7~1 SpeaR a eskisi kadar güvenmiyorum. Eskiden hem hp hem dmg gibi geliyordu. Ama öyle değilmiş. O verdiğiniz Str Stat point lerin sonra ne kadar bo$ oldugunu anlıyorsunuz.. Str stat point verirken Mag balanceniz Mag defence niz ATAĞINIZ düşüyor. Ama yinede kasması legit ler için en zevkli char..
ellerine saglık kardeşim üst konu olursa herkes yararlanabılır.
selam arkadaslar araniza yeni katildim.surekli hybrid char kullanan biri olarak hybrid hakkindaki bilgi ve fikirlerimi paylasmak istedim.oncelikle 7-1 buildi sword/shield icindir kesinlikle spear icin degil.bu dedigim kesinlikle su manada.snow biter sizde bitersiniz^^ iste bunun olmamasini istiyosaniz spear icin 5-1 buildini uygulayin ve kesinlikle ama kesinlikle garment giyin.bakin armor pro size phy defans sagliyacaktir.ama sizi snowla yatiracak lwlinizde bi str char yok.hybrid char snowla kesinlikle yatmaz.yatirabilecek tek char life turnover basmis wizarddir yada cok buyuk bi crit gelirse extremeli dagger.ama sabit olan wizarddir.wizardin damagelerini en aza indirmek icin ise garment gerekli.ki bi kac arkadasin dedigi bi soz var.snowla zaten yatmassin asil sorun olan snow bitene kadar karsidakini indirmek.iste bu cok dogru.garmentla yapilan nuke ile armorla yapilan nukenin arasinda en az 1000-2000 damage oynar.bunun sebebini bilmeyenler icin acikliyim.armorun mag reinforce(yani mag attaga destegi) cok azdir.armor phy attaga destek verir.ki glavierlerin cogunun bi 2 hand wariora gore az vurmasinin sebebi budur.cunku glavierler %90 garment tercih ederler.buda onlarin attagini dusurur.neyse konu kaymasin^^.5-1 int spear hybrid eger garmentli ise full int armorlu nukerden (itemleri ayni oldugunu sayarsak) en fazla 1k damage az vurur.ama onda 8k hp olur sizde 14k-15k snow biter oda biter ama siz kesinlikle bitmessiniz.su anda 5-1 hybrid spear char kullaniyorum ve kesinlikle en iyi char diyorum.inanmayanlar ve kanit isteyenleri odin serverina beklerim TransMagicTR nickine pm atabilirsiniz.size lwlinizdeki wizardla nasil dalga gecilir bizzat gosterebilirim ^^ eminim keyif alicaksiniz.yorumlarim ve fikirlerim devam edicek tesekkurler
bide 90 lwl olayina biraz yorum yapiyim.elimde 100 lwle kadar butun skillerin aciklamali listesi var.eminim sizdede vardir.gordugum kadariyla 84 lwl fire nuke ve 90 lwl light nuke gelicek.yeni yatir batir gelicek ve yeni ghost spear gelicek.beyler yorumum su ki artik fire nuker diye bisey kalmiyacak yada tahminimce onlarin mantigina gore ya sirf nuker olacak (yani silah skilli olmadan fire nuke-light nuke) yada lighting olacak.benimde tavsiyem eger int seniz tercihinizi kesinlikle lightingden yana yapin.cunku piercing force denilen mag attack arttiran skill olmadan olmaz.ki bu lightingdedir.diyelimki lighting i 90 yaptiniz fire i da 90 yaptiniz.iste o zaman ice ile silah arasinda bi secim yapmaniz gerekir.ki bu konuda benim kesin tavsiyem ice dir.cunku icesiz nuker olmaz olamaz.bakin chinese charlarda pure str diye bisey yoktur aslinda.yani su anlamda.full phy attagi olan.bunun sebebi hepinizin kullandigi imbue skilleri yani el yakma skilleridir ve bunlar mag damageye sahiptir.diyelimki uzerimize aldigimiz garmentla bu mag damageyi absorbe edip bi sekilde glavier e karsi dayandik.ya eurolar? Saf temiz kilciksiz str ^^. hele dagger tam bi canavar kesilir.2 hand swordler dagitir.bu nedenler benim hybrid int yada nuker icin 90 lwl build tavsiyem su : 90 lighting 90 ice 90 heuksal/bicheon ve 30 fire.iyi gunler
90 light 90 cold 70 fire 50 bicheon
quote:
Orjinalden alıntı: clubneo1507
selam arkadaslar araniza yeni katildim.surekli hybrid char kullanan biri olarak hybrid hakkindaki bilgi ve fikirlerimi paylasmak istedim.oncelikle 7-1 buildi sword/shield icindir kesinlikle spear icin degil.bu dedigim kesinlikle su manada.snow biter sizde bitersiniz^^ iste bunun olmamasini istiyosaniz spear icin 5-1 buildini uygulayin ve kesinlikle ama kesinlikle garment giyin.bakin armor pro size phy defans sagliyacaktir.ama sizi snowla yatiracak lwlinizde bi str char yok.hybrid char snowla kesinlikle yatmaz.yatirabilecek tek char life turnover basmis wizarddir yada cok buyuk bi crit gelirse extremeli dagger.ama sabit olan wizarddir.wizardin damagelerini en aza indirmek icin ise garment gerekli.ki bi kac arkadasin dedigi bi soz var.snowla zaten yatmassin asil sorun olan snow bitene kadar karsidakini indirmek.iste bu cok dogru.garmentla yapilan nuke ile armorla yapilan nukenin arasinda en az 1000-2000 damage oynar.bunun sebebini bilmeyenler icin acikliyim.armorun mag reinforce(yani mag attaga destegi) cok azdir.armor phy attaga destek verir.ki glavierlerin cogunun bi 2 hand wariora gore az vurmasinin sebebi budur.cunku glavierler %90 garment tercih ederler.buda onlarin attagini dusurur.neyse konu kaymasin^^.5-1 int spear hybrid eger garmentli ise full int armorlu nukerden (itemleri ayni oldugunu sayarsak) en fazla 1k damage az vurur.ama onda 8k hp olur sizde 14k-15k snow biter oda biter ama siz kesinlikle bitmessiniz.su anda 5-1 hybrid spear char kullaniyorum ve kesinlikle en iyi char diyorum.inanmayanlar ve kanit isteyenleri odin serverina beklerim TransMagicTR nickine pm atabilirsiniz.size lwlinizdeki wizardla nasil dalga gecilir bizzat gosterebilirim ^^ eminim keyif alicaksiniz.yorumlarim ve fikirlerim devam edicek tesekkurler
atıcam pm :)) pvp yapalım bakalım :))
spear dediğin full int olur. Int ağırlıklı hybridlere karşıyım sonuna kadarSTR ağırlıklı hybrid olabilir.
bekliyorum ^^
quote:
Orjinalden alıntı: EFANDEF
quote:
Orjinalden alıntı: clubneo1507
atıcam pm :)) pvp yapalım bakalım :))
bence fire tamamen kapalı bende öle çunkü cold80 heuksal80 light80 fire 60 çok daha iyi oldu garment giydiğim için normal mag atack veriyor yani dierleri gibi cold 80 oldugu için def skılli çok fazla zaten çok faydalı olur el yakma lıght zaten buda farklı bi builde
90 gelince degiştircem demişin ama suan skillerde kararsızım fire olmucak mı*??
yaw ben sımdı 77 lwl ınt kasıorm bu zamana kadar hep str kastım ama simdi hybird olayı karıstırıyor.S/S gidiorum sizce full mu gideyim 90 a kadar yoksa bi zamandan sora str mi vereyim?
yaw ben sımdı 77 lwl ınt kasıorm bu zamana kadar hep str kastım ama simdi hybird olayı karıstırıyor.S/S gidiorum sizce full mu gideyim 90 a kadar yoksa bi zamandan sora str mi vereyim?
kesinlikle full gitmeni öneririm hybrid devri bence geçti.
yapılandırmada ise bende herkez gibi light-cold-weapon öneririm ama 80lvlda fire-light-weapon 90 cold 60
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme