Şimdi Ara

Zaman gazetesinin xperia z ultra fiyaskosu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia z ultra ile xperia z yi karıştırıp sallamasyon bilgiler vermek.evet 27 haziran 2013 tarihli zaman gazetesinin en arka sahfasında sol alttaki yarı kolpa haber.benim dikkatimi çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twkadir -- 27 Haziran 2013; 12:09:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamandan ne bekliyon zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman , zamanın teknolojisine ayak uyduramamış bir gazete
  • Beyler haberin fotoğrafını çektim..resim ekle kısmından eklemiyor.mobilden resim eklenmiyormu acaba?

• https://store.donanimhaber.com/03/b0/48/03b04802d2ecc516d98aa74d2553fc73.jpg sonunda resimde ekledim beyler.Türkiyede gazeteciliğin bile ne kadar cahilce yapıldığı konunun iyi araştırılmadığı ortada.en kötusude bilmeyen insanlara yanlış bilgi aktarmaları.
     Zaman gazetesinin xperia z ultra fiyaskosu!

• yandaş teknoloji :))
  • Bu tür hatalar sürekli yapılıyor olsa önemli ama sadece Z ile ZU karıştırmışlar onun dışında bi hata yok,telefonu bu haberden görüp almak isteyenler bayide doğrusunu öğrenirlerlerdi,bu tür hataları diğerleri de yapabilir bence özellikle zaman ın ismini vermeye ihtiyaç yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 27 Haziran 2013; 12:52:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaman gazetesi , hani şu bedavaya dağıtılıp şu kadar satış rakamım var diyen dandik gazete miydi
    Bunlar yandaş haber yapmaktan teknolojiden uzak kalmışlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şakirt telefonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.