Şimdi Ara

Zamane İlişkiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan 25 gün önce yurt dışında tr deki bir kızla tanıştım..Sohbetimiz güzel ilerledi herşey süperdi.Geldim türkiye ye hergün buluştuk kıza hediyeler süprizler falan.Ama adamız işte öyle acele yok elini tutmakmış,öpmekmiş vs yaşanmadı.Güzel sohbetler edildi paylaşımlarımız oldu.Sonra bana 20 gündür tanıdığım kız bu ilişkinin adı olsun sıkıldım bu durumdan ya ol ya olma hayatımda beni engelliyorsun bu durumda gibi laflar yaptı.Bende 20 gün tanıdığım insanla pat diye sevgili olamayacağımı onu tanıma aşamasında olduğumu bu durumun onu tanımanın hoşuma gittiğini iyi geldiğini söyledim v.s..Bana bu sürenin yeterli olduğunu daha fazla bekleyemeceğini belirtti.Sonra evine falan bıraktım.Ertesi günü bir baktım swarmda bir erkekle checkin yapmıs ve ''mevzu derin'' diye bir konu paylaşmış..Yani beyler demek istediğim ben yaşadım sizlerde görün kadın milleti bu kadar işte.Asla kendinizi ezdirmeyen ödün vermeyin.Deymezler be!

• Da benim anlamadığım insan sevgili olmadan değil olunca tanımaz mı karşısındakini detaylı yakından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinin tersiyle itmişsin hocam sevgili olduktan sonra tanırdın, bak gitmiş bile kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

elinin tersiyle itmişsin hocam sevgili olduktan sonra tanırdın, bak gitmiş bile kız

Bro ben öyle tabakhaneye yetiştirir gibi oldu bitti sevgili olaylarını sevmiyorum acele ne ya
  • -Sa
    +As
    -Sew olak mı
    +Olr
  • quote:

Orijinalden alıntı: villa

quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

elinin tersiyle itmişsin hocam sevgili olduktan sonra tanırdın, bak gitmiş bile kız

Bro ben öyle tabakhaneye yetiştirir gibi oldu bitti sevgili olaylarını sevmiyorum acele ne ya

Hemen sevgili olursanız sıkıntı olabiliyor.

Not: Hiç sevgilim olmadı

• Bende aceleciyimdir bu konularda ama kızın acele etmesi doğru değil bana göre.

Not: konuşulan mevzu sen isen geçmiş olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir kızdan uzun vadeli birşey beklenmez kardeş boşver dalgana bak. başka biri denk gelir takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 30 Kasım 2015; 18:06:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.