+1 Gb).

Gecis islemleri Hazirana sarkabilir.

5 gb olarak görebiliriz artik bu pakedi. Haydi gel Kampanyasi uzatılırsa orasi ayrı

Kampanya şartlarında taşıma işlemi en geç 31 mayısta başarılı olarak tamamlanmalıdır yazmıyor?

Sadece kampanya tarihi aralığında numarasını taşıyan müşteriler diyor. Sanki 31 Mayıstan önce taşıma talebi yapmak yeterli gibi duruyor?

Bir de arkadaşlar kullanım sınırını aştığımızda faturaya ek ücret yansımıyor demişsiniz ama ek ücretlendirmeler hemen belirtilmiş?

Ek ücret ve kullanım yansımaması için ne yapmalıyız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu operatörleri anlamıyorum, Turkcellliyim su an kullandığım tarifeyi 35₺den 55₺ye öneriyorlar üstelik 4gb internet, geçiş yapana ise lifecell var çok iyi fiyat, bunların politikası yüzünden sürekli operatör değiştiriyoruz, adam gibi ayni fiyattan neden teklif etmiyorlar ki, illa iptal edin s diye tehdit etmek gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 31 Mayıs sabah saat 07:40 itibariyle geçiş tamamlanacaktır diye sms geldi,kampanyadan yararlanabiliyorum sanırım +1 gb hediyeden.Hat açılınca 34₺ lik tarifeye geçicisi nasıl yapıyoruz?

Mantıken sen haklısın evet ama müşteri hizmetlerini arayıp durumu netlestirdim. 31 ine kadar aktif olmasi gerekiyormuş hattın.

Bende riske girmedim. 31 Mayis veya Haziran ayinda devam ederse taşırım. Devam etmezse avea ile uzlaşma yoluna girerim artık

Hocam şimdi bende Türkcell kontürlü var 5 aydır kullanıyorum. Bu kampanyada yararlanabilmek için bayiye mi gideyim. 6 gb verirler mi acaba.
    Birde aşım ücreti var mı hocam. Konuyu pek anlamadımda :S
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    Bayiye gerek yok, faturasızdan faturalıya geçeceğin için MH yi arayarak başvurabilirsin. 31 Mayıs akşamına kadar halledebilirsen geçersin hemen ve 5+1gb alırsın. Aşım ücreti şöyle yok, bu Lifecell paketinde AkıllıFatura özelliği var, paketindeki herhangi bir kota biterse hattının o kota türü kullanımına kapatıyor. Örneğin internetin bitti, internet kullanamazsın. Yine de en net ve sağlıklı bilgiyi MH verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 30 Mayıs 2018; 16:36:48 >
    Hocam peki internet bitti diyelim. Ayrıca internet paketi almak için var mı bildiğiniz ek paket kaç tl.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.