< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz?

-
-
Film izliyorum, arabayla geziyor yer yer kitap okuyacam ama sınavın yoğunluğu kafamı patlatacak etkisinden çıkamadığım için anlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mühendislikleri araştırıyorum bu aralar.onun harici oyun.sınavın yoğunluğu hala üzerimde olduğundan kitap okuyasım gelmiyor şimdilik.
-
boun econ geliyor mu hocam ? sağlam bir eacı olarak hatırlıyorum sizi.
-
Oyun oynuyorum. Sigara-alkol içiyorum. İnstada karıya kıza bakıyorum. Hayat kalitemden çok memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
lol aram oynuyorum ama sarmıyor sınav zamanı çok daha eğlenceliydi tek amacım zamanın akması
-
Hocam 2k civarında kalacağız muhtemelen boun ekonomi yattı artık ne olacak bilmiyorum kafam almiyor
boun econ herhalde 700 civarı alıyordur.2k da iyi sıralama tobb etü gibi yerler de düşünülebilir.fena değil yine de 2k iyi sıralama.
-
anneme yardım ediyom ev temizliğinde onun dışında ufak tefek tamir işleri yapıyorum ve kitap okuyorum. eskiden anime ve film izlerdim şimdi 10dk dayanamıyorum çok sıkıyor.
-
Dizi film kitap ps
tatildeyim biraz kafa dinlemeye çalışıyorum kitap falan okuyorum ama aklım hep sıralamalarda
Fenâ değil demek, ha? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halseny -- 1 Temmuz 2021; 21:23:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Payday oynuyorum anlık da olsa kopartıyor dünyadan
yok hocam yanlış anlaşıldı herhalde.çok iyi sıralama 2k.cevap yazıyorken öylesine yazdım yani.
-
Anime, oyun vs. Güya sınav geçince yeni diller öğrenip yeni kitaplar okuyacaktım
Dil öğrenme, gezme, dizi film falan ukulele ve gitara da devam edecegim
Günde 5-6 saat CS oynuyorum fena dağıttım şu aralar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boşluk...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- özcan aykın 88 günde ayt fizik pdf
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
- robert koleji fiyat 2025
- antitusif 2024
- 3d tyt fen deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X