Şimdi Ara

Zamanın Baba Charı 7:1 Hybird Spear!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
36.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkdaslar size Hybird Spear+Nuker charı anlatmak uzere bulunuyorum

öNcelikle Hybrid nedir?
    Biz Hangi özellikte Bir Hybrid Yapılandıracağız? Sorularına cevap verdikten sonra;

1-)Avantajlarını!
    2-)Dez avantajlarını!
    3-)Acılması gereken skilleri!
    4-)Giymesi gereken kıyafetleri!
    5-)Dikkat edilmesi gerekenleri!.

İnceledikten sonra

Son olarakta charı nasıl kullanacagımızdan bahsedeceğiz.

Hybrid Nedir?
    Hybrid özellikle INT charlarda HP ve PHY ATTACK/DEFANCE vermek için uygulanan bir yöntemdir
    Hybrid char da 7:1 demek 7lvl de 1lvl STR ye vermek , 7INT de 1STR vermek, yada 70LVL int 10LVL STR vermek anlamlarının hepsini taşıyabilir!

Ve biz 70LVL'e kadar INT 70-80 arası STR Hybrid'ı inceleyeceğiz.

1-)Avantajları;
    70 lvl e kadar mukemmel denilecek gibi kasacak olan bu karakter yapılandırması bana inanın ki oyunun en iyi chine yapılandırmaları arasında 1. sırayı alabilecek duzeydedir. Bu yapılandırmada full int gucunden yararlanıp mukemmel seviyede nuke skilleri kullanacak olan karakterimiz 10 lvl almıs oldugu 30STR destegi + kıyafetlerindeki STR bonusları ile armor ve protector bile giymeye gerek kalmadan RESMEN BİR KATİL olacaktır. Pure int nukerde oldugu gibi garment den uzaklasmak yerine garment kıyafetin uzerine gidecek olan bu yapılandırma %20 hız avantajından magrum kalmayarak STR den aldıgı destekle fiziksel gucune guc katacak aynı zamanda defanceside bir hayli artacaktır. Pure nukerde gormeye alısık oldugumuz 8000 can ortalamasının yanı sıra 12.000 lere ulasan canı ile dusmanlarına kök söktürecektir. Ayrıca unutmadan elimizde olan spearımız ve acmıs oldugumuz 80 heuskal mastery miz ile extra dan alacagımız HP yi ve dusmanlarımızı yakınlasmaları sırasında ''STUN'' durumuna dusurup 2 nuke ile işlerini bitiricegimizi de unutmamak gerekir! Tek kelime ile mükemmel.

2-)Dez avantajlarını!
    Bu charın dez avantajları avantajları yanında gorunmez derecede az olacaktır. Yatır batir gibi skilleriyle birlikte 15 saniyelik kalkan savunmasından yararlanamayacak olan bu char inanın ki yapılandırmanın yanında ''olsa ne olur olmasa ne olur ulen'' dedirtecek biçimden :) STR gucu zayıflayacak garment giyersek diyenlere cevabını vermeden olmaz değilmi? o acıgı yukarıda okursanız kapattıgımızın bir cok ispati var

3-)Acılması gereken skilleri!
    Evet oncelikle hemen suna bir bakalım.
    Light 80
    Fire 80
    Heuskal 80
    Cold 60
    90 lvl gelince bunu değiştiricem kafamda guzel seyler war Merak etmeyin sorunlu bir değiştirme yok basit Kol yakmamız tabiki Fire olacak bnu soylemeye zaten gerekte yok herhalde

Cold's Series
    Frost Guard Series :::::: Sonuna kadar köklenin Sp farm dan önce.
    Frost Wall Series :::::: Sonuna kadar bunada Sp farmla beraber.
    Cold Wave Attak Series ::::::Sonuna kadar Sp farmla beraber.
    Frost Nowa Series :::::::: Sonuna kadar Sp farmdan sonra (En Son)
    Cold armor yani pasivve Series::::Sonuna kadar Sp farmdan once (İlk Önce)
    Snow storm Serries :::::: Zaten attack skillimiz ama ilkini acın gerisi farm dan sonra.

Light's Series
    Piercing Force Series :::::: Sonua kadar gaz kesmeden Sp farmdan önce.
    Wind Walk Series ::::: Sonuna kadar (ilk kitap farmdan once) Sp farmla beraber.
    Lion Shout Series::::: Sonuna kadar Sp farmdan önce.
    Concentration Series ::::: Sonuna kadar Sp farmdan önce.(80 e kadar ara sıra uplayın)
    Thunderbolt Series ::::::: Sonuna dayayın Sp farmdan önce (ilk önce)
    Heaven's Force yani passive series :::::::: Sonuna kadar Sp farmdan önce (ilk önce)

Fire's Series
    Burası biraz karısık unutmayın arkadaslar bazı skilleri ne zaman PVP ye cıkacaksanız O zaman acacaksınız 72den once tavsiye etmiyorum.

Fire Force Series(Imbue/Kol Yakma) Tabiki sonuna kadar :) Ve tabiiki farmdan önce (ilk önce)
    Flame Body Series::::::: Sonuna kadar Sp farmla beraber. ***(Pvp dönemi 72+)***
    Fire Protection Series:::::Sonuna kadar Sp farmdan önce.
    Flame wawe Series:::::: Sonuna kadar zaten attack Sp farmdan önce(ilk önce)
    Fire Combistion Series:::::: Sonuna kadar Sp farmdan sonra.
    Flame Devil Force Series ::::: Sonuna kadar Sp farmla beraber ***(Pvp dönemi 72+)***

Heuskal's Series
    Fanning Spear Series ::::::: Sonuna kadar (Ne zaman acılacagını size bırakıyorum..)
    Heuskal Spear Series ::::::: Sonuna kadar Sp farmdan Sonra.
    Soul D. Spear Series ::::::: Sonuna kadar (Pvp dönemi) Altyapısını hazırlayın.
    Ghost Spear A. Series ::::::: Sonuna kadar (Pvp dönemi) Altyapısını hazırlayın.
    Flaying Dragon S. Series ::::::: Sonuna kadar (Pvp dönemi)
    Cheolsam Force diger adıyla Passive Series :::::::: Sonuna kadar Sp farmdan önce(ilk önce)

Giyilmesi Gereken Kıyafetler

Garment setinizi gönül rahatlıgıyla giyebilirsiniz. Dilerseniz kendinize bir Protector Set ve zamanla Armor sette hazırlarsınız :) PVP ler de adamına göre kıyafet değiştirip kalabalık savaslarda protector terci edebilir , yada istediginiz her an garment giyebilirsiniz. İnanın dez avantajı cok olmayacaktır.

Bu Yapilandırma Nasıl Kullanılır?

Aslında bunu size acıkladım her anllattıgımda ama kendi bolumunde anlatayım :)
    Arkadaslar bu charı kullanırken yakınlasıcaksınız Soul Spear series le adamı stunlamaya calısıp Nukelerle yatırıcaksınız. %40 absorbed i kullanıp can yerine mana gitmesini saglamayı unutmayacaksınız saldırıya gectiginiz anda ise Fanning spear in son kitabını basmayı unutmayacaksınız.

Kullanmaya PVP ile alısıcaksınız arkadaslar. Bazı durumlarda S/S kullanmanızada olanak saglar bu yapılandırma KESİNLİKLE!! kullanamam diye uzulmeyin kullanırsınız gayette iyi olur.

Tamamen kendi emeklerimle hazırdıgım bu dokumanı sizlere sunuyorum. Her turlu yoruma ve soruya açığım arkadaşlar.

Sizden beklediğim tek şey ise; Gerçekten emek verenlerin, parmak ağrıtanların bunları sizin için yaptığını görüp bu emeğe saygı göstermeniz. Sonucta ben bunları zaten biliyorum.

Dipnot: Bazı eksiklerim yada bilincsizce yapmis olabileceğim yanlıslıklar olabilir bu konuda beni mağdur görün.

• Artık 7:1 Hybrid Spear cok fazla kullanılmıo. Wizard tercih edilio.
    Ama güzel olmuş eline sağlık. Üst konularda yoktu sanırım 7:1 Hybrid Spear Yapılandırması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekkiz

Artık 7:1 Hybrid Spear cok fazla kullanılmıo. Wizard tercih edilio.
    Ama güzel olmuş eline sağlık. Üst konularda yoktu sanırım 7:1 Hybrid Spear Yapılandırması
    Evet ust konularda malesef yok.
    Aradım fakat ust konularda goremedim bu yuzden konuyu açtım umarım eksik bakmamışımdır.
  • quote:

emeğe saygı. bende nuker açtım bilgiler için sagol
  • quote:

bende bu charla 80 level kastım cok süper bir yapılandırma bana göre dezavantajlarından birisi ise eger oyuna yeni baslamıs para sorunu olanlar bence böle bi char yapılandırması acmasin neden çünkü heuksal skilleri en fazla mp götüren skillerdir ve düşük levellerde hızlı kasmka için daima en güçlü vuranı kullanırsınız her 2 canavarda bir pot kullanınca ve bide üstüne ligth. taki shot lion eklenince baya bi pot ve para sorunu ortaya çikiyor ama 30 levele iyi bir farm la gelindiğnde kesinlikle oyundan zevk almaya ve potlara verdiğiniz paraya değmiş olarak kasmaya devam ediyorsunuz pvp de bana göre en büyük avantajı full str lere karşı uzaktan iyi bir nuke çakıp sonra adını unuttum çok hızlı dönüp vuran bir skiller var heuksalda onla çkatınızmı & 80 karşınızdaki ölmüştür full str full int farketmez ölmemiş ise shot lion kullanıp öldürebilirsiniz

bence en iyi char yapılandırılması bu 30 a kadar bicheon gidilip sonra bicheon 0 devamında heuksal açılmasıda tavsiye edilebilir

benden tavsiye armor giymeyin kasma hızını yavaşlatıyor zaten heuksalda arkadaşın dediği gibi hp arttıran pasif var alın üstünüze pro. set çok daha iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBraker -- 9 Ocak 2008; 21:59:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: (CenGizHan)

Evet ust konularda malesef yok.
    Aradım fakat ust konularda goremedim bu yuzden konuyu açtım umarım eksik bakmamışımdır.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ustte dedim ki 90lvl geldiginde yapılması gereken bazı seyler ama bunlar ilerde yaptıgınız farm ve kazanıcagınız para goz onune alarak soylenmiştir. Şimdi ben o değişikligi anlatayım.

Aslına bakarsanız kol yakmayı Light olarak baslıyabilirsiniz. Bunu soylemem gerekiyor cunku ileride yani 90 lvl de fire Level down olmak zorunda baska alternatifi yok yani. Alternatifinin olmamasının sebebi heuskal düşemez, imkansız olmaz yani :) passive skill dusmemeli ve stun oranını asagı cekmemek lazım. Light dusemez cunku en guclu nuke vurusları light dadır. Cold dusemez. Dusemez cunku %40 absorbed bize o kadar lazım o kadar lazım ki bunu anlatmaya gerek yok mecburen fire dusecek yani bu yuzden kararı size bırakıyorum arkadaslar.

• quote:

Arkadaslar ustte dedim ki 90lvl geldiginde yapılması gereken bazı seyler ama bunlar ilerde yaptıgınız farm ve kazanıcagınız para goz onune alarak soylenmiştir. Şimdi ben o değişikligi anlatayım.

Aslına bakarsanız kol yakmayı Light olarak baslıyabilirsiniz. Bunu soylemem gerekiyor cunku ileride yani 90 lvl de fire Level down olmak zorunda baska alternatifi yok yani. Alternatifinin olmamasının sebebi heuskal düşemez, imkansız olmaz yani :) passive skill dusmemeli ve stun oranını asagı cekmemek lazım. Light dusemez cunku en guclu nuke vurusları light dadır. Cold dusemez. Dusemez cunku %40 absorbed bize o kadar lazım o kadar lazım ki bunu anlatmaya gerek yok mecburen fire dusecek yani bu yuzden kararı size bırakıyorum arkadaslar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

kesinlikle katılıyorum cold un pys. defans buffu , heuksalın güzel koyan skilleri , ÖZELLİKLE PASİFİ HEUKSALIN çok önemli fire da int charlar icin tek gerekli imbue ve pys. ataack arttıran buff var ,( hybird için ) yoksa magical defans ve magical absorb bizim için önemli değil ligth da ise hızlı koşma , ışınlanma , magical attack increase ki bu çok önemli yüksek levellerde bunun wizardddaki life controlün hp yemediği hali gibi algılayabilirsiniz, parry ratio buffu da önemli cold da ise dediğim gibi onun hem pasifi hemde 2. buff u çok önemli bide olmazsa olmazlardan mp absorp canından fazal götürmeyip manandan alan çok önemli bir buff

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcplayer

emeğe saygı. bende nuker açtım bilgiler için sagol

Alıntıları Göster
    7:1 spear hybrid karakter yaptim ... 500k sp kastim ...
    ben sun set sun silah ile kullandim bu buildi hali ile cok keyifli idi ... lakin buyuk bir yanlisin var 80 lvl icin sorun degil ama 90 lvl de fire el yakma kullanabilmen imkansiz bu yapilandirma ile ...
    ayrica garment giyerseniz degil glavierler bladerlar bile catur cutur keser bu buildi ...
    ben kasmaya basladigimda snow shield yoktu ...
    benim tavsiyem snow shield ciktiktan sonra spear karakterlerde de pure int yapilandirma ...
    zira PvP de snow shield acip suresi bitmeden karsidakini indirmeniz gerekiyor int karakterler icin ... bu nedenle max damage verebilmeniz lazim ... sun setiniz yoksa snow shield olmadan ozellikle bir glaviere karsi sansi olmaz spear karakterin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

ben sun set sun silah ile kullandim bu buildi hali ile cok keyifli idi ... lakin buyuk bir yanlisin var 80 lvl icin sorun degil ama 90 lvl de fire el yakma kullanabilmen imkansiz bu yapilandirma ile ...
    ayrica garment giyerseniz degil glavierler bladerlar bile catur cutur keser bu buildi ...
    benim tavsiyem snow shield ciktiktan sonra spear karakterlerde de pure int yapilandirma ...
    zira PvP de snow shield acip suresi bitmeden karsidakini indirmeniz gerekiyor int karakterler icin ... bu nedenle max damage verebilmeniz lazim ... sun setiniz yoksa snow shield olmadan ozellikle bir glaviere karsi sansi olmaz spear karakterin ...

Alıntıları Göster
    Meğer 7:1 Hybrid Spear Charın ne kadar hayranı varmıs

Ama bence Forever FullStrArcher

• quote:

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Light el yakması , cold 80 ...
    Cold 60 , ve tanker gibi bir karakter ? Hayal bu ..
    ßende yeni basladım 7-1 kasmaya bakalım ..
    Suanda Light , cold , heuksal gidiyorum 90 cap geldiği zaman zorlanmayayım diye ..

KESİNLİKLE LİGHT unutma.. ßir de dalga gecer gibi , kesinlikle fire demişsin ..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

''sorun degil ama 90 lvl de fire el yakma kullanabilmen imkansiz bu yapilandirma ile'' Sözüne kesinlikle katılıyorum bunuda 2. yazmıs oldugum mesajda dile getirdim.

''ayrica garment giyerseniz degil glavierler bladerlar bile catur cutur keser bu buildi '' sözünü ise tartısılabilir bir boyutta kabul ettigimi söylemek zorundayım savunma olarak ise sunu sunabilirim. Full int bir S/S nin armor giymesi ile 7:1 hybird in garment giymesi arasında inanın ki hissedilebilicek derecede bir fark yok deneyimli olduğun gözle görülebilir durumda ki bende yeterince deneyimli olduguma inanıyorum ve sözümün aarkasındayım çünkü; Pvp ler yaptım Pvp ler yaptım yukarıda anlatmıs oldugum build ile ilgili cok arastırmalar ve deneyler yaptım Glaive ye yattıgım oldu ama kesinlikle glaive aldıgım kadar yatmadım oyundaki butun build charlarla kapıstım hepsine yenilmişliğim oldu ama hepsinide yendiğimi soylemeliyim.
    Snow shield hakkında yorumunu ozur dileyerek soyluyorum anlayamadım tam olarak.. Ama snow shield int içinde bahsettigim hybrid içinde mukemmel. Ve sunuda ekliyeyim Oyundaki hiç bir uniqe bu buildin elinden kurtulamaz. Hepsini alır diyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    Eline Sağlık Kardeş.
    Bencede Glaver a Karşı Dayanamaz Garment Setle.

4Ever FullStrGlavier

• quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Suanda Light , cold , heuksal gidiyorum 90 cap geldiği zaman zorlanmayayım diye ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Arkadasım konuyu yolladıkdan hemen sonra yazdıgım bir sey var gozunden kacmıs olabilir buraya tekrar yazıyorum o yapılandırma 80 için denediğim ve sonuc aldıgım bir yapılandırmadır 90 lvl için ise bazı değişikliklerin oldugunu soyledim yukarıya bir göz at.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

''sorun degil ama 90 lvl de fire el yakma kullanabilmen imkansiz bu yapilandirma ile'' Sözüne kesinlikle katılıyorum bunuda 2. yazmıs oldugum mesajda dile getirdim.

''ayrica garment giyerseniz degil glavierler bladerlar bile catur cutur keser bu buildi '' sözünü ise tartısılabilir bir boyutta kabul ettigimi söylemek zorundayım savunma olarak ise sunu sunabilirim. Full int bir S/S nin armor giymesi ile 7:1 hybird in garment giymesi arasında inanın ki hissedilebilicek derecede bir fark yok deneyimli olduğun gözle görülebilir durumda ki bende yeterince deneyimli olduguma inanıyorum ve sözümün aarkasındayım çünkü; Pvp ler yaptım Pvp ler yaptım yukarıda anlatmıs oldugum build ile ilgili cok arastırmalar ve deneyler yaptım Glaive ye yattıgım oldu ama kesinlikle glaive aldıgım kadar yatmadım oyundaki butun build charlarla kapıstım hepsine yenilmişliğim oldu ama hepsinide yendiğimi soylemeliyim.
    Snow shield hakkında yorumunu ozur dileyerek soyluyorum anlayamadım tam olarak.. Ama snow shield int içinde bahsettigim hybrid içinde mukemmel. Ve sunuda ekliyeyim Oyundaki hiç bir uniqe bu buildin elinden kurtulamaz. Hepsini alır diyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Snow shield acan bir int/hybrid karakter PvP de zaten yatmiyor skill suresi boyunca ... ama skill suresi doldugunda str gosteriye basliyor ...
    Hali ile artik int karakterin PvP de isini snow shield suresi bitmeden halletmesi gerekiyor ...
    Bu nedenle pure int gidilmesi gerekli artik spear build icinde diye dusunuyorum ...
    Eskiden ben sword-shield icin pure spear icin hybrid yapilandirmayi savunuyor idim ancak snow shield ile durum degisti ...

Unique konusuna gelince Yarkan a kadar evet spear karakter en sansli karakterdir unique kaptirmaz kolay kolay ... Ama Yarkan da is degisiyor ...
    Diger unique lere unique levelinden sonra gidiliyor genelde ... Yani Uru ya 50 lvl ken Isy ya 70 lvl ken gittiginizde yatmazsiniz ...
    Ama Yarkan oyle degil ... int buildler cok elite-giant ciktiginda hengamenin ortasinda kalamiyor ... Kacmasi gerekiyor ...
    Full sun set ile 7:1 Hybrid karakter ile Yarkan da yattigim oldu ...
    Full sun set ile Full Str Glavierimle ise Yarkan + tum elite giantlarinin arasina tek basima girdigim abartisiz 10 dk tek basima Yarkan ve cetesi ile bir nevi PvP yaptigim cok oldu ... int charda sun setle bile bunu yapamiyorsun maalesef ...

• quote:

quote:

Arkadasım konuyu yolladıkdan hemen sonra yazdıgım bir sey var gozunden kacmıs olabilir buraya tekrar yazıyorum o yapılandırma 80 için denediğim ve sonuc aldıgım bir yapılandırmadır 90 lvl için ise bazı değişikliklerin oldugunu soyledim yukarıya bir göz at.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Haklısın yeni gördüm.. cok iler gitmemeişim özr dilememe gerek yoktur umarım =)
    Ama el yakma 80 de de Light olabilir diyelim .. =)
    80 Cold 80 light 80 Heuksal , 60 olarak hiçbir sey acmayın 90 cap geldi diyelim ;
    90 cold 90 light 90 heksal 30 olarak Pacheon , Force , Fire açabilirsiniz .. ßen tam bir karara varamadım , hangisi mantıklı olur ? Burada bunu tartısabiliriz.. Yada Güzel bir Armor parçası bulursak takmalı mıyız ? Yoksa full protector giTmek mi zorunu ?

Ve unutmadan , En zevkli kasan , En zevkli Pvp yapan , oynaması En zevki char ....

Unutmadan tekrar tesekkürler konu için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 9 Ocak 2008; 22:58:05 >

• quote:

quote:

quote:

80 Cold 80 light 80 Heuksal , 60 olarak hiçbir sey acmayın 90 cap geldi diyelim ;
    90 cold 90 light 90 heksal 30 olarak Pacheon , Force , Fire açabilirsiniz .. ßen tam bir karara varamadım , hangisi mantıklı olur ? Burada bunu tartısabiliriz.. Yada Güzel bir Armor parçası bulursak takmalı mıyız ? Yoksa full protector giTmek mi zorunu ?

Ve unutmadan , En zevkli kasan , En zevkli Pvp yapan , oynaması En zevki char ....

Alıntıları Göster
    vay be şu hybrid charı şu forumda kabul ettircem diye ne uğraşmıştım, forumum yarısından çoğu hybrid char bir b*ka yaramaz diyip dalga geçmişti.
    tabi biz charları 80 yaptıktan sonra hepsi susmuştular...

hey gidi günler hey...

ama bidaha hybrid yaparmısın diye sorarsanız pek sanmıyorum...

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Yok canım ne ozuru ben gozunden kactı sanırım diye soyledim zaten :) benim syledigim değişikligi 90lvl i uzun bir zaman daha goremiyecegimizi dusundugum için ustte yazmadım sonra bu tarz yorumlar gelecek diye tekrar dusundum ve yazma geregi duydum bunun içinde ust konuyu dagatmayayım altına ek olarak yazayım dedim ama ben yazana kadar birileri yazmıstı zaten ehe.

Ben yorumlarım içinde tek hatamın cold60 olduguna inanıyorum onuda hata olarak değilde daha cok verim aldıgım seklini aktarma isteği diye yorumlayabilirz şimdi desem ki 80 e kadar boyle gidin 80 de imbue değiştirin fire 20 dusurup cold u acın snra 90 gelince bi 30 tane daha dusurursunuz diyemezdim :) bende bu sekilde yazdım işte.

Ayrıca ben tesekkur ederim işi iyice yokusa surmedigin için

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    int ağırlıklı charda Lv80 de cold maxlanmalıdır. 2 farklı hybrid buildle oynadım. 7:1 ve 2:1. 2 charda da prot giydim. 70+ skiller gelmeden önce Sword shield 7:1 hybrid charımla serverın tozunu attırdım. +9 glavieyle bile kesemediler. 2:1 daha zevkliydi. nuker sanıp 2 skillde alacaklarını zannedenleri büyük hayal kırıklığına uğrattım. 61 lvl da 72 lvl int kestim. stun sayesinde. snow shield gelmeden önce 7:1 hybrid char çok güzeldi. hatta oyunda en güçlü olduğuna inandığım chardı. fakat snow shield le birlikte oyunda çok fazla denge değişti. ha sun silahım var diyorsanız ayrı ki oyunda char buildleri ellerinde sun olduktan sonra ve güzel bir sete sahip olduktan sonra pek farketmiyor. hoşunuza giden herhangi bir buildle oyundan zevk alıyorsunuz. Şu an itibariyle cold80 light80 heuksal80 full int buildiyle 7:1 hybridden daha güçlü olursunuz. cold u 60 da bırakılmış 7:1 hybrid ile coldu 80 yapılıp snow shieldi maxlanmış int char arasında pek fazla defans farkı olmaz. fullint ile işinizi daha çabuk bitirebilirsiniz. Lv90 geldiğinde durum ne olur bilemem.

7:1 int hybrid spear nasıldır videoda görmek isterseniz youtube da Xmat veya x-mat olarak arattırıp pvpleri izleyebilirsiniz. xmat full sun prot set ve sun+7 spear a sahip bir chardı. greece de bilmeyen yoktur. ama az yukarda da dediğim gibi fullsun prot seti ve buildinin silahını hangi builddeki chara verseniz o char kral olur.

eğer bende full sun prot set olsa ve istediğim sun+7 silah olsa charımın buildini bow yapardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: raytracer

int ağırlıklı charda Lv80 de cold maxlanmalıdır. 2 farklı hybrid buildle oynadım. 7:1 ve 2:1. 2 charda da prot giydim. 70+ skiller gelmeden önce Sword shield 7:1 hybrid charımla serverın tozunu attırdım. +9 glavieyle bile kesemediler. 2:1 daha zevkliydi. nuker sanıp 2 skillde alacaklarını zannedenleri büyük hayal kırıklığına uğrattım. 61 lvl da 72 lvl int kestim. stun sayesinde. snow shield gelmeden önce 7:1 hybrid char çok güzeldi. hatta oyunda en güçlü olduğuna inandığım chardı. fakat snow shield le birlikte oyunda çok fazla denge değişti. ha sun silahım var diyorsanız ayrı ki oyunda char buildleri ellerinde sun olduktan sonra ve güzel bir sete sahip olduktan sonra pek farketmiyor. hoşunuza giden herhangi bir buildle oyundan zevk alıyorsunuz. Şu an itibariyle cold80 light80 heuksal80 full int buildiyle 7:1 hybridden daha güçlü olursunuz. cold u 60 da bırakılmış 7:1 hybrid ile coldu 80 yapılıp snow shieldi maxlanmış int char arasında pek fazla defans farkı olmaz. fullint ile işinizi daha çabuk bitirebilirsiniz. Lv90 geldiğinde durum ne olur bilemem.

7:1 int hybrid spear nasıldır videoda görmek isterseniz youtube da Xmat veya x-mat olarak arattırıp pvpleri izleyebilirsiniz. xmat full sun prot set ve sun+7 spear a sahip bir chardı. greece de bilmeyen yoktur. ama az yukarda da dediğim gibi fullsun prot seti ve buildinin silahını hangi builddeki chara verseniz o char kral olur.

eğer bende full sun prot set olsa ve istediğim sun+7 silah olsa charımın buildini bow yapardım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: raytracer

set olmasa bile elinde sun bow olan bir karakter bence su an oyunda en avantajli ve keyifli build ...
    zira euro update oncesi PvP si zayifti o da duzeldi ... PvP si keyifli ...
    Job War grup hadiselerinde 70+ cleric ve sun bow en gerekli buildler ...bu ikisi grup olaylarinda dengeleri degistirir ... Yani sun bow ile grup olaylari da keyifli ...
    Yarkan deseniz sun bow spawn sonrasi gec kalmamissa catir catir kesiyor Yarkan i ... Yani Unique kismi da keyifli ...

Diger buildlerin elbette iyi yonleri var ama bu kadar cok yonlu bi build yok su an ...
    Lakin soylediklerim elinizde 8D sun bow olmasi durumu icin ... Sun bow olmadan ustte soyledigim keyifli kisimlari tam olarak yasamak mumkun degil ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: raytracer

set olmasa bile elinde sun bow olan bir karakter bence su an oyunda en avantajli ve keyifli build ...
    zira euro update oncesi PvP si zayifti o da duzeldi ... PvP si keyifli ...
    Job War grup hadiselerinde 70+ cleric ve sun bow en gerekli buildler ...bu ikisi grup olaylarinda dengeleri degistirir ... Yani sun bow ile grup olaylari da keyifli ...
    Yarkan deseniz sun bow spawn sonrasi gec kalmamissa catir catir kesiyor Yarkan i ... Yani Unique kismi da keyifli ...

Diger buildlerin elbette iyi yonleri var ama bu kadar cok yonlu bi build yok su an ...
    Lakin soylediklerim elinizde 8D sun bow olmasi durumu icin ... Sun bow olmadan ustte soyledigim keyifli kisimlari tam olarak yasamak mumkun degil ...

Alıntıları Göster
    kısmende olsa yaşanabiliyor. mercurydeki Lv78 archer ımla oyundan tekrar zevk almaya başlamıştım. Kale savaşlarındaki kot farkından atış yapabilme yeteneğide iyi bir değer olmasını sağlıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.