Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu facebook ve twitter da geçerli 2 gb internet 1+1 şeklinde mi yoksa 2gb ın hepsini twitter da kullanabiliyor muyum? Eğer öyle ise hattımı turkcell e taşıyayım. TT da 10 gb taahhütüm var maksimum 8gb kullanmışım. Son 6 aylık internet kullanım ortalamam 5,5gb. 41 tl ödeyeceğime 34 tl öderim.
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    1+1 değil hangisini kullanırsan kullan toplamı 2048 mb (2gb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Sallakazan n'oldu?
    duruyor cumadan cumaya ama hep tırt hediyeler eski tadı yok
  • ben gnc turkcell 3+3 gb 750 dk 1000 sms i 39 tl ye kullanıyordum şimdi 45 tl ye 4+4 teklif ettiler acana lifecell e gecsem gnc turkcell den cıkmıs oluyormuyum yoksa lifecell begenmezsem gnc turkcell e donus yapabilirmiyim tşkler
  • E baana dediler turkselde 1 ay gecmeai lazim diye bende bekliyorum suan gecmeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone mega yeni tarifesinden geçmeyi düşünüyorum ama hesapta 35 TL var. 01 Haziran da yeni ay başlıyor. İnternet bittiği için tarih önemli değil hemen geçebilirim de bu kalan parayı ne yaparız?

Bir de son hali 5+1 6gb ve 750 dk 34 TL değil mi? Ayrıca ıvır zıvır.

• yok hocam öyle bir şey :) başka turkcell merkezine gidin yapsınlar. bende bi turkcell bayisine gittim faturalı lifecell olmak istiyorum dedim. onu müşteri hizmetlerini arayarak yapabilirsiniz anca dedi. biraz ilerdeki turkcell bayisine gittim. anında geçirdiler bu tarifeye. çalışanların bazıları umursamaz olabiliyor :)
  • RelphegoR kullanıcısına yanıt
    Ya simdi gecerim sonra gun dolmamis diye tarife olmaz diye korktumnozamman gideyim ayni yere dolmus gunum gecmek istiyorum diyip geceyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nip

Ben turkcell faturasız kullanıcısıydım. Bu tarifeyi görünce iletişim merkezine gittim fakat direkt geçiş olmadığı için hattımı Türk Telekom'a taşıyıp hemen ardından Turkcell'e geri taşıdım. Bugün kullanmaya başladım. Bir sorun olmadı. Geçecek arkadaşlar böyle yapabilir.
    Dergilik ucretsizmi sende

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım için denemedim henüz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Dergilik ucretsizmi sende

Alıntıları Göster
    5 gb ücretsiz her ay dergilikte hocam o pakette
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon6325

Ya simdi gecerim sonra gun dolmamis diye tarife olmaz diye korktumnozamman gideyim ayni yere dolmus gunum gecmek istiyorum diyip geceyim
    aynen öyle yapın hocam. haberlerinizi bekliyoruz
  • Merhaba Arkadaşlar, bu tarifeye geçmeyi dusunuyorum.

Tv+ Giriş paketi ve 5GB hediye deniliyor. Tv+ Giriş paketinde hangi kanallar bulunuyor bilen var? Hicbir yerde bulamadım. BabyTv var mi?

Mevcutta TT kullanıyorum TivibuGO kotadan yiyor haliyle epey tüketiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Merhaba Arkadaşlar, bu tarifeye geçmeyi dusunuyorum.

Tv+ Giriş paketi ve 5GB hediye deniliyor. Tv+ Giriş paketinde hangi kanallar bulunuyor bilen var? Hicbir yerde bulamadım. BabyTv var mi?

Mevcutta TT kullanıyorum TivibuGO kotadan yiyor haliyle epey tüketiyor.
    Ulusal kanallar var.. Diğer kanalları ek paket olarak alabilirsin. Uygulama da ücretler yazıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ulusal kanallar var.. Diğer kanalları ek paket olarak alabilirsin. Uygulama da ücretler yazıyor..

Alıntıları Göster
    Tam olarak hangi kanallar dahil? BabyTv için hangi paketi almak gerekiyor. Giriş paketi hediye deniyor. Hiçbir yerde kanal kapsam ve içerik yok.

Giriş paketi en düşük paket değil çünkü.

Mini ve Herkes için paketleri Giriş paketinden daha düşük görünüyor. Fakat yine hiçbir yerde kanal ve içerik bilgisi yok...

BabyTv için ek paket almak gerekiyorsa hiç geçmeyeceğim...

Yardımlarınız için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Tam olarak hangi kanallar dahil? BabyTv için hangi paketi almak gerekiyor. Giriş paketi hediye deniyor. Hiçbir yerde kanal kapsam ve içerik yok.

Giriş paketi en düşük paket değil çünkü.

Mini ve Herkes için paketleri Giriş paketinden daha düşük görünüyor. Fakat yine hiçbir yerde kanal ve içerik bilgisi yok...

BabyTv için ek paket almak gerekiyorsa hiç geçmeyeceğim...

Yardımlarınız için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Mevcut Cep ve Tablette TV+ paketinize ek olarak en iyi belgesel, çocuk ve yaşam kanalları cebinizde.

Mini TV+ veya Giriş TV+ paketlerinden birine sahipseniz EK EGLENCE yazıp 2200’a göndererek bu ek paketi alabilirsiniz.

5 TL/AY DETAYLI BİLGİ

Bu paket alırsanız. İzlersiniz..

• Arkadaşlar bu tarifeye geçiş sağladım ama salla kazan yapamıyorum. Yapmak istediğimde kampanya şartlarına uygun olmadığından dolayı katılamıyorsun gibi birşeyler yazıyor. Sebebi ne olabilir?

• Turk telekomdan Turkcell e geçen arkadaşlar kac günde tamamlandi geçişiniz ?

Numaram aslen Turkcell in numarası onuda belirteyim belki daha hizli olur gibime geliyor Turkcell e geçişim

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Turk telekomdan Turkcell e geçen arkadaşlar kac günde tamamlandi geçişiniz ?

Numaram aslen Turkcell in numarası onuda belirteyim belki daha hizli olur gibime geliyor Turkcell e geçişim
    Bu Cuma Başvurdum. Yarın sabah 10 da Turkcell'liyim

Türk Telekomun Canı cehenneme.. Sinir hastası yaptı beni.. Çekmiyor berbat.. Hizmet sıfır..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.