İroni yapmıyorum her hafta zam , sıfır abartıı Fatura aylık ödemelerim 2000 ni bulacak. Çorap almaya korkar olduk . Almadığımız zamanda pişman oluyoruz diğersi ügn daha pahalı oluyor. Bi sonu olmalı bu işlerin. |
Zamlar Biter Mi ?

-
-
Seçime kadar böyle devam eder bana göre. Dilerim bir noktada dursun ama görüntü hiç öyle değil. Mevcut yönetim öyle bir sıvadı ki ne yapsa düzeltemiyor. Gayet doğal bir sonuç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitmesi için bir neden görebilen söylesin? Ekonomiyi düzeltmek için yaptıkları bir şey var mı? Bir kaç yıl öncesine kadar herşeyi sattıkları için sanki iyiymiş gibi bir tablo çizmişlerdi ama satacak pek bir şey de kalmadı.
-
Bitmez...
Freni patlamış bir kamyon gibiyiz. Günlük şaklabanlıklarla haftalık-aylık kurtarışlar geçiştirmeler yapılıyor. Bence bu iş 2023 de gelenin elinde fena patlayacak
-
Akaryakıta, enerjiye, gaza, hammaddeye sürekli zam geldikçe kimse indirim beklemesin.
-
akp olduğu sürece o iş zor, unut, hiperenflasyon gelmese iyi.
-
Bitmiyor :(( Hani ocak pickti.
-
Akp iktidara gelirse belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke 6 ay öncesi şikayet etitğim fiaytlara dönebilseydik :=) 2 katı arttı herşey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedeemertrBitmesi için bir neden görebilen söylesin? Ekonomiyi düzeltmek için yaptıkları bir şey var mı? Bir kaç yıl öncesine kadar herşeyi sattıkları için sanki iyiymiş gibi bir tablo çizmişlerdi ama satacak pek bir şey de kalmadı.
Geçmişteki ben selam, yine doğru konuşmuşsun helal la sana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X