Şimdi Ara

zaman denen en değerli varlığı kaparlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • walla n diyeyim tam 3 seneden fazladır k2 oynuyor oynatıyor vede tavsiye ediyordum hatta müptelası olmuştum işi gücü bırakıp hatta abartmıyorum buna ihtiyacımda yok hiç kalkmadan 38 saat tüm samimiyetimle ko kastım 1 gecede sabaha kadar bufcu_geldi1 ile koca prty e hilesiz hurdasız baktım el ve göz nuru ile kastım blue_rogue yine emek emek kastım alakasız 1 sekilde ban landı yada trede hack yiyip soyuldu ama daha neleri sayayım aldıım premiumlar vede neler neler ama bakın yaşım 38 şunu öğrendim ne edersen et bu işin sonunu araştırdım k2network vede noahsystem artıııı clickandbuy denen gençlik zamanı nı calma uzmanları koxp u ürettirip banlarlar pre aldırıp para kasarlar (oyun dili ile) ama size şunu diyem zaman denen en değerli varlığı kaparlar vede bunun maddi değeri olmadığından kimsede farkına varmaz daha önce forumda ko bıraktım şöyle yaptım diyenlere kızardım ama hata etmişim özürdilerim ko günümüzün dönemin en kanun ve yasalara uygun şekilde hazırlanmış dolandırılıcılık vede parayla ölçülemez zamanı çalan en ahlaksız bir yapı
    YETKİLİ OLAN VEDE BENİ OKUYAN KİŞİLERE ŞUNU BELİRTEYİM BENİ 38 YAŞINDA ETKİLEYEN VEDE HIRS A SEVK EDEN 1 OYUN DAHA ERGENLİK ÇAĞINA GELMEMİŞ 1 KİŞİYİ İNSANI BİR ONLİNE OYUN BAĞIMLISI YAPAR.(BEN BUNU ANLASIN VEDE UZAK DURSUN DİYE 12 YAŞINDA OĞLUMUN YANIN DA YAZIYORUM İSTER ANLAR İSTERSEDE 3 YIL SONRA ANLAR AMA BEN 38 YAŞINDA 3 SENEDE ANLADIYSAM O ENAZINDAN 5 SENEDE AMA GEÇDE OLSA ANLAR BENİM ONA SİZLERLE BİRLİKTE DEMEK İSTEDİĞİM BUDUR KARAR SİZİN VEDE DİGER EBVEYN LERİNDİR af dileği ile sizlere hoşca kalın der akıl yolunun tez anahtarını bulun derim .güle güle

• Haklısın AMCA (amca demem lasım yaş 15 )AMa oyun BIrakılmıyor.İnş. Hep Boyle Gider Hiç açılmazda herkes soğur bu oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 24 Nisan 2007; 21:45:39 >
  • Ama amcada (yaşım 15 amca dicem mecbur) haklı hani.
    Böle giderse OKS ye neyle gircez ?
    elimizde raptorla üzerimizde citin shellerlemi.
    Sorularda bunlarımı sorcaklar.
    nt nedir.
    a)bilmem
    b)nova town
    c)uzun olay
    d)hepsi
    zaman akıp gidiyor kardeş onu değerlendirmeliyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.