Şimdi Ara

MESLEĞİNİZ NEDİR SEVEREK Mİ YAPIYORSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
20.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

ne kadar kötü olabilir kaç saat çalışıyorsun haftasonu varmı?
    Normal mesai saatleri 8-5.Haftasonu tatil.
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Tam bir imparator hayatı be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

yazılım , hayır
    +1 ile katılıyorum.
  • quote:

Tam bir imparator hayatı be
    O kadar imrendiysen atanmaya bak. Millet ne hayatlar yaşıyor biz kim imparatorluk kim.
    denicez bakalım atanmayı parasındada değilim 2.5kağıt olsun yeterki 8-5 olsun haftasonuda tatil

• quote:

denicez bakalım atanmayı parasındada değilim 2.5kağıt olsun yeterki 8-5 olsun haftasonuda tatil
    Çalışıyor musun şu an herhangi bir yerde?
    yok şuan üniversite bitirmeye çalışıyorum yazında cafe&bar gibi biryerlerde çalışıcam eğer yazokulu açılmazsa ve işkur öğrenci işi bana denk gelmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Haziran 2019; 9:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Şahsen almam ama gisip sabun eğer doğruysa benim de hakkım yenirse haram olsun. İyi geceler.

Alıntıları Göster
    Valla birader ağa bende çok haram ediyorum ama hiç etkisini görmedim. Yiyen böyle yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnfaz Koruma Memuruyum. Yüksek güvenlikli bir cezaevinde hergün terör mahkumları ile uğraşmakla geçiyor.
  • is ne olaki?

issizim ve tam nefretlik bi durum, sahip olduklarinizin kiymetini bilin
  • Bilgisayar müh.

İnsanla uğraşmasan güzel meslek veya takımın aynı odakta olacak. O durumda zamanın, hayatın ve eğlencelerin maksimum keyifle geçiyor.
    Diğer türlü baş ağrısından ve mesaiden kaçış yolun yok.
  • Çağrı merkezi , lanet olsun böyle işe

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Hocam infaz koruma memurluğu hakkında bilgi verir misin yaptığın işten memnun musun, mahkumlar problem çıkarıyor mu? Çalışma saati ve maaş hakkında aydınlatırsan sevinirim

• Yarı zamanlı sözleşmeli öğretmen (özel) + satış elemanı (2.iş hafta-sonu sadece) + 2. üniversite okunuyor

Lisedeyken sorun yoktu ama bu dönem alt sınıflara verdiler. Haftada bir intihar aklıma geliyor. Bazen eve geldiğimde bir köpek havlamasına bir sinek uçmasına bile tahammülüm kalmamış oluyor. Geçen komşumu boğacaktım. İnsan görmek istemiyorum resmen. Eşin dostun telefonlarını bile açmak istemiyorum bazen.

O çocukların sesinden sonra tuvalette, boş tasa damlayan su damlası atom bombasına dönüşüyor.

Bu kadar yoğun bir mesaide, bazen kılı kılına kurtarıyor aldığım para, bazen kurtarmıyor, borç harç ayı kapatıyorum.

Az kaldı. Bir mermi 2 lira, basacağım kafama bitecek. Az çok hayatı, felsefeyi, eğitimi, gördük, okuduk, tartıştık, yorumladık. Bu şekilde köle düzeni ile hayat süremem. Ya bir kuyumcu patlatacağız yada elveda diyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 13 Haziran 2019; 10:26:23 >

• mvn_ M kullanıcısına yanıt
    hocam dikkatli ol fazla telefon kulagina tutunca yıl boyunca çok manyak hastalıklar çıkıyor beyine aşırı zararlı bir aparat falan al direk kafana koyma telefonu

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Kardeşim İnfaz Koruma Memurluğu güzel bir iş. Elbette ki farklı alternatifler varsa onlara yönelmek daha avantajlı ama bilgi vermemi istersen ;

2 çeşit mesai şekli var ;

08:00 17:00 Haftasonu tatil
    12-36 vardiya sistemi.

Bunlar tamamen Kurum Müdürü'nün senle alakalı vereceği karara bağlı. Genellikle Lisans mezunları, 8-5 çalışıyorlar ama kendi isteğiyle de vardiyaya geçenler var.
    Şimdi cezaevi ile alakalı ben genel dizilere falan bakıyorum ''Sıfır bir'' gibi.. Vb.. Öyle yanlış lanse ediyorlar ki cezaevini. Burası bir devlet kurumu.

5275 sayılı Cezaevleri Kanunu göre yönetiliyor. Memurlar kendi kafalarına göre asla yapamazlar. Ben 2 senedir memurum ama bir kitap yazarım başıma gelen şeylerle alakalı.
    İçeride mahkumlar genellikle memurlara karşı çok saygılılar. Çünkü eğer bunu yapmazsa disiplin cezası,sevk, hücreye konma, her türlü şeyden men yiyeceğini bilir.
    Bizde genellikle PKK,FETÖ,DEAŞ gibi Terör örgütü mensubları bulunuyor ki bunları profilleri birbirinden çok farklı.

İnfaz koruma memurluğunda rotasyon işlemi bulunmuyor. Yani çok büyük yüz kızartıcı bir işe bulaşmadığın sürece geldiğin cezaevinde emekli olabilirsin.
    Ama gerek Subaylık olsun, gerek polislik olsun onların da özlük hakları bize göre çok daha iyi. Ama onlarda da rotasyon var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisinasyon -- 13 Haziran 2019; 10:41:1 >

• İyi bir mağazada satış danışmanıyım. Haftada bir gün hafta içi izin onun dışında 45 saat shiftli çalışıyorum.

Düzenli bir geliri yok bazen 7-8 bin bazen 3-4 kazanıyorum.

Ne seviyorum ne nefret ediyorum diyelim. Şartlar bakımından çok iyi benim için ben pek kalabalık sevmem o yüzden hafta sonu izin olan bir işi yapamam diye düşünüyorum hafta içi heryer sakin. Geliride gayet iyi.

Dez avantaj olarak bir dünya boş insanla hem çalışma arkadaşı olmak zorundasın hemde boş müşteriler bazen zihnen yorabiliyor ve genelde ayaktayız.
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Hocam peki siz kpss ile mi girdiniz? Adalet MYO da Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri diye bir bölüm açılmış 2 sene önce sanırım onun hakkında bilgin var mı? Maaş konusunda da hocam 4000 lira falan mı alıyor infaz koruma memuru

• Tahsilim biyoloji öğretmenliği ayrıca 2. üni olarak bankacılık sigortacılık okudum. Yaptığım meslek oto galeri. Memnunum mutluyum. Kazanırsam kendime batarsam kendime. Kimseye hesap verme derdi yok patronların kölesi değilim. Kısacası mutlu huzurlu ve stressizim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.