Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
51.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konu dışında biri 3 ocak yazmış kafam karıştı
  • Beyler ben 3-4 senedir takip ediyorum, efsane indirimler oluyor. 500 TL'lik zara montu arkadaşa 150 TL'ye aldık. İşin kötü yanı beden kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Zara dan hic bir sey almamış biri olarak merak ediyorum.

Zara yi bu kadar cekici yapan nedir ?

aynen ya bende çok merak ediyorum, tipitoş tipitoş elbiseler tayt gibi pantolonlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Zara dan hic bir sey almamış biri olarak merak ediyorum.

Zara yi bu kadar cekici yapan nedir ?

gerçek deri bile olmayan montları 300 400 liraya satması. gerisi full tasarım ve moda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Beyler ben 3-4 senedir takip ediyorum, efsane indirimler oluyor. 500 TL'lik zara montu arkadaşa 150 TL'ye aldık. İşin kötü yanı beden kalmıyor

Kalitesi nasil 1-2 sezon gotururuyor mu

• Insallah yarın fos cıkmax sabah erkenden foruma gidecem
  • mango'da mı aynı zamanda girer ki bunlarla indirime?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemin1

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Beyler ben 3-4 senedir takip ediyorum, efsane indirimler oluyor. 500 TL'lik zara montu arkadaşa 150 TL'ye aldık. İşin kötü yanı beden kalmıyor

Kalitesi nasil 1-2 sezon gotururuyor mu

Ürünleri çok kaliteli. Montu al giy gerisini düşünme. İndirimin başlayıp başlamadığını zara.com'dan takip edebilirsiniz. Discount diye kırmızı yazı ile indirim fiyatını yazarsa başlamış demektir.
  • akmerkezi deneyin diğerlerine gore 10 da daha sakin olur

• Arkadaşlar konusu burası değil ama %70'e varan indirimlerle mango da yarın giriyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalcin1940 -- 1 Ocak 2015; 23:54:44 >
  • Kesin bilgi yarın %30 - %70 arası indirim başlıyor.

• capacitye giden olursa haberi veriversin bi zahmet
  • cevahire boşuna gitmeyin hiç ürün kalmamış ürünler hep çöp sakın gitmeyin benden söylemesi şaka bir yana en çok beden cevahirde oluyo istanbulda oturanlar gittiği yerlerde bulamazlarsa cevahire baksınlar
  • Cok begendigim bir mont var onu kesinlikle alacagim arttirdigim harcliklarla

• quote:

Orijinalden alıntı: sftkgz

cevahire boşuna gitmeyin hiç ürün kalmamış ürünler hep çöp sakın gitmeyin benden söylemesi şaka bir yana en çok beden cevahirde oluyo istanbulda oturanlar gittiği yerlerde bulamazlarsa cevahire baksınlar

cevahir zara yada herhangi bir mağaza hafta içinde bile yoğunluk had safhada olurken , yarı resmi tatil de ve indirim gününde kim bilir nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalcin1940

Arkadaşlar konusu burası değil ama %70'e varan indirimlerle mango da yarın giriyor haberiniz olsun.

evet mango'nun web sitesinde de güncellemişler dün anasayfada %50'ye varan indirim diyordu şimdi %70'e varan indirim diyo.
    ama zara-bershka vs.nin daha güncellenmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marilynn -- 2 Ocak 2015; 0:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sftkgz

cevahire boşuna gitmeyin hiç ürün kalmamış ürünler hep çöp sakın gitmeyin benden söylemesi şaka bir yana en çok beden cevahirde oluyo istanbulda oturanlar gittiği yerlerde bulamazlarsa cevahire baksınlar

2.5 ay kadar ZARA'da çalıştım.Cevahir'de herzaman 2-3 kat fazla stok oluyor
    Arkadaşlarıma bi mesaj atayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesin mi bu boşa gitmeyelim

• taküp. forum bornova dan.
  • espark yıkılır yarın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.