Şimdi Ara

zapals ücretsiz metal iphone kılıfı (bitti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
5
Favori
2.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam olabilir bende aynı adrese farklı isimlerle verdim gelmedi öncekiler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrdag

arkadaşlar adres kısmına yazıyorum tamam diyip oraya yazı gelmiyor diye sipariş veremiyorum ?
     zapals ücretsiz metal iphone kılıfı (bitti)

adress yeri boş bırakmışsın. zaten altında kırmızı yazı yazıyor görmedin mi ? orayı doldur.

• Ayfona binlerce tl verip beleşe kılıf aramakta iyiymiş!

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    işte onu diyorum yazıyorum asagıda hata yer bildirimi gösteriyor. sonrasında kabul edince yazı kayboluyor.
  • burda 300mt ilerde ptt var , macbook silikon,led usb,iphone kablo gelmedi buda gelmez

• aynı isim aynı adres istedim bakalım gelecek mi :D
  • bi adet çektim efenim teşekkürler.
  • Umudumu kesmiştim ki usb led ve klavye koruyucu 4 gün arayla geldi geçen hafta. Yılbaşı yoğunluğu nedeniyle böyle bir saçmalık oldu herhalde. Diğer fırsatlardan faydalanamamıştım.
    Bu arada her ikisini de aynı isim ve adrese, aynı hesaptan istemiştim

Ledi beyaz renk istemiştim, turuncu yolladılar ama olsun ne de olsa beleş

Haber veren arkadaşa (özellikle mail özelliği hakkında bilgilendirdiği için) teşekkür ederim Bu fırsatı da değerlendirdik bakalım kısmette varsa gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanrupid -- 16 Ocak 2016; 16:06:15 >
  • Haygagan H kullanıcısına yanıt
    forumda okudugum kadariyla ayni üründen 2 3 tane siparis verip teslim alanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Ayfona binlerce tl verip beleşe kılıf aramakta iyiymiş!

diğer telefonlara da binlerce lira verip 2 liralık uygulamaları bedava indirmeye çalışmak da iyidir
  • Farklı isimde bir kaç tane aldım bakalım gelmezse de 1 tane gelir en azından :)

haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Kargo süresi ortalama 1 ay yazarsanız bazı arkadaşlar gelmediğini sanıp takip etmiyor geliyor bana macbook klavye jelatini geldi arkadaşıma da ikimize de 1 aydan biraz fazla sürede ulaştı
  • kafayı yiyecektim ya 50kere kabul etmedi en sonunda received dedi çok da lazımdı be kafayı oynattım umarım yanlış sipariş vermedim 6s için olanını falan
  • Metal kasa iphone4 de gorusme ses kalitesini cok dusuruyor. Bilginize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufmet Y kullanıcısına yanıt
    iphone 4 de anten sadece telefonun kenarlarında olduğu için sıkıntı oluyor olabilir.İphone 6 'da arka yüzün bir kısmında devam ettiği için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  • iphonum olmadığından sipariş vermedim darısı diğer iphonu olmayanların başına...
  • Beyler kod gecerliligini yitirdi sanirim, alan var mi halen?

• 4 tane gönderdim arkadaşlara yeni sorun yok

• ben hafta içi ptt kargoya gidecem orda yurt dışı kargoları varmış yığınla. takipsiz olduğu için orda bekleyebilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.