Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear-Massimo Dutti indirimi *2 temmuz saat 10:00 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
49
Favori
28.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Ankara'da Ankamall, Cepa, Gordion, Kentpark, Taurus AVM'ye gidecek olan arkadaşlar birbirimizi bilgilendirelim indirim, fiyatlar, ürünler konusunda

Benide ekleyin hocam. Birazdan ya ankamall ya da taurus a gidcegim bilgi veririm.

Ayrica taurus da ki magazalar ankamall den biyuk diye biliyorum. En buyuk magaza nerde. Ozellikle pull and bear ve zara icin. Panora da da pull and bear magazasi baya buyuk. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroture -- 2 Temmuz 2015; 12:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

quote:

Ankara'da Ankamall, Cepa, Gordion, Kentpark, Taurus AVM'ye gidecek olan arkadaşlar birbirimizi bilgilendirelim indirim, fiyatlar, ürünler konusunda

Benide ekleyin hocam. Birazdan ya ankamall ya da taurus a gidcegim bilgi veririm.

Ayrica taurus da ki magazalar ankamall den biyuk diye biliyorum. En buyuk magaza nerde. Ozellikle pull and bear ve zara icin. Panora da da pull and bear magazasi baya buyuk. Tesekkurler.

Bershka, Pull&Bear, Zara, Massimo Dutti.. Bu mağazaların hepsi ve en büyükleri Taurus'da diye biliyorum.

• sabah forum istanbul bombostu. 550tl biraktim geldim

• Kentparktayım,zarada hanımefendiler sıra oluşturmuştu bile , erkek bölümü pahalı ve saçma şeyler var hiçbirşey bulamadım.Bershka da daha uyguna şeyler bulabilirsiniz.Ancak süper indirimler beklemeyin.Şimdilik böyle gözlemlerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

quote:

Bershka, Pull&Bear, Zara, Massimo Dutti.. Bu mağazaların hepsi ve en büyükleri Taurus'da diye biliyorum.

Tesekkur ederim hocam.

• Kadınlar erkek tişörtlerine de bakıyor. m bedenler hızlı bitebilir.

• Normalde xl giyiyorum, bu markaların hiç bir şeyi üzerime olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cayyolu-Gordiondan Kentparka geldim,
    Guzel seyler hala pahali,
    35 liralik seyler 30 a falan dusmus,
    Pull bearda parfumlerde (shot man mavi yesil renklerde) 50den 25e dusmus sadece onlar ilgimi cekti, hosuma gitmedigi icin almadim.
    Su an kentparka giriyorum bilgilendiririm.

• en sakin olanları da taurusda kışın son indiriminde ne istediğim varsa çatır çatır tüm bedenleri buldum :) 1,83 boy 65 kg
  • indirim sadece bugüne özel mi ne kadar sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 2 Temmuz 2015; 14:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

sabah forum istanbul bombostu. 550tl biraktim geldim

ne aldınız ayıptır sorması
  • kentparktan geliyorum zara fena halde kalabalık özellikle kasada sıra var bayanlar coşmuş durumda,zarada uygun bir şey pek göremedim hala pahalı ürünler 2. indirimde belki alınabilecek duruma gelir,pull anda beardan ceket aldım kendime 99.95 e. bershka ya girdim ama pek hoşuma gitmedi ürünler
  • kadınlar indirimin i'sini görünce atlamışlardır tabi, bayanlar için ürünler ilk 1 hafta dolmadan bitiyor zaten erkeklerede 1.5-2 hafta duruma göre, erkek bayan kasalar ayrı olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

kadınlar indirimin i'sini görünce atlamışlardır tabi, bayanlar için ürünler ilk 1 hafta dolmadan bitiyor zaten erkeklerede 1.5-2 hafta duruma göre, erkek bayan kasalar ayrı olsa keşke

İzmir Forum Bornovada kadın erkek çocuk hepsinde ayrı kasa ve ayrı sıra vardı.Zara bana pahalı geldi ve daha 17 yaşındayım daha büyüklere uygun gibiydi kıyafetler.
  • Ankamall Taurus bomboştu ürünlere baktım hepsinin bedeni fazlasıyla mevcut zaten fiyat olarakta hiç uygun değil. Bir sonraki indirime kadar bir şey almam gibi duruyor.
  • bizim burdaki mağazada boşmuş yoğun yerlerde takip eden insanlar atlıyor tabi daha sakin yerler rahat
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Bende sabah 11 -13 arası ordaydım. 1 keten şort aldım birde polo yakalı kırmızı tişört aldım. Söylemem şudur ki 1 saat 15 dakika boyunca aradım illaki kendine yakışan birşeyler çıkıyor.
    Dip Not: Yaş 17 boy 185 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

sabah forum istanbul bombostu. 550tl biraktim geldim

ne aldınız ayıptır sorması

Hocam zaradan
    2 gomlek 60+70tl=130
    1 şort 70tl
    1 blazer ceket 150tl
    2 tane yakali t-shirt 40+50=90tl
    toplam 440tl

pull&beardan
    2 kisa kollu gomlek 40+40=80tl
    1 tane yakali t-shirt 30tl
    toplam 110 tl

genel toplam 550tl

acikcasi bu kadar harcama yapmayi dusunmuyordum ama gercekten cok sik ve kaliteli urunler aldim. ilk fiyatlarina gore de baya uyguna geldi. bir de 200tlsini nuvo ile odedim. 50 tl de oradan gelecek. (sicak firsatci oldugumuzu bir yerde belli etmemiz gerek) 500e maloldu bana.

edit mobilim resim yukleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegabo85 -- 2 Temmuz 2015; 15:20:16 >

• cegabo85 kullanıcısına yanıt
    hayırlı ve geçmiş olsun
  • Cepte 1bin lira var ama marmara forumdan zevkime göre hiçbir şey alamadım.

Düz gömlek falan alıcaksanız 70 lira idi gidip alın yoksa yorulmayın. Pantalonlarda beterdi açıkcası.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.