Şimdi Ara

zaman 6 net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sosyal :27 not:dersaneye gitmiyorum...
    matematik :27
    fen :0

arkadaşlar netlerimi 100'e tamamlamak için ne yapmalıyım?

hedef ankara hukuk veya psikoloji...Olmaz mı?Edebiyatım iyi ancak mat 2 o kadar iyi değil.mat 2 için ne önerirsiniz?
    TEŞEKKÜRLER...

• Türkçeyi +30 a sabitlesen,sosyali aynı şekil 30 ve üstü yaparsan süper olur. Ama mat-2 çok önemli hocam o yüzden bir an önce mat2yi kasmaya bak derim ben. Mat-2 Çözümlü soru bankası alabilirsin. Soruları iyice anlayarak çöz.Mantığını kavramaya çalış. Yapamadıklarının üzerinde daha çok dur. Anlamadan geçme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisarock13

Türkçeyi +30 a sabitlesen,sosyali aynı şekil 30 ve üstü yaparsan süper olur. Ama mat-2 çok önemli hocam o yüzden bir an önce mat2yi kasmaya bak derim ben. Mat-2 Çözümlü soru bankası alabilirsin. Soruları iyice anlayarak çöz.Mantığını kavramaya çalış. Yapamadıklarının üzerinde daha çok dur. Anlamadan geçme.

teşekkürler...final mat 2 mavi kapaklı olan var iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukadzeh

quote:

Türkçeyi +30 a sabitlesen,sosyali aynı şekil 30 ve üstü yaparsan süper olur. Ama mat-2 çok önemli hocam o yüzden bir an önce mat2yi kasmaya bak derim ben. Mat-2 Çözümlü soru bankası alabilirsin. Soruları iyice anlayarak çöz.Mantığını kavramaya çalış. Yapamadıklarının üzerinde daha çok dur. Anlamadan geçme.

teşekkürler...final mat 2 mavi kapaklı olan var iyi midir?

Hocam kitabı kullanmadım. Yorumlardan okuduğum kadarıyla çoğunluk iyi diyor. Çözmekte fayda var. Onun haricinde körfezin dvd çözümlü kitabı var. Bende bu ikisinden birini alıcam. Ama kararsızım :)

• sizin netler nasıl hocam?12.sınıf mısınız? @barisarock13
  • quote:

sizin netler nasıl hocam?12.sınıf mısınız? @barisarock13

Yok hocam mezunum. Bende psikoloji istiyorum.Hukuka da kayabilirim :) Netlerim 85-95 arası.Artık lys konularını bitirmeye çalışıyorum.
  • quote:

quote:

Yok hocam mezunum. Bende psikoloji istiyorum.Hukuka da kayabilirim :) Netlerim 85-95 arası.Artık lys konularını bitirmeye çalışıyorum.

inşallah hedeflediğimiz yerleri kazanırız hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

inşallah hedeflediğimiz yerleri kazanırız hocam

İnşallah hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.