Şimdi Ara

ZAM GELDİ !!! Turkcell Lifecell 6gb+750dk+100sms 39 TL (faturalı-aşım yok) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
24
Favori
47.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hizmet bakımından sıkıntısını çekmedim yalan yok benim bulunduğum bölgede çekiyor ama sozlesmem bitti ve fiyatta indirim yapmadilar. Kayit oluşturdular operatör değiştireceğim diye aranacaksiniz konu hakkinda dediler bakalim indirim yaparlarsa kalırım. Yapmazlarsa Turkcell lifecell avantaj dan yoluma devam ederim.

Peki siz başvurunuzu internettenmi yaptınız yoksa bayidenmi ?

Birde numaraniz 53x mu yani Turkcell numarasimiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Hizmet bakımından sıkıntısını çekmedim yalan yok benim bulunduğum bölgede çekiyor ama sozlesmem bitti ve fiyatta indirim yapmadilar. Kayit oluşturdular operatör değiştireceğim diye aranacaksiniz konu hakkinda dediler bakalim indirim yaparlarsa kalırım. Yapmazlarsa Turkcell lifecell avantaj dan yoluma devam ederim.

Peki siz başvurunuzu internettenmi yaptınız yoksa bayidenmi ?

Birde numaraniz 53x mu yani Turkcell numarasimiydi ?
    Direk ana Bayiden.. Numaram 541 li.

Eskisi gibi değil artık. Herşey Dijital evrak olmuş.

Bilgiler direk Merkeze gidiyor. İmza bile Dijital attım.

Arar ara E (edgeye bile düştüğü oldu. Mobil verinin)
    Çekimde 3 Çubuğu geçemedim. Düştü ama Full olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 26 Mayıs 2018; 23:11:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• pape kullanıcısına yanıt
    Gectiginiz gunden itibaren 1 hafta sonraki cuma gunu basliyor kampanya sizin icin. Banada ilk gectigimde olmustu ayni olay. Yeni gecti iseniz normal durum, haftaya cuma yeniden deneyin.

Burada bende bende tt ye gecip, Pers gunu bu tarifeye basvurdum. Sabah 06.44 de acilmis olacak hattim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Tam olarak hangi kanallar dahil? BabyTv için hangi paketi almak gerekiyor. Giriş paketi hediye deniyor. Hiçbir yerde kanal kapsam ve içerik yok.

Giriş paketi en düşük paket değil çünkü.

Mini ve Herkes için paketleri Giriş paketinden daha düşük görünüyor. Fakat yine hiçbir yerde kanal ve içerik bilgisi yok...

BabyTv için ek paket almak gerekiyorsa hiç geçmeyeceğim...

Yardımlarınız için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    baby tv ücretsiz değil hocam ulusal kanallar ücretsiz trt star tv8 vs... biraz önce 2 saate yakın trthd izledim tv+ üzerinden 600 mb gitmiş 5 gb kotadan ona göre hesaplayın. ben bitiremiyorum hiçbir paketi evdede fiber olunca babalar gibi yetiyor paketteki internet ayrıca bugün iftar için köye geldik normalde bırak interneti telefon bile çekmezdi telekomda, turkcellde donmadan takılmadan izledim maçı. çekim gücü, alanı ve kalitesi telekomun çok önünde bulunduğum bölgede.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• İyi akşamlar haziran sonunda Turkcell ile T bitiyor bugün aradılar bu tarifeyi söyledim o fiyata Yok dediler TurkTelekom a da geçmek istemiyorum bu tarifeyi almanin bi yolu yok mu?

• Arkadaşlar ben de TT den bu tarifeye geçiş yapmak istiyorum. Tam olarak kaç GB internet var? Ayrıca internet hızı TT ye göre nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

Tam olarak hangi kanallar dahil? BabyTv için hangi paketi almak gerekiyor. Giriş paketi hediye deniyor. Hiçbir yerde kanal kapsam ve içerik yok.

Giriş paketi en düşük paket değil çünkü.

Mini ve Herkes için paketleri Giriş paketinden daha düşük görünüyor. Fakat yine hiçbir yerde kanal ve içerik bilgisi yok...

BabyTv için ek paket almak gerekiyorsa hiç geçmeyeceğim...

Yardımlarınız için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Hocam babyTv giris paket kanal listesinde yok. Açtım aradım kanal yok. Aşağıdaki siteden bakın ama galiba aylık 9.90 öderseniz oluyor.

https://m.superonline.net/turkcell-tv/cepte-turkcell-tv/kanallar

• Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Biraz düşünmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

İyi akşamlar haziran sonunda Turkcell ile T bitiyor bugün aradılar bu tarifeyi söyledim o fiyata Yok dediler TurkTelekom a da geçmek istemiyorum bu tarifeyi almanin bi yolu yok mu?
    3-4 mesaj önce yazmış arkadaşlar başka operatöre geçiş yapıp hemen geri geçmeyle alakalı. zaten konu hepi topu 8 sayfa (mobilden) , çoğu olası sorunuzun cevabı yazıyor önceki mesajlarda

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda izleniyor mu tv +, yoksalla telefondan mı izlenmeli?

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Telefon , tablet, bilgisayar hepsinden oluyor. Aynı anda da oluyor.

• Beyler bu Haydi gel Kapsaminda olan ekstra 12 ay boyunca her ay 1 Gb olayi katilimı 31 Mayis son yaziyor .

Ama bazi kampanyalar her ay sonu bir sonraki aya kadar erteleniyor rutin olarak.

Bu da onlardan birimi ?

Haydi gel kampanyasi son tarihi her zaman 31 Mayis mıydi yoksa her ay uzatilan kampanyalardan birimi ?

• Geçiş yaptım. Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. Karşılıklı tavsiye kodu paylaşacak varsa yapalım. Yoksa da özelden tavsiye kodu yollayabilirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir arkadaş arabada 5 evde 15 ona 1 buna 2 şunu yaparsan 3 gb ben bunu takip edene kadar ay biter adam gibi ver 6 gb ı millet rahat rahat kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackiechan01 -- 27 Mayıs 2018; 19:51:14 >
  • Geçen ay turkcell den taahhüt bozup Türk Telekoma geçti bugün tam bir ay oldu ama ben hiç memnun kalmadım bu tarifeye geçme şansım var mı? Yoksa bile ne kadar süre beklemem gerekir geçmem için?

• ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    Yok hemen geçebilirsiniz ben 3 4 gün Vodafone da kalıp geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Turk telekomdan Turkcell e geçen arkadaşlar kac günde tamamlandi geçişiniz ?

Numaram aslen Turkcell in numarası onuda belirteyim belki daha hizli olur gibime geliyor Turkcell e geçişim
    2 gün

• quote:

Orijinalden alıntı: jackiechan01

Bu nedir arkadaş arabada 5 evde 15 ona 1 buna 2 şunu yaparsan 3 gb ben bunu takip edene kadar ay biter adam gibi ver 6 gb ı millet rahat rahat kullansın
    neyin 2 si 3 ü kardeş 5gb tarifenin kendisi, 1gb da 12 ay boyunca hediye etti 6gb kemiksiz her yöne internet, 750 heryöne dakika 100 heryöne sms . bu haliyle cazipse geçersin, diğerlerini bilmiyorsan kullanma onlarda bizim işimize yarayan promosyonlar zaten

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.