Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani tahattünün bitimine 3 gün kala değiştirirsem problem olmaz diyorsunuz.

Peki önce faturasız A geçmeye gerek var mı? Yoksa direk internetten turkcell e başvursam olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

avea ile tarifemin sonlanmasına 34gün kaldı, acaba ekstra fatura yemeden geçiş işlemini hangi gün yapmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
    1. yöntem ; taahhütünün bitmesine 2 gün kala kala turkcell bayisine gidip geçiş işlemi başlat, sonra operatörünün müşteri hizmetlerini arayıp taahhüt bitimi gece yarısı faturasıza geçiş işlem emri ver, son gün akşam saatlerinde yeniden arayıp teyit et işlemi. bu sayede sana indirimsiz fiyattan yeni bir fatura çıkaramazlar.

2. yöntem ; taahhütünün bitmesine 1 hafta kala turkcell bayisine gidip geçiş işlemi için başvur, geçiş işlemi kanunen 2 günden az sürmüyor genelde 3 günüde geçmiyor ama 5 günü bulabilir. sonrada keyfine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Direk internetten başvursam olmuyor mu? İlla bayiye gitmeye gerek var mı?

Sağolun cevabınız için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben turkcel deydim vodofona gectim ama 1 ay olmafi memnun degilim tekrar numarami turcele tasisam kabul olurmu varmi bi zamani hat tasimanin yani 1 ay son ra yada 3 ay sonra oyle bisey varmi yoksa tasiyabirmiyim

• Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    bence faturasıza geçmene gerek yok. şöyle bir şey de var, diyelim ki numara taşıma işlemi 1 gün ile yeni fatura dönemine sarktı, sana tarifenin 1 günlük ücretini yansıtan bir fatura çıkaracaklar, o da 1 TL, 1,25 TL filan olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Direk internetten başvursam olmuyor mu? İlla bayiye gitmeye gerek var mı?

Sağolun cevabınız için
    internet başvurularında sisteme işlenme süresi nasıl ilerliyor hiç bilgim yok. ben riske girmezdim ama tercih meselesi elbette belkide bayiden daha hızlı sonuçlanır işlem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

bence faturasıza geçmene gerek yok. şöyle bir şey de var, diyelim ki numara taşıma işlemi 1 gün ile yeni fatura dönemine sarktı, sana tarifenin 1 günlük ücretini yansıtan bir fatura çıkaracaklar, o da 1 TL, 1,25 TL filan olacak
    söylediğiniz şeyin şöyle bir sıkıntısı var ; taahhütlü paketlerin alt metinlerinde asıl paket ücretlerinin astromik fiyatlar olduğu fakat taahhüt ile indirimli olarak kullanıldığı yazar. yani 30 liralık paketin indirimsiz fiyatının atıyorum 125 lira olduğu yazabilir. böyle bir durumda geçiş süresi sarkarsa günlük ücrette artar. ayrıca bazı tarifelerin detaylarında belirli bir gün sayısına ve paket içeriğinin belirli bir kısmına ulaşıldığında tam tarife ücreti alınır yazıyordu. o yüzden genel olarak en sağlam yöntem taahhütlü faturalı tarifelerde operatör değişikliklerinden önce faturasıza geçmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon6325

Arkadaslar ben turkcel deydim vodofona gectim ama 1 ay olmafi memnun degilim tekrar numarami turcele tasisam kabul olurmu varmi bi zamani hat tasimanin yani 1 ay son ra yada 3 ay sonra oyle bisey varmi yoksa tasiyabirmiyim
    turkcelli arayıp sor bence normalde 90 gün diyor bazı arkadaşlar ama normal şartlardada kampanya tarihininde bitmiş olması gerekiyordu, şartlar değişmiş olabilir sonuçta operatörlerin birinci önceliği müşteri sayısını artırmak eldekini düşünmüyorlar gelen daha makbul onlar için

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız tarifenin taahhütsüz fiyatına siteden ulaşabilirsiniz. o bahsettiğiniz gün sayısı 15. 15 günü geçerse tam ücret alınıyor. mesela benim hattım yarın sabaha karşı 5te taşınmış olacak, yarın faturanın son günü oluğu için tam fatura çıkacak, ama 1 gün sonra geçsem 1 günlük fatura çıkacaktı
  • Şuan turkcell müşterisiyim 2 güne taahhütüm bitiyo. 1 ay taahhütsüz başka bi operatöre geçip geri gelmek istesem o zaman yeni gelen kampanyası işliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Kullandığınız tarifenin taahhütsüz fiyatına siteden ulaşabilirsiniz. o bahsettiğiniz gün sayısı 15. 15 günü geçerse tam ücret alınıyor. mesela benim hattım yarın sabaha karşı 5te taşınmış olacak, yarın faturanın son günü oluğu için tam fatura çıkacak, ama 1 gün sonra geçsem 1 günlük fatura çıkacaktı
    hayatta güvenmediğim kuruluşların başında bu telefon/internet aboneliği yapan şirketler gelir, vodafone telekom turkcell hiç ayırt etmem o yüzden kendi adıma her zaman işin garantisine bakarım. bütün işleri seni abone yapana kadar. mevcut bu tarifeyede imkan olsa 2 sene taahhüt verirdim çünkü seneye martta taahhüt bitince mevcut müşteriler gibi yeni paketlere geçemeyeceğiz yada daha pahalıya alacağız sonra uğraş dur yada operatör değiştir

fatura konusuna gelince 15 gün olayı iyiymiş ama paket içeriğinin tamamını yada belirli bir kısmını kullanıncada fatura tam çıkar diye bir bilgi vermişti forumda firma yetkilisi bir arkadaş geçen sene. o yüzdende alt metinleri her zaman iyi okuyup anlamak gerekiyor. birde telekomda mesela fiber internet bağlattım geçen sene fatura 50 lira civarında ama bir baktım 129 lira yazıyor online işlemlerde 70 küsür lirası indirim. dikkat etmek lazım

• Geçen ay 3 vodafon hattımı fırsat 5gb paketine taşıdım. Turkcell bayisine kızımın hazır kartlı turkcell hattını da bu tarifeye geçirebilir miyim diye sordum. Olur, o da 34 liraya yaparız dediler. Bugün güncel tutarı kontrol ettim. 55 lira onlar da bana geçirmiş.Taahhüt yapmamışlar. 532 yi aradım bayiye yönlendirdi. Bayiye gittim 532 yi aradı. İkisi de bir diğerinin yapabileceğini söyleyip başından savdı. Tekrar 532 yi aradım. Madem bayi söz veriyor, bayinizin arkasında durun, yoksa 4 hattımı da taşıyacağım dedim. 96 saat içinde arayacaklarını belirttiler. İşin kötüsü 3 gün sonra fatura kesilecek. Bayideki kızların yanlış yönlendirmesi bir sürü uğraştırdı. Tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 22 Mayıs 2018; 21:07:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    2 güne sözleşme bitiyorsa yeni fatura dönemi başlar. Baska hatta tasimanizda en az 4 gün sürer. Turkcell de yeni fatura döneminize baslayacaksiniz ve daha kullanamadan onlara fatura odeyeceksiniz. En azindan biraz kullanın derim 1 aylik bağış yapmayin onlara. Zaten kazik bir faturayla karşılaşacaksiniz en azindan kullanin.

Fikrinizi hayata gecirmek için geç kalmışsınız 3-5 gün önce yapsaydiniz iyi olurdu.

Edit: 3 ay geçmesi gerekiyor yeni musteri olarak gozukmeniz için ama gerçekte bu kural işliyormu bilmiyorum. Geçen sene yapmıştım bu dediginizi Avea da işe yaramıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 22 Mayıs 2018; 22:17:28 >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Onu öğrendim kullanım gününe oranla ödüyormuşuz. 2 gün ücreti ödeyeceğim yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bende vodofana gectim memnun degilim turkcele gittim 1 ay gecmesi lazim dedi 5 gun var 1 ay olmasina 5gun sonra gel gecersin dedi bilginize

• leon6325 L kullanıcısına yanıt
    turkcelle lanet olsun bugün başımdan geçen olay:

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-fatura-dolandiciligi--132991716#132991716
    Link acilmiyi hocam noldugu ne dolandiriciligi oldu

• leon6325 L kullanıcısına yanıt
    Adminler silmiş, buyrun yenisi

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-fatura-dolandiciligi--132992049#132992049

• Ben turkcell faturasız kullanıcısıydım. Bu tarifeyi görünce iletişim merkezine gittim fakat direkt geçiş olmadığı için hattımı Türk Telekom'a taşıyıp hemen ardından Turkcell'e geri taşıdım. Bugün kullanmaya başladım. Bir sorun olmadı. Geçecek arkadaşlar böyle yapabilir.

• faturasızı kabul etmemeleride tuhafmış normalde bütün gayeleri mevcut müşterileri faturasızdan faturalıya geçirmek değil mi zaten ?!?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.