Şimdi Ara

Zaman zaman sizede(erkekler) psikolojik bir daralma vb oluyor mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cok zor bulsam bile cok ozluyorum herseyede onu ararim aklima gelir karsimdakine yazik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek kaygısı. okul bitince ne yapıcam yeteri kadar kazanabilecek miyim zorda kalıcak mıyım? gibi gibi sorucuklar beni o ruh haline sokuyor.
  • Hayatınızda yeterince adrenalin olmadığından kaynaklanıyor.Yani yeterince kavga etmiyor (laf dalaşından bahsetmiyorum yumruklaşma en azından), kaçamak yapmıyorsanız (10 yıldır evliyeseniz kadınların gözünde 3 çocuk babası mahmut abiyseniz karşı cinsle flörtleşmeleriniz yoksa), belirli bir yaşam amacınız yoksa (hırslarınızdan arınmışsanız karnımı doyurayım birde evim olsun çocuklarıda benim gibi memur yaptım mı tamamdır diye düşünüyorsanız) bahsettiğiniz sıkıntı içine girebiliyor.Hayatınıza renk katın, kendinizi riske atın herşeye sahip olduğunuzu düşüyorsanız yaşamıyorsunuz, sadece vaktinizi doldurup ölmeyi bekliyor olursunuz.

Ek bilgi:Bildiğim kadarıyla kurban kesmenin amaçlarından biride erkeğin içindeki vahşiliğin insanlara zarar vermeden tatmin edilmesidir.Erkek olmanın doğasıyla alakalı olarak bir şekilde bu vahşiliği bastırmanız gerekiyor.Kısacası adrenalin açlığı çekiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

Hayatınızda yeterince adrenalin olmadığından kaynaklanıyor.Yani yeterince kavga etmiyor (laf dalaşından bahsetmiyorum yumruklaşma en azından), kaçamak yapmıyorsanız (10 yıldır evliyeseniz kadınların gözünde 3 çocuk babası mahmut abiyseniz karşı cinsle flörtleşmeleriniz yoksa), belirli bir yaşam amacınız yoksa (hırslarınızdan arınmışsanız karnımı doyurayım birde evim olsun çocuklarıda benim gibi memur yaptım mı tamamdır diye düşünüyorsanız) bahsettiğiniz sıkıntı içine girebiliyor.Hayatınıza renk katın, kendinizi riske atın herşeye sahip olduğunuzu düşüyorsanız yaşamıyorsunuz, sadece vaktinizi doldurup ölmeyi bekliyor olursunuz.

Ek bilgi:Bildiğim kadarıyla kurban kesmenin amaçlarından biride erkeğin içindeki vahşiliğin insanlara zarar vermeden tatmin edilmesidir.Erkek olmanın doğasıyla alakalı olarak bir şekilde bu vahşiliği bastırmanız gerekiyor.Kısacası adrenalin açlığı çekiyorsunuz.

Kavgadan kaçmadım hiç ama pek olayım olmaz etrafımda sevilirim,sevmeyenim vardır tabi ki o da genelde kız meselesi olursa olur ama gelip hiçbiri sorun yapmaz ki yapamaz da çoğu zaten. Bir çok hayal ve hedefin var ancak kararsız kaldığım için hangisi doğru bulamıyorum bu da bazen hırsımı köreltebiliyor. Asla olanla yetinmem zaten. Hep daha iyisini isterim insanin doğası bu zaten. Adrenalin az hayatinda dersen çoğu sporla uğraşıyorum lisansım da var ki sporda ki adrenalinden daha fazlası neyse vardır bilemiyorum. Kızlar konusunda ise son aylarda çok şanssızım ama pekte üzülmem bir kız için zamanımı ve emeğini harcamadıysam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.