Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
51.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mercsteal

http://www.zara.com/tr/en/sale/man/blazers/blue-knit-effect-blazer-c436046p2035543.html

Bu ceketi dün indirimsiz fiyatı olan 269 TL den aldım ama sitede 100 TL yazıyor. Bugün de değil, alır almaz baktım yine öyleydi. Ne yapmam gerekiyor?

indirimli etiketi düşmüştür. sende normal fiyattan almışsın. git al paranı. olmaz derlerde iade et :D aynı ceketi geri al ama indirimli etiketini okut.

• Teşekkür ederim bilgi için, yarın gidip sorayım bakalım.
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Aynı urun olduğuna eminmisin çünkü kasada hatalı fiyat okuma imkanı yok resmi site ile aynıdır. Başka bir ürünle karıştırıyor olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Bugun babam bot aldi 99 yaziyodu ustunde kasada 69.90 aldilar bu arada bu inditex markalarinda calisanlar acaip guzel ya hic cirkin yok bugun p&b de bi calisan vardi manken gibi valla

8 farkli inditex magazasina girdim aynen oyle ise alirken insanlarin kesinlikle dis gorunuslerine bakiyorlar erkek kiz baska turlu mumkun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pull&Bear devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercsteal

http://www.zara.com/tr/en/sale/man/blazers/blue-knit-effect-blazer-c436046p2035543.html

Bu ceketi dün indirimsiz fiyatı olan 269 TL den aldım ama sitede 100 TL yazıyor. Bugün de değil, alır almaz baktım yine öyleydi. Ne yapmam gerekiyor?

Aldığım ceket yeni sezon ürünüymüş ve eski sezonlarda indirim varmış. Yeni sezon ile eski sezon arasında fark olsa keşke de deyse aradaki farka. Herneyse ben bu fiyatla kabullenmiştim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozturk

Aynı urun olduğuna eminmisin çünkü kasada hatalı fiyat okuma imkanı yok resmi site ile aynıdır. Başka bir ürünle karıştırıyor olabilirsin.

indirimli ürünlerin üzerine HARİCİ bir etiketi yapıştırılıyor ya belkide bu etiket üzerindeki barkod yanlış olabilir dedim. Sonuçta indirimli bir ürün neden eski fiyatıyla alınsın? o zaman indirim mi bitti ?
  • P&B ve Berskha'dan alışveriş yaptım. 3 Parça ürün aldım. Bershka'da 25 tl'lik ürünü 10'tlye, P&B'de pantolon + kazağı 50 tl'ye aldım. 120de onlar tutuyordu galiba. Ama şunu söylemeliyim ki personelde bir bıkkınlık havası hakim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

P&B ve Berskha'dan alışveriş yaptım. 3 Parça ürün aldım. Bershka'da 25 tl'lik ürünü 10'tlye, P&B'de pantolon + kazağı 50 tl'ye aldım. 120de onlar tutuyordu galiba. Ama şunu söylemeliyim ki personelde bir bıkkınlık havası hakim.

Personel hakli bence kac defa bershka zara ve pull and bear a gittim felaket daginik ve yogundular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun indirim varmı zarad a?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • P&B'de 25 liraya aldığım ürün 12,5, 15e aldığım tshirt 9,90a 69,90a aldığım pantolon 29,90a 69,90a aldığım hırka 59,90a düşmüş gittim iade ettim geri aldım şansıma kullanmamıştım yazlık şeyler diye çoğunu
  • Bugun forum bornovaya gidicem haberdar edecegim.

• Massimo duttide bi indirim var mı bugun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • betakors4n B kullanıcısına yanıt
    Pull bear de swetshirt fiyati hakkinda bilgi verirseniz cok iyi olur

• Beyler indirimler hala devam ediyor mu Ankara mağazanlarında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudatur07hasann

Pull bear de swetshirt fiyati hakkinda bilgi verirseniz cok iyi olur

Hocam 30 40 lira bandindaydi genelde. Uzerinde pull and bear yazan kapsonlular 60 lira. Genelde beden vardi p b ve bershka da. Pantolonlar azdi sadece. Digerleri gayet cesitli uygun fiyatliydi. 1 2 sayfa once paylasilan deri siyah fermuarli bot vardi baktim ama 40 42 ve 45 vardi 43 olsa alacaktim gercekten cok sik duruyordu. Fiyatlar uygun genel olarak izmir forum bornova pull and bear ve bershkada. Tisortler 9.90 kazaklar 20 40 arasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Massimo duttide bi indirim var mı bugun?

Bende merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Massimo duttide bi indirim var mı bugun?

Bende merak ediyorum.

Klacosteler 30 a düşmüştü hocam

• Pull and bear inmiş yine sanırım. Fiyatlar geçen haftadan daha Ucuz ama beden var mı bakmak gerek...

• Fermuarlı baharda giymeye sweatshirt alacağım hangi mağazada uygun fiyatda vardır. 1-2 tane buldumda bedeni kalmamış
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.