beyler zaman denemesinden 420(tm5) puan yapıp, 4000. falan oluyorum. sınava giren 70.000 kişi var. Gerçek sınava 1.500.000 kişi giriyor. orantı kurarsak bu bittiğimin resmidir. Ama bizim başımızda gözetmen falan durmuyor hatta internetten bile katılabiliyorlarmış . Diğer şehirler de de öyle mi ? Ne kadar dereceye oynamam lazım ?
Orantı kurulmaz. dersaneye gidip,üstelik 216lira verip de çalışmayan adam azdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: :A.N.T:
Orantı kurulmaz. dersaneye gidip,üstelik 216lira verip de çalışmayan adam azdır.
tamam da geçen sene üni sınavında eklemeli 480 alan arkadaşlar ilk 10.000 e girdi. 400 420 puan falan yapıyorlardı ygsden. Hem zaten gerçek sınav zamandan zor falan da değil hatta kolay bile diyebilirim.
orantı kurma direk al hatta üstlerde öne geçersin sahsen 150den hiç düşmedim hep 30-20lerdeyim en iyi puan türünde fem ygsde 152.5 yapınca 4.oldum genelde yani dönen kopyanın haddi hesabı yok oysa giren kişiler aynı sınava katılım daha fazla ama fem ygslerde ortalama daha çok düşüyor sen düşün bu arada 480 alan adam ilk 10bine giremez geçen yıl 505 ile 11 binlerdeydim