< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 15 Haziran 2019; 16:25:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 15 Haziran 2019; 16:25:13 > |
Şuan bir iş yapmıyorum ne iş yapacağımı da bilmiyorum
|
Şahsen almam ama gisip sabun eğer doğruysa benim de hakkım yenirse haram olsun. İyi geceler.
|
Yarı zamanlı sözleşmeli öğretmen (özel) + satış elemanı (2.iş hafta-sonu sadece) + 2. üniversite okunuyor
Lisedeyken sorun yoktu ama bu dönem alt sınıflara verdiler. Haftada bir intihar aklıma geliyor. Bazen eve geldiğimde bir köpek havlamasına bir sinek uçmasına bile tahammülüm kalmamış oluyor. Geçen komşumu boğacaktım. İnsan görmek istemiyorum resmen. Eşin dostun telefonlarını bile açmak istemiyorum bazen. O çocukların sesinden sonra tuvalette, boş tasa damlayan su damlası atom bombasına dönüşüyor. Bu kadar yoğun bir mesaide, bazen kılı kılına kurtarıyor aldığım para, bazen kurtarmıyor, borç harç ayı kapatıyorum. Az kaldı. Bir mermi 2 lira, basacağım kafama bitecek. Az çok hayatı, felsefeyi, eğitimi, gördük, okuduk, tartıştık, yorumladık. Bu şekilde köle düzeni ile hayat süremem. Ya bir kuyumcu patlatacağız yada elveda diyeceğiz. |
Yorum güncellenecek.Baş bir şeyler de yazacağım
|
issizim diyen arkadaslara tavsiye edecegim sey kesinlikle hangi dil olursa olsun en az 1 yabanci dili cok iyi ogrenmeleri ben cok faydasini gordum hala goruyorum.
|
Denizciyim 3200 dolar maaş alıyorum, 20-30 farklı ülke gördüm , nefret ediyorum, hayatınızı satiyosunuz resmen para için.
|
işinde iyiysen işini severek yaparsın. Kötüysen sevmezsin. Dersleri düşün. En sevdiğimiz ders genelde en başarılı olduğumuz ders olur. Çoğu kişi matematiği ya da fiziği sevmez çünkü o dersleri yapamaz. Ama o derslerde başarılı olan birisinin belki de en sevdiği ders onlardır
|
Dolandırıcılık yapıyorum işimden memnunum 1-2 bin lira geliri var günlük en kötü işler sağlam oldumu daha yüksek meblağlar alıyorum.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 14 Haziran 2019; 9:10:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|