Şimdi Ara

Zamanın Baba Charı 7:1 Hybird Spear!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
36.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ocelikle konu yanlis yerde ama ust konulara eklenecegini tahmin ettigim icin okadar onemli deil

bir int karakterin str yi karakteri kesmesi icin 10+k nuke vurmasi gerekir. sword+sheld yapilandirmasi olan bir karakter iseniz bu orani tutturmak icin full int olmaniz gerekiyor. ve elinizde hatri sayilir bi weapon olacak tabiki. hybrt karakterlerde ise demage orani daha dusuk fakat canlari fazla oldugu icin tek ciritle yatirmak imkansiz. ancak saglam bir glavie ile kesilirler. int karakterlerin korkulu ruyasidir bu yapilandirmalar. fakat bu oyunun bir gercegi var malesef esit itemlere sahip karakterlerden str olanlar daima sanslidir. 100 pvp nin 99 unu alirlar.

int yapilandirmalar cok guzel demageler vurmalarina karsin cirit muhabbetinin bu oyunda olmasi nedeniyle herzaman ezik kalacaklar. fakat gorunen o ki chine karakterler eurolara karsi ezikler. pot sureleri 15 sn ama zaten eularla yapilan pvp ler 5sn yi gecmiyor. ya kesiyorsunuz yada kesiliyorsunuz.

zamanin baba chari olmasinin en onemli sebeplerinden birisi o zamanlarda int karakterlerin cok fazla olmasi idi. str lerin degeri anlasilinca hybrt lerin onemi kalmadi.

snow sheld den bahsedecek olursak zaten 7-8k demage ile str karakterler yatirilamiyor. snow sheld suresi bitince adam sizi kitir kitir kesiyor. ama eulara karsi hayati oneme sahip olduklari da inkar edilemez. sizi onlara karsi ustun savunma yapmaniza olanak taniyor. ancak clerik yoksa

sonucta bu oyundaki karakterler birbirlerine karsi ustun. yani glavier pure intlere intler bazi eurolara eurolar chine str lere boyle garip bi dongu var.

ama eurolarin abartili demageleri oyunun dengelerini bozuyor. o yuzden suan en saglam karakter diye bir tabir kullanamayiz. ancak 8 li bir grup kurarak en saglam grup olabiliriz.

full item de olsaniz tek basiniza cok fazla bise yapamiyorunuz. o yuzden artik takim calismasini ogrenmek gerekiyor.

simdilik aklima bunlar geldi. baska bise gelirse yazarim

• 7-1 yerine 5-1 char nasıl olur ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Eline Sağlık Kardeş.
    Bencede Glaver a Karşı Dayanamaz Garment Setle.

4Ever FullStrGlavier

4ever FullStrGlavier
  • Kim ne derse desin şu anda Çinli karakterlerin en iyisi 7+1 spear hybird, armor yada protector giydiği taktirde yatıramayacağı char yoktur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Caudion_ -- 28 Ocak 2008; 0:06:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Life__

Kim ne derse desin şu anda Çinli karakterlerin en iyisi 7+1 spear hybird, armor yada protector giydiği taktirde yatıramayacağı char yoktur !

tabi bu senin dusuncen saygi duyarim ama insanlarin dusuncelerini anlamak icin bir anket yapsinlar bakalim insanlar en iyi chine karakterin hangisi oldugunu dusunuyorlar diyecem fakat bilen bilmeyen katilacagi icin genede saglikli bir sonuc alamayiz. o yuzden benim charin senin charini dover muhabbetine cevirmeyin su konulari
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

quote:

Kim ne derse desin şu anda Çinli karakterlerin en iyisi 7+1 spear hybird, armor yada protector giydiği taktirde yatıramayacağı char yoktur !

tabi bu senin dusuncen saygi duyarim ama insanlarin dusuncelerini anlamak icin bir anket yapsinlar bakalim insanlar en iyi chine karakterin hangisi oldugunu dusunuyorlar diyecem fakat bilen bilmeyen katilacagi icin genede saglikli bir sonuc alamayiz. o yuzden benim charin senin charini dover muhabbetine cevirmeyin su konulari

Anket konusunda haklısın, isteyen gelsin Sparta serverına __Life__ a pm atsın Level 64 şu an gelsin kapışalım hiçbirşey lafla olmaz hybirdün nasıl olduğunu görelim

• güzel olmuşklavyen dert görmesin
  • heuksal yerine bicheon kullanılsa daha iyi olmaz mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

vay be şu hybrid charı şu forumda kabul ettircem diye ne uğraşmıştım, forumum yarısından çoğu hybrid char bir b*ka yaramaz diyip dalga geçmişti.
    tabi biz charları 80 yaptıktan sonra hepsi susmuştular...

hey gidi günler hey...

ama bidaha hybrid yaparmısın diye sorarsanız pek sanmıyorum...

ben hala kabul etmiyorum ve gerçektende yaramaz hybird char eğer silkroad oyun tarzınız sadece monster kesmekse oke açın ama bir pvp de ya da bir meslek savaşında 2 kişinin arasında kaldığınızda yatıp kalkmaktan klavye kırarsınız üstünüz full sun bile olsa bu günün şartlarında full str full sunluların bile bir euro charının tek vuruşunda gittiğini bile görüyorsanız hybirdle ya da full intle hiç dayanamazsınız ,ben oyundaki gözlemlerime göre her zaman söylüyorum ,hybird ve full int devri bitti artık, 80 lvl geldiğinde millet daha üst baş doğru dürüst tamamlayamamıştı önünüze geleni nukelerle pat küt indiriyordunuz bu da size hybirdin çok iyi bir yapılandırma olduğu izlemini verdi o zamanlar, ama devir değişti beyler artık oyunda üstünü maks itemlerle donatmış char sayısı günden güne artıyor birde üstüne üstlük yanındaki euro charın buff katkılarıyla adam kesilmez hale geliyor ,artık hybirdte olsan intte olsan elinde + 9 bir spearda olsa yatıramayacağın ve çok kolay yatacağın sürüyle char var ....ama derim ya ben hep zevkler ve renkler tartışılmaz diye siz gene ister hybird açın ister int...ama sonra gelipte adam haklıymış demeyin, biliyorsunuz 80 lvl kolay olunmuyor sonradan pişman olmayın

• eğer illegla bir programla kasacaksanız 80 leveli kesinlikle full str olun.çünkü 80 levelden sonra iş pvp ye mesleğe dökülüyor.ama yok ben paşalar gibi otururum kasarım diyorsanız full int gitmeniz daha iyi.nedenmi??çünkü aynı levelde aynı itemlera sahip full int nuker ve full str glavier arasında moba werilen damage de dağ kadar fark oluşuyor.örnek ben 50 levelde hashade yi tekte alırken full str adam hiç yoksa 2 kere wuruyor.e buda kasmayı zorlaştırıyor,item düşme olaslığını azalıyor,zamanla canından bezdiriyor.şu da başka bi gerçekki ister illegal olsun ister legal olsun 80 level bir nukerle 80 level bi wizard arasında inannılmaz fark var.bende full int bi karakatere sahibim bir gün olsun illegal program kullanmadım ve şu an avrupa charların gelmesiyle 80 level de olsam karakterimin hiç bir işe yaramıyacağının farkındayım.bence yeni başlayanlar ya full str glavie bladee yada europa bi karakter açmalı.ne yazıkki benden geçti artık sıfırdan bi karakter kasmanın hevesi...

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

quote:

vay be şu hybrid charı şu forumda kabul ettircem diye ne uğraşmıştım, forumum yarısından çoğu hybrid char bir b*ka yaramaz diyip dalga geçmişti.

hey gidi günler hey...

ben hala kabul etmiyorum ve gerçektende yaramaz hybird char eğer silkroad oyun tarzınız sadece monster kesmekse oke açın ama bir pvp de ya da bir meslek savaşında 2 kişinin arasında kaldığınızda yatıp kalkmaktan klavye kırarsınız üstünüz full sun bile olsa bu günün şartlarında full str full sunluların bile bir euro charının tek vuruşunda gittiğini bile görüyorsanız hybirdle ya da full intle hiç dayanamazsınız ,ben oyundaki gözlemlerime göre her zaman söylüyorum ,hybird ve full int devri bitti artık, 80 lvl geldiğinde millet daha üst baş doğru dürüst tamamlayamamıştı önünüze geleni nukelerle pat küt indiriyordunuz bu da size hybirdin çok iyi bir yapılandırma olduğu izlemini verdi o zamanlar, ama devir değişti beyler artık oyunda üstünü maks itemlerle donatmış char sayısı günden güne artıyor birde üstüne üstlük yanındaki euro charın buff katkılarıyla adam kesilmez hale geliyor ,artık hybirdte olsan intte olsan elinde + 9 bir spearda olsa yatıramayacağın ve çok kolay yatacağın sürüyle char var ....ama derim ya ben hep zevkler ve renkler tartışılmaz diye siz gene ister hybird açın ister int...ama sonra gelipte adam haklıymış demeyin, biliyorsunuz 80 lvl kolay olunmuyor sonradan pişman olmayın

Sen bu hybird denilen şeyi bilmiyon galiba kafasına göre int str verilmiyo 7+1 de bak uruchi kestiğim konu var orda hp ve mp durumuna bak bende 7+1 hybirdüm istersen balancelarıda koyarım mag balance 104 phy balance 69

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

quote:

hey gidi günler hey...

Sen bu hybird denilen şeyi bilmiyon galiba kafasına göre int str verilmiyo 7+1 de bak uruchi kestiğim konu var orda hp ve mp durumuna bak bende 7+1 hybirdüm istersen balancelarıda koyarım mag balance 104 phy balance 69

yoo pek ala biliyorum hatta 2 tanede öyle sıradan olmayan sağlam hybird kesmişliğim var , serverda ismi efsaneleşmiş charlardı bunlar birini 1 ay önce diğerinide 2 gün önce kestim ilk kestiğim şuan sinirinden speara döndü bu bilgi konusunda da beni tanımadan hafife alma bu kadar her kesin yapamayacağı bir aksiyon tecrübem var aksiyon tecrübesi nedir diye sorarsan ayrıca onuda açıklarım ...

• İlk defa duyuyorum ama güzel bir yapılandırma şekli... İlerde belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel8685

eğer illegla bir programla kasacaksanız 80 leveli kesinlikle full str olun.çünkü 80 levelden sonra iş pvp ye mesleğe dökülüyor.ama yok ben paşalar gibi otururum kasarım diyorsanız full int gitmeniz daha iyi.nedenmi??çünkü aynı levelde aynı itemlera sahip full int nuker ve full str glavier arasında moba werilen damage de dağ kadar fark oluşuyor.örnek ben 50 levelde hashade yi tekte alırken full str adam hiç yoksa 2 kere wuruyor.e buda kasmayı zorlaştırıyor,item düşme olaslığını azalıyor,zamanla canından bezdiriyor.şu da başka bi gerçekki ister illegal olsun ister legal olsun 80 level bir nukerle 80 level bi wizard arasında inannılmaz fark var.bende full int bi karakatere sahibim bir gün olsun illegal program kullanmadım ve şu an avrupa charların gelmesiyle 80 level de olsam karakterimin hiç bir işe yaramıyacağının farkındayım.bence yeni başlayanlar ya full str glavie bladee yada europa bi karakter açmalı.ne yazıkki benden geçti artık sıfırdan bi karakter kasmanın hevesi...

Sende elindeki charı satıp bi tane wizard al o zaman

• hybrit konusunda bende şunları öneriyorum. eğer charın hybrit ise phy damage artttıran bufflara ihtiyacın var demektir bunun içinde imbune fire olmalı.

bir arkadaşında dediği gibi cold 80 full int bir charla cold 60 da bırakılmış fire imbuneli bir hybrit arasında pek fark yok aslında.

haa ben nemi kasıyorum ben sırf göz zevkim ve kasma hızı için fire light bicheon char kasıyorum (full int)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 29 Ocak 2008; 17:47:49 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=gcEajLIOsh8

http://www.youtube.com/watch?v=rV8SWKau4aU

Light cold Heuksal & Sun to Yapamazsan yapılandırma bu charı...

İzle....
  • Guzel Paylasım olms Ty
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

http://www.youtube.com/watch?v=gcEajLIOsh8

http://www.youtube.com/watch?v=rV8SWKau4aU

Light cold Heuksal & Sun to Yapamazsan yapılandırma bu charı...

İzle....

süper videolar valla

• 7:1 hybrid 80 lv charım var biliyorsunuz 90 geliyor şu anda heuksal 90 ve cold 90 konusunda kesin kararımı verdim ama el yakma konusunda tam karara varmadım sizce fire'mi yoksa light'mi 90 yapmalıyım??
  • evet nuker ve çinli çar istiyorsanız en iyi yapılandırma full intler çok kolay ölüyor ama skilleri tm açınca full int vizardlarda dayanmıyor bu yapılandırmaya tek tamıyorlar ama tek yiyorlar emeğine saplık arkdaşım tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.