Şimdi Ara

Zamanda Yolculuk Hakkında..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi o kadar şey tartışılıyor bu konu hakkında

ama diyelim şöyle bişi yapılsa şuanki teknoloji zamanda yolculukla uzaktan ykından alakası yok gelecekte ne olacagı bilinmez tabide

bir mesaj yayınlansa ve bu mesaj nesilden nesile aktarılsa mesela gelecekteki insanlar zamanda yolculugu öğrenirseniz şu yerde şuraya gelin falan diye

böylelikle insan bi nebze geleciğini kendi belirlemiş oLur

--

örnek olarak bu mesaj şöyle olsa '' gelecekteki insanlar zamanda yolculugu bulursanız x tarihinde x yerine gelin '' ...

düşünsenize böyle birşeyi

--

Kendim Bile Yazdıklarımı Anlamakta Güçlük Çektim :D Aslında Çok mantıklı bence

• zamanda geri dönüş olmaz olsaydı çoktan gelirlerdiii...

ama ileri gidiş mantıklı
  • enıstein'a göre zamanda yolculuk %99,9 oranında mümkündür.

Işık hızı saatte 300.000km/h ye denk geliyor.Eğer ışık hızı geçilebilinirse zamanda yolculuk mümkün olur.Enistein'a göre
  • Anladım demek istediğini.

Bence de cok mantıklı. Ki Cern deneyinde kurt deliği açılabilirse Geçmişe dönmek mümkün olabilecek. Yanlız biz gidemeyeceğiz. cok küçük bir delik olacak , sadece Elektron ve atomaltı parcacıkları gidebilecek. Küçük olma nedeni ise teknolojimiz. 14 TeV e anca o kadar oluyormus ( tabii olursa ). Cok ilerde eğer göndermeyi simdi basarabilirsek ilerde olur yolculuk. Ama dikkatinizi cekerim , geleceğe değil , geçmişe..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pjanoo

zamanda geri dönüş olmaz olsaydı çoktan gelirlerdiii...

ama ileri gidiş mantıklı

evet. arkadaşın dediği doğru zamanda geçmişe dönüş olmayacak. eğer gelcekte böyle bir şey yapılsaydı şimdiki zamanımıza ya da daha geçmişe gellen olurdu. geleceğe yolculuk ise muamma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 11 Eylül 2008; 0:01:04 >
  • Geçmişede olabilir, belkide şuanki tarihlere açılan bir pencere veya kapı yok. Her türlü düşünebiliriz, ileriki gelecek tarihlere geçmiş yolculukları yapılabilir belkide.
  • Geçmişe gitmeyi istemek güzel fakat imkansızdır
    biz her zaman imkansızı istediğimiz için normal karşılamak gerekir

Ama şunu iyi bilmekte fayda var , Geçmiş zaman kavramı , çeşmeden akan su gibidir geri döndüremezsiniz
    bu bizim elimizde değil ,
    çeşmenin kaynağı bizim elimizde olmalı ki durdurup geri döndürelim , biraz farklı bir anlatım oldu ama gerçek bu.
    bu arada muslukçu değilim :) konuyu saptırmayın..
    Dini yönden de açıklamasını yapardım burda ama yanlış anlayacak tayfa çok burda..

böyle konularla ilgilenmek güzel , bu yolun sonu İslam tasavvufuna gider , maddeyi manevi güçle kontrol etmediğiniz sürece yerinizde saymaya mahkumsunuz bu dünyada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miralge

Geçmişe gitmeyi istemek güzel fakat imkansızdır
    biz her zaman imkansızı istediğimiz için normal karşılamak gerekir

Ama şunu iyi bilmekte fayda var , Geçmiş zaman kavramı , çeşmeden akan su gibidir geri döndüremezsiniz
    bu bizim elimizde değil ,
    çeşmenin kaynağı bizim elimizde olmalı ki durdurup geri döndürelim , biraz farklı bir anlatım oldu ama gerçek bu.
    bu arada muslukçu değilim :) konuyu saptırmayın..
    Dini yönden de açıklamasını yapardım burda ama yanlış anlayacak tayfa çok burda..

böyle konularla ilgilenmek güzel , bu yolun sonu İslam tasavvufuna gider , maddeyi manevi güçle kontrol etmediğiniz sürece yerinizde saymaya mahkumsunuz bu dünyada

forumda böyle yorumlar görmeyi özlemişim eline sağlık

• tek bişey imkansızdır oda zamanda yolculukçünkü zamanda yolculuk olsa gelecek olmazdı
  • Belkide geldiler belkide U.F.O. dediğin o cisimlerle gelip gidiyolar? onlar belkide zaman makinası ve günlük turlar düzenleniyor? uzay turları gibi 1 milyon $ parası olan zamanda yolculuk yapıyor ve gelip ziyaret edip gezip gidiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Pjanoo

zamanda geri dönüş olmaz olsaydı çoktan gelirlerdiii...

ama ileri gidiş mantıklı

balık burcuyum lanet olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.