Şimdi Ara

ZAMAN MAKİNESİ YAPILABİLİR Mİ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
44.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu felsefi bir konu ve ciddi bir konumu ki . Ciddi bir cevap bekliyorsun.

Bu veya buna benzer onlarca fake veya trol hesaptan her allahın günü ciddiyetsiz , felsefe ile alakasız konular açılırsa , alacağınız cevaplar yukarıdakiler gibi olacaktır.

Yukarıya doğru say bakem kaç tane ciddi adam ciddi konu açmış ve ciddi mesaj atmış .

%10 dahi çıkmaz . Sen geçmişteki bu konu için ciddi diyorsan senden şüphe duymamam için hiç bir neden yok.

Siz metafizik alemde yaşıyorsunuz . Ol demiş oldurmuş adamlarsınız.
    Bize de rakıya para vermemek düşüyor.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Agh agh zaman makinasına bi binsekte ms. 750 yılları bi geri getirsek

ZAMAN MAKİNESİ YAPILABİLİR Mİ?
  • ne kadan mutlu alurduk. geçmişten hiç ayrılmasak

ZAMAN MAKİNESİ YAPILABİLİR Mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Bu mesaj silindi.
    quote:

MANGUTAY
    Tarih 21 Ekim 2019 14:34
    Lenin köpeğinin çağından iyidir. Kendi insanını açlığa ve fakirliğe itelemektense zafere götüren liderler her zaman daha tercih edilebilir.

quote:

MANGUTAY @ 21 Ekim 2019 15:07:07

O sülaleye hakaret demek. Ne oldu lan artık sırıtmıyorsun kızıl it. Götünüz çok kalktı iyice. Forum senin babanın çiftliği değil. Önüne gelene sövecen o sik kadar aklınla dalga geçeceksin. İki dakka adam ol da bir bok zannetsinler.

Senin Lenine küfrünün altındamı kalacağımızı zannettin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kruegerfred -- 21 Ekim 2019; 16:9:20 >

quote:

MANGUTAY @ 21 Ekim 2019 15:25:49

Niye Lenin senin baban mı da savunmaya geçtin allıklı godoş, lafımın altında değil gel yarrağımın altında kal. O.Ç lar derneği kurulsa ilçe başkanı olursun piçin evladı. Gelmiş bana oç diyor

Evet değer verdiğim bir idealist.

senin sonun kötü kolla dötü
    quote:

MANGUTAY @ 21 Ekim 2019 15:39:20

Sen insan mısın lan değerin olacak pezevenk. Sonunu da başını da siktirtmeden uza. Bir de tehdit ediyor götveren.

Ayarın iyica kaçtı

quote:

MANGUTAY @ 21 Ekim 2019 15:47:01

Senin gibi göte böyle ayar koçum işine gelmiyorsa önüne gelene sövmeyeceksin. Zoraki muhaha larla olmuyor bu işler.

Boyunun ayarını alıyorum
  • Geleceğe zamanı hızlandırarak(ışık hızıyla yolculuk) gitme yolu var teoride, ama geri dönüş yok.
  • "Bir şeyi altı yaşındaki çocuğa açıklayamıyorsan, sen de anlamamışsındır."
    Albert Einstein
    Bu küfürlerini savcılığa versem . Paran varsa en az 500 bin tl tazminat ödemek zorunda kalırsın.

Sen basit bir trolsün. seninle uğraştığıma değmezsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4D62BFE91

"Bir şeyi altı yaşındaki çocuğa açıklayamıyorsan, sen de anlamamışsındır."
    Albert Einstein
    Bu lafları kime söylüyorsun çocuk.
  •  ZAMAN MAKİNESİ YAPILABİLİR Mİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: squ@dron

hayır fakat ışık hızına ulaşılırsa zaman yavaşlatılabilir.Zamanda yolculuk ile ilgili bir paradoks vardır;
    mesala düşünün zaman makinesiyle geçmişe gidiyorsunuz ve babanızla anneniz evlenmeden önce annenizi öldürüyorsunuz,bu gidişata göre sizde doğamayacaksınız ve geleceği etkilemiş olacaksınız.Ama acaba bu olay olduktan sonra gelecekte var olacak mısınız?
    Hocam anlattığın örnekte başka teori de öldürmeye çalışsan bile kaderin buna bir şekilde engel olacağı. DARK dizisinde işlendi bu teori. Beni öldüremezsin çünkü zamanım gelmedi diyordu adam.

Diğer bir örnek ise;
    Zaman Makinesi filminde sevgilisini kurtarmaya çalışan biri her seferinde sevgilisinin başka şekilde öldüğünü görüyordu.

Olaylara kader müdahale ediyor finalde.

Ayrıca zaman makinesi icat edilirse geçmiş günümüz ve gelecek bir şekilde etkilenecek. Bir sürü paradoks oluşacak.

Ama solucan delikleri üzerinden olabilir bi denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kruegerfred kullanıcısına yanıt
    Laf kaldıramayacaksan insan gibi konuşup tartışmayı öğreneceksin. Kendini bir bok sanıp herkese üst perdeden konuşup bir tarafın sıkışınca "omo sovcılığa versöm 500 k tazminat evg evg" diye zırlamayacaksın.
  • ışık hızını geçip geçmişe doğru gitsek geçmişteki kişileri sadece silüet tarzı görebilirz bence. Çünkü o an orda değildik. Sadece geriye bir bakış atmış gibi oluruz. Yani eğer zaman makinası varsa bizde geçmişte olabiliriz mantıken.
    Lenine köpek diyen adam. sülalesinin köpekliğini Tescillemiştir .

Adam olsan uğraşırım. fazla kaşıma hayatını karartırım.

Ama erkeksen sen aç . hayatın kararsın .

Büyük bir ihtimalle VPN arkasındasın .
    Seni bekleyeceğim topla ne kadar trol ve fake hesabın varsa şürekanı .Boyunun ölçüsünü alayım .

Benim yasal telefonum DH elinde . Sen bilmem
    Geriye doğru tüm mesajları 5 yıl DH saklama zorunda. sen ss alsan ne yazar . almasan ne yazar.

Topla herşeyi ben uğraşmam senin gibilerle
    quote:

MANGUTAY @ 21 Ekim 2019 19:05:10

Ne açayım götünü mü açayım? Senin bu kro çakma kabadayılıkların bana sökmez göt oğlanı. Senin gibi Moskova fahişeleri hayat değil yarrak karartır anca. Şimdi siktir git kendi bokunda boğul. Senin gibi işsiz oç muyum da 50 farklı hesap açıp seninle uğraşayım. Bu konuda siktim attım belanı tekrar canımı sıkarsan bir posta daha kayarım. Benim attığım her yarrağa götün geniş ki atlıyorsun madem ağlamayacaksın. He olur da admin banlar falan sende hala burada ötmeye devam edersen 50 değil 1500 ayrı hesapla gelirim o ayrı.

Eceli gelmiş köpek minare gölgesine işermiş.

Senin ne mal olduğunu biliyorum . Git başka camiye

• quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Bu mesaj silindi.
    Bir mesajı editledim Lenin'in yanına yakışmadı
    Oda DH arşivine girmiştir.

Sen hala aynı terane dediğim gibi gerçek telefonum DH nin elinde sıkıyorsa şikayet eder , Boyunun ölçüsünü alırsın .

• kruegerfred kullanıcısına yanıt
    Ayrıca evet katılıyorum Leninin yanına senin sıfatın yakışmadı. Sen bile kötü duruyorsun orada.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.