Şimdi Ara

Zaman Çarkı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
10
Favori
11.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: equasezy1

14. kitapla birlikte seri sonlanıyor mu arkadaşlar?
    Evet.

Bu arada,

İthaki kitabı yeniden basmış, kağıt kapakla, değişik bir kapak tasarımı ile.

Bir şeyler deniyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Evet.

Bu arada,

İthaki kitabı yeniden basmış, kağıt kapakla, değişik bir kapak tasarımı ile.

Bir şeyler deniyorlar sanırım.

Alıntıları Göster
    Evet ben de bu yüzden sordum. Alan varsa yazıların puntosu, kitabın çevirisi vs yeni kitaplarda nasıl eskisine göre?
  • arkadaşlar selamlar. Konuyu hortlatmış gibi oldum. Geç olsa da zaman çarkı serisini keşfetmiş ve başlamak isteyenlerden biriyim. ilknokta'da tüm seri var ancak 4 ve 13. kitaplar yok. Epey site araştırdım nadirde bile 300 liralarda geziyor bu iki kitap. 600 tlye tüm seriyi (ciltli) alıp sadece 2 kitap için 600 tl vermek aşırı abes geliyor bana. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? tüm ciltli seriyi ya da sadece bu ikisini satmak isteyen arkadaşlar lütfen bana ulaşsın.
  • 2 gün önce arkadaş ilknoktadan 13 kitabı yeni bahar dahil 521 liraya aldı. Kaldıysa kaçırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

2 gün önce arkadaş ilknoktadan 13 kitabı yeni bahar dahil 521 liraya aldı. Kaldıysa kaçırmayın.
    İndirimi ben de gördüm, gerçekten çok iyi fiyat. Tamamı ciltli sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

İndirimi ben de gördüm, gerçekten çok iyi fiyat. Tamamı ciltli sanırım?

Alıntıları Göster
    Serinin son 2 kitabı hariç hepsi. Hala fiyatı aynı.
  • ilknokta sitesinde 15 kitap (ciltli) %50 indirimli ön siparişe açılmış. Bilginiz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karton kapaklı olan seriye de başladılar ancak henüz devamı gelmedi. Mesaj attım bakalım dönüş yaparlarsa.
  • Dostlar merhaba.

Ne zaman kitap siparişi verecek olsam sepetime ekleyip, son anda çıkarıyorum 1.kitabı. Okulum epey ağır ve kitap okumak için zaman pek bulamıyorum. Zaman bulduğum zaman felsefi veya bölümüm ile alakalı mühendislik kitapları okuyorum. Kafamı dağıtmak için bu kitaba başlasam hata mı ederim ? Karakter isimleri yer, mekan vs kafa karıştırıcı mı ? Eğlenmek ve kaliteli zaman geçirmek için tavsiye eder misiniz ?
  • don quijote de la mancha kullanıcısına yanıt
    Daha önce fantastik kitap okudunuz mu? Ya da neler okudunuz? Benim gibi bu serinin hayranları her türlü övecektir ama kabul edelim ki biraz ağır bir seri. Özellikle betimlemeler çok fazla kitapta. Bazı okuyucular buna alışamıyor ama benim gibi bazı kişiler daha çok seviyor. Karakterler de çok olsa da okumaya ara vermeden ilerlerseniz sorun yaşamazsınız fazla. dile kolay tek bir olay anlatılıyor 10000 sayfa boyunca. Yüzüklerin efendisi kitabının 10000 sayfa olduğunu hayal edin mesela. Bunun gibi bir durum var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.