Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaltun

bende bahsettiğiniz şekilde hem tavsiye edilen hemde tavsiye eden olarak 6 ay boyunca forumdaki bir arkadaş ile işlem yaptık.ikimize de problemsiz 6 ay 2 gb tanımlandı.

Alıntıları Göster
    sanırım kampanya 31 martta sonmuş. yine de denemek lazım. eğer mümkünse özelden karşılıklı tekrar sms atabiliriz. tabi siz daha fazla kazanamazsınız ama sizin sayenizde bizde kazanırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcicada

konu sahibini tatile çıkarmışlar.. şu başta yazdığı

"hem bana gelen kodu hem eşime gelen kodu karşılıklı sms gönderince ikimizin hattınada 2 gb internet tanımladı sistem. hem önerilen hem öneren olarak."

bunu nasıl yapıyoruz turkcelle yeni geçtim 2 hat var?
    arkadaşlar önceki mesajlarda cevabı vermiş ama kampanya devam ediyor mu bilmiyorum bir deneyin yinede .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Paketi almak istedim, mevcut aboneler alamıyormuşmuş. Mevcut abonelere 45 lira. Arada çok fark yok diyor. Ulan versene aylık 10 lira bana
    sun an 45 razıyım varmı link üye olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-firsat-5gb?place=packages_category&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#ya

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-super?place=packages_category#ya

Bu iki kampanya arasında ne fark var fiyat farkını gerektirecek
    İki kampanyanın içeriği aynı fakat birisinde yeni hat veya numara taşıma ile gelenlere indirimli
    Diğeri yani pahalı olan halihazırda Turkcell'li olanların paket değişimi için yapılmış.

• Önceliklendirme seviyesi 2. öncelikte olacaktır

Bu durum rahatsız edici olmasa geçilebilir aslında bu tarifeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem99

İki kampanyanın içeriği aynı fakat birisinde yeni hat veya numara taşıma ile gelenlere indirimli
    Diğeri yani pahalı olan halihazırda Turkcell'li olanların paket değişimi için yapılmış.

Alıntıları Göster
    Tskkrler hocam

• verdiği sms çok azmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-firsat-5gb?place=packages_category&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#ya

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-super?place=packages_category#ya

Bu iki kampanya arasında ne fark var fiyat farkını gerektirecek
    Ayrintilarda şu yazıyor,

Kampanyadan 29.01.2018 tarihi itibari ile son 90 gün içerisinde yeni bir hat alımı veya numara taşıma yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen aboneler yararlanabilir.

Şunan bu tarifeye farkli operatörden geçiş yapilabiliyor mu ?

• 2 2 kullanıcısına yanıt
    Evet yapılabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acaba lifecell kullanırken operatörde lifecell mi yazıyor ? Yoksa buda tt selfy gibi bişey mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cboy60 -- 21 Mayıs 2018; 9:0:57 >
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Lifecell yazıyor ama turkcell yazmasını sagliyabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekomdan geçtim çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Lifecell yazıyor ama turkcell yazmasını sagliyabilirsiniz
    Nasıl sağlayacağız hocam

Bende şuan fenercell kullanıyorum fenercell yazıyor ama bu durum farklı galiba ondan

• cboy60 kullanıcısına yanıt
    Lifecell’li olduğunuzu herkes bilsin, görsün diye, cep telefonu ekranındaki operator ismi de Lifecell TR.

Operatör ismini tekrar Turkcell yapmak için "IPTAL LIFECELL TR" yazın 2200'a yollayın, yeniden LIFECELL TR yapmak için benzer şekilde "LIFECELL TR" yazın 2200'a yollayın. Bilgilendirme kısa mesajları geldiğinde telefonunuzu açıp kapatmanız yeterli.

• Bu pakede Gecen bir arkadaşımın telefonuna baktım. Hesabim uygulamasinda Fizy sınırsız yazıyor ama fizy nin icine girince premium uye ol. 13 lira falan diyor.

Bu paketteki Fizy olayi kelime oyunumu yani şimdi ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Fizy ücretsiz, premiumu değil

Kandırmaca

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Bu pakede Gecen bir arkadaşımın telefonuna baktım. Hesabim uygulamasinda Fizy sınırsız yazıyor ama fizy nin icine girince premium uye ol. 13 lira falan diyor.

Bu paketteki Fizy olayi kelime oyunumu yani şimdi ?
    evet premium değil ama oradaki fizy sınırsız ibaresi internet paketini kastediyor , yani 24 saat açık kalsa bile mevcut internet paketinden yemiyor.

• An itibarı ile bende geçiş işlemlerini başlatmış bulunmaktayım.
    Elveda Turktelekom (hiç üzülmedim)
  • Bende telekomdan geçicem buraya internet nasıl memnunmusunuz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.