Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
51.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık stoklar falan çoğu yerde bitti. Bir sonraki sezon indirimi ne zaman olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyyear

Artık stoklar falan çoğu yerde bitti. Bir sonraki sezon indirimi ne zaman olur ?

Temmuzda olur buyuk ihtimal bi ocak bi temmuzda oluyo

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam Sağol :)

• Valla ben daha fazla indirim filan beklemeden direk gömleklere saldırarak boyuna stok yaptım. Fileli gömleğinde uzun zamandır gözüm vardı, son ürünü de mağazada yakalayarak aldığıma çok sevindim. Bugün de bir kaç parça aldım, geçen günkü tara olmuş gömleği almak isteyip de alamadığıma üzülürken bir başka mağazasında aynı ürünü bulmak bir hayli sevindirdi.

Bu sene bence Zara gayet güzel indirim yaptı. Böyle kaliteli slim fit gömlekleri 60 liraya almak gayet makul geliyor. Zaten daha neyine indirim bekleyelim, ortada medium, large bize göre beden kalmamış neredeyse. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimleri nerden takip edebiliriz?

• Internette hala mağaza gözüken şeyler var acaba güncelmi internet sayfaları ona göre gitmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Internette hala mağaza gözüken şeyler var acaba güncelmi internet sayfaları ona göre gitmeyi düşünüyorum

Güncel oldugunu sanmıyorum. Ilgi cok oldugu icin satis bilgilerini gec girme ihtimalleri yuksek.

• BİTTİ DEMEYİN ZIRLARIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega

BİTTİ DEMEYİN ZIRLARIM

ahaha bitmedi kardeş hatta 3. indirimden kalan ürünler olursa 4. indirime de girecekmiş ama stok baya azaldı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: papercut56

quote:

Orijinalden alıntı: Omega

BİTTİ DEMEYİN ZIRLARIM

ahaha bitmedi kardeş hatta 3. indirimden kalan ürünler olursa 4. indirime de girecekmiş ama stok baya azaldı tabi

XL kalmistir umarim bide hediye alcaz L

• Forum istanbul a gidicem birazdan insallah biseyler kalmistir

• Şuan 3. indirimde mi zara?
  • Böck kullanıcısına yanıt
    3.indirim olmadi zara da belki persembe olur

• dün markantalya pull&bear'dan şu montu 39.95 liraya aldım. ilk fiyatı 129.95 miş. gömleğin üstüne harika gidiyor. sade ve şık. tam antalya havası için. dün bütün bedenleri vardı.

bi de şu;http://www.pullandbear.com/tr/en/man/jackets-c29063.html?SALES#/5132001/RAINCOAT%20WITH%20HOOD spor mont vardı. o da çok şık. 39 lira hiç bi şey değil. lcw'nin dandik montları bile daha pahalı. almamak için zor tuttum kendimi.

zara'ya bakmadım. bershka ise bitikti. hiçbişey kalmamış.
     Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00

• quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

dün markantalya pull&bear'dan şu montu 39.95 liraya aldım. ilk fiyatı 129.95 miş. gömleğin üstüne harika gidiyor. sade ve şık. tam antalya havası için. dün bütün bedenleri vardı.

bi de şu;http://www.pullandbear.com/tr/en/man/jackets-c29063.html?SALES#/5132001/RAINCOAT%20WITH%20HOOD spor mont vardı. o da çok şık. 39 lira hiç bi şey değil. lcw'nin dandik montları bile daha pahalı. almamak için zor tuttum kendimi.

zara'ya bakmadım. bershka ise bitikti. hiçbişey kalmamış.

O kadar gezdim dolandım kent meydanında(bursa) hiç alınası ürün yoktu
    İlk gün hariç
    Bu güzelmiş.

• Ben dun pull and bear daydim urunler ucuzdu indirimdeydi.pantolonlar 30 40tl montlar 100 200arasiydi.

• ForumIstanbul a L XL dışındakiler gelmesin bi tane S kazak vardi onuda ben aldim sirada 25 dk bekledim ama

• http://www.zara.com/tr/en/sale/man/blazers/blue-knit-effect-blazer-c436046p2035543.html

Bu ceketi dün indirimsiz fiyatı olan 269 TL den aldım ama sitede 100 TL yazıyor. Bugün de değil, alır almaz baktım yine öyleydi. Ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercsteal

http://www.zara.com/tr/en/sale/man/blazers/blue-knit-effect-blazer-c436046p2035543.html

Bu ceketi dün indirimsiz fiyatı olan 269 TL den aldım ama sitede 100 TL yazıyor. Bugün de değil, alır almaz baktım yine öyleydi. Ne yapmam gerekiyor?

Kardeşim ben o ceketi 2 Hafta önce 100 tl ye aldım. Git paranı al

• Bugun babam bot aldi 99 yaziyodu ustunde kasada 69.90 aldilar bu arada bu inditex markalarinda calisanlar acaip guzel ya hic cirkin yok bugun p&b de bi calisan vardi manken gibi valla
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.