Şimdi Ara

Zam gelmesine 1 hafta kaldı, tecil bozmak için geç mi kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 ocak 2025`e kadar tecilim vardı, gecen ay mart ayına kadar uzattım ama şimdi askere gitmeye karar verdim, 23 aralık pazartesi e-devletten tecil bozup aile hekimine muayeneye gitsem bedelli için güncel fiyattan ödeme yapabilir miyim?
    Bir arkadaşım benim başıma geldi, zam geleceği için 10 gün kala ödemeler kapanıyor dedi böyle bir durum yaşayan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1 ocak ve 1 temmuz sonrası zam oranı belli olana kadar sistemi kapatıyorlar. Öncesinde bir kapanma olmuyor.

Paranız hazırsa ve aile hekimi hastaneye sevk etmezse 3-5 güne işlemler yetişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile hekimi askerliğe elverişlidir raporu veriyorsa ort.2 saate yansımıştı benim edevlete, akabinde ücreti yatırdım o da 1 saatte düştü sisteme, her şey yolunda giderse toplam 1 günlük iş

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, dün akşam arkadaşım 10 gün kala sistemi kapatıyorlar deyince panik yapmıştım ama o tarihleri karıştırdı herhalde. O zaman yarın sabahtan tecil bozup öğlenden önce aile hekimine gideyim, benim doktor izindeymiş yanındaki doktor bakıyormuş, işlemleri o yapar bir sorun olmaz sanırım.

• psikomat kullanıcısına yanıt
    Merhaba yaptınız mı
    Doktorun yerine bakan birisi oluyor ondan alabiliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocam pazartesi sabahtan tecili bozdum, hemen arkasından doktor muayenesine gittim orada işlemleri hallettim. Akşamına sisteme yansıdı ödeme kısmı açıldı. Salı öğleden sonra da vakıfbank mobilden parayı yatırdım. Salı akşamına o da sisteme yansıdı. Şuan beklemedeyim. İlk 4 tercihi sırasıyla ocak, şubat, kasım, aralık yaptım umarım bu ilk 4 ten biri gelir.

Ocak ayini basa atarsan sistem rastgele ay belirler,ocak ayini sona koy.(ocakta bedelli celbi yok)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam Vakıfbank mobilde ödemeyi nereden yaptınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi aylarda var bedelli celbi

• cycIone kullanıcısına yanıt
    Hocam youtubeda var videoları, aynı ziraat bankası gibi ödemelerden muhasebat (e devlet) ödemeleri kısmına giriyorsunuz

Ocak haric her ay.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.