Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
51.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazı deriler kadar parlak değil sadece ama gerçek deri olduğunu hissettiriyor. Yumuşak ve hafif. M veya S bedeni olsa alacaktım ama sadece L kalmıştı.
  • Bende perşembe gideyüm diyorum indirim var sitelerinde öyle gösteriyor ne yapsam bilemedim manisadan gidicem izmire bilgisi olan var mı arkadaşlar boşuna gitmeyeyim oraya kadar 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Umarım bende bulabilirim siz öyle değince şevke geldim.
  • Arkadaşlar bugün şans eseri arkadaşların ısrarı üzerine pull & bear e girdim , girişte kahverengi deri ceketler vardı büyük ihtimal suni deri ama fiyatı çok uygundu kaptım 1 tane hemen. İhtiyacı olan varsa 1 tane L beden 5-6 tane m 2-3 tane s beden vardı alalı 1 saat civarı oluyor.

Yer : ANKAMALL

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00

• Etiketine bakmadın mı hocam poliüretan mı deri mi diye,ve fiyatı nedir?
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Vallah hocam etiketine baktim da pek bisi anliyamadim fiyat 40 lira
    simdi baktim tekrar hocam % 100 poliüretan % 100 pamuk % 100 polyester yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nundina1st -- 20 Ocak 2015; 20:12:24 >
  • Nundina1st kullanıcısına yanıt
    Siyah rengini aldım ben de, kış için değil ama mevsimlik olarak güzel

40 tl lik üründen çok da kalite beklememek lazım, bu ürünü bile piyasada 90-100 den aşağı bulmak zor
  • recplayer kullanıcısına yanıt
    Hocam siyahi olsa bende siyah alırdım , ama fena değil bu rengide . Bu fiyata daha ne olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nundina1st

Hocam siyahi olsa bende siyah alırdım , ama fena değil bu rengide . Bu fiyata daha ne olsun :)

Panoradan almıştım dün, hala vardı m ve l bedenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

40 tl lik üründen çok da kalite beklememek lazım, bu ürünü bile piyasada 90-100 den aşağı bulmak zor

Bershka da 3.indirim ve son indirim perşembe günü geldi kot ceketin üzerinde 119 yazıyordu kasaya geldim kaç para bu dedim 29,95 dedi hemen kaptım yüksek fiyatlı ürünlerde indirim yok diye kimse almamış ama kasada düşüyor (bursa korupark)

siyah deri ceketin fotosunu atar mısınız ? yarın hemen kapmam lazım :D

edit: 30 tl ye iki tane mont gibi bişi aldım 25 tl ye kot ceket 7,5 tlye t-shirt toplamda 300 den fazla bişi aldım . pull bearda pek güzel bişi yoktu sırt çantası aldım 70 den 50 tl ye düşmüş deri kahverengi isteyen olursa tüm t-shirt filan atarım fiyatları ile :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermicem -- 20 Ocak 2015; 21:18:00 >

• vermicem V kullanıcısına yanıt
    Hocam 3. Indirim değil 2. Indirim halen o fiyatlar

• recplayer kullanıcısına yanıt
    Panora bana baya uzak hocam şimdi git gel 15 lira benzin yakmaya gerek yok dursun bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vermicem

quote:

Bershka da 3.indirim ve son indirim perşembe günü geldi kot ceketin üzerinde 119 yazıyordu kasaya geldim kaç para bu dedim 29,95 dedi hemen kaptım yüksek fiyatlı ürünlerde indirim yok diye kimse almamış ama kasada düşüyor (bursa korupark)

edit: 30 tl ye iki tane mont gibi bişi aldım 25 tl ye kot ceket 7,5 tlye t-shirt toplamda 300 den fazla bişi aldım . pull bearda pek güzel bişi yoktu sırt çantası aldım 70 den 50 tl ye düşmüş deri kahverengi isteyen olursa tüm t-shirt filan atarım fiyatları ile :D

yukarıda arkadaşın fotosunu paylaştığı montun aynısı ama sadece dışı siyah, ürün deri görünümlü polyester ama

ayrıca bahsettiğiniz kot ceket ve montlar nasıl bişeydi 29,95 e çok iyiymiş, ankaradaki 5 şubede de o fiyatta bi ürün görmedim, eğer fotusunu paylaşabilirseniz ben de bakmayı düşünüyorum yarın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vermicem

quote:

yukarıda arkadaşın fotosunu paylaştığı montun aynısı ama sadece dışı siyah, ürün deri görünümlü polyester ama

ayrıca bahsettiğiniz kot ceket ve montlar nasıl bişeydi 29,95 e çok iyiymiş, ankaradaki 5 şubede de o fiyatta bi ürün görmedim, eğer fotusunu paylaşabilirseniz ben de bakmayı düşünüyorum yarın

Tamam hocam şidmi çekip atıyorum :)
    Bilgi için teşekkürler.

@heavyyear : hocam bershkada 3.indirim olduğuna eminim 3 tane kırmızı etiket vardı misal benim aldığım ceket 119 dan 99 a sonra 60 sonra 29 du :) hatta kimisinde 2 tane vardı sordum 3.kırmızı etiket nerde diye kasada okuttu hepsi indi arkadaş takmayı unutmuş dedi geceden :) son indirim dedi bu bende onun yalancısıyım ne varsa topladım. Pszarda bile 7.5 tlye tshirt yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermicem -- 20 Ocak 2015; 22:57:31 >

• Bende marmarapark a gidip alisverisimi yaptım bershkadan 1 ayakkabi pull beardan 2 ayakkabi bi kazak aldim haftasonu bi daha giderim

• Persembe gunu bershkada ve zara 4.indirim olucak. Pull and beari bilmiyorm onlarin gunleri bazen degisiyr ama olursa onlarin 3. Indirmi olucak. Bershka disindaki markalarda cok indirm olmadi ama pull and bearda ind olursa bu sefer cok duser fiyatlar. Ilgilenenler takip etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozturk

Persembe gunu bershkada ve zara 4.indirim olucak. Pull and beari bilmiyorm onlarin gunleri bazen degisiyr ama olursa onlarin 3. Indirmi olucak. Bershka disindaki markalarda cok indirm olmadi ama pull and bearda ind olursa bu sefer cok duser fiyatlar. Ilgilenenler takip etsin

Hocam pull bearda kahverengi deri sırt çantası aldım 49 tlye inmiş fişini saklıyorum düşerse değiştircem :)

• Fiyati dusmus urunu aynisi ile degistiremiyorsn ama sansini dene

• Hocam botu aldim 120 liraya marmarapark tan 2 3 numara daha vardi gidip bakin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozturk

Fiyati dusmus urunu aynisi ile degistiremiyorsn ama sansini dene

Ayenen aynı ürün ile değişmiyor ama başka ürünle değiştircem sonra kasadan ayrılmadan tekrar idae edicem çantatı alcam dicem :)böylelikle aybı ürün olmamış oluyor sıkıntı çıkmaz sanırım çirkefliğinde böylesi
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.