Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear-Massimo Dutti indirimi *2 temmuz saat 10:00 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
508
Cevap
49
Favori
28.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ölücülük bir durum yok ortada bugün gittim baktım 30 liraya tişört almak sıcak bir fırsat gelmiyor bana,bir şorta 70 lira verip burada sıcak fırsatcılık oynayanlar var,fırsatlık bir durum yok şuan için
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginkirtay

Bende bugun forum bornovadaydım. Her sezon indirim zamanı 700-800TL alışveriş yapan biri olarak, bu sezondaki indirimler çok tırt. 2. ve 3. aşama indirimleri beklemelerinde fayda var tişört,eşofman üstü,altı ve kot pantolon alacak arkadaşların. Ben 4tane yağmurluk,mont ve ayakkabı aldım 2 çift. yağmurluk ve montlar 50TL. Ayakkabı çifti 40TL.

Şortlarda fena değil.Ayakabbı fiyatları çok güzel,ihtiyaç olsa alırdım muhtemelen.Ben 80-90 liraya alıştım şortta,uygun geldi 50 tl.Tshirtler Pull&Bear'da uygundu.20 liraya kocaman bir raf vardı.3 yıldır alışveriş yapmıyorum 100-150 lira hariç,bu yıl toplam 600 lirayla rekor kırdım kışlıklara hiç girmedim.

2.indirimlerde denk gelirsem 3-4 kazak ve mont alacağım kesinlikle.
  • Zaradan bi deri mont kaptim 150 liraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok beklentimi karşılamadı indirim. gömlekler ve kazaklar hala pahalı t-shirtler ucuzdu ancak ihtiyacım olmadığı için almadım. Kot ceketler vardı kesimleri hoşuma gitmediği için almadım. Deri ceket vardı 150 liraya ancak yüzde 90 aynısı bende olduğu için onuda alamadım 2 tane kesimi çok güzel pantolon aldım çıktım. ayakkabılar vardı ancak 2. indirimda almayı düşünüyorum onları. bayanlar için daha iyi şeyler vardı erkekler için pek bişey yok bu sefer haftaya bir daha giderim :)

ek olarak zara'da hala pahalıydı bana göre eskiden atlıyodum direk ama artık atlamam çok dayanıklı ürünler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 2 Temmuz 2015; 19:35:39 >
  • Bende kentmaydanındakine baktım

zarada birşey göremedim öyle çok güzel 2 tane var gözüme kestirdigim biri kot bitanede deri mont belkiyorum biraz daha inerlerse alıcam.

pull da pek birşey yoktu bir sürü saçma sapan tshirt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: enginkirtay

Bende bugun forum bornovadaydım. Her sezon indirim zamanı 700-800TL alışveriş yapan biri olarak, bu sezondaki indirimler çok tırt. 2. ve 3. aşama indirimleri beklemelerinde fayda var tişört,eşofman üstü,altı ve kot pantolon alacak arkadaşların. Ben 4tane yağmurluk,mont ve ayakkabı aldım 2 çift. yağmurluk ve montlar 50TL. Ayakkabı çifti 40TL.

Şortlarda fena değil.Ayakabbı fiyatları çok güzel,ihtiyaç olsa alırdım muhtemelen.Ben 80-90 liraya alıştım şortta,uygun geldi 50 tl.Tshirtler Pull&Bear'da uygundu.20 liraya kocaman bir raf vardı.3 yıldır alışveriş yapmıyorum 100-150 lira hariç,bu yıl toplam 600 lirayla rekor kırdım kışlıklara hiç girmedim.

2.indirimlerde denk gelirsem 3-4 kazak ve mont alacağım kesinlikle.

Şortlar fena değil ama hala pahalı, almış olduğun şort bundan 1 ay önce gelmişti mağazaya. Fiyatı 69.90TL'ydi ilk geldiğinde. Tişort alacaksan kesinlikle bekle. şuan 20TL'lik tişortler önce 12.95 olacak daha sonra 4.95 olacak.

P&B'den büyük kalın kaban,pantolon,tişört,eşofman altı yada üstü alacaklar mutlaka 2. veya 3. indirimi beklesinler. Sırf indirim var diye bu fiyata alırlarsa yazık olur paralarına.

• enginkirtay E kullanıcısına yanıt
    Hazır güzelleri varken kaptım ben Tshirt.Acil lazımdı zaten ama 2. ve 3.indirime mutlaka gideceğim.
  • 2. İndirimler ne zaman bilgisi olan var mı?

• Hafta sonu indirim devam edecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

2. İndirimler ne zaman bilgisi olan var mı?

Kasiyer eleman haftaya Perşembe dedi Çarşamba akşamdan etiket basıyoz falan dedi bgun sorduğumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zara da pull&bear da hiç kaliteli depil. Tamamen gençlerin abartmasıyla büyümüş firmalar. Massimo dutti de indirim olması güzel gerçekten kaliteli malları. Keşke şehirde olsaydım bir iki bişey alırdım massimodan :)

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    sadece Massimo'da indirim erken başladı, İspanya Türkiye satışlarından memnun olmadığı için stokları biran önce güncellemek istiyor.
  • brak13 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Antalya Migros Zara, tırt...

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    hocam düz renk şortlar nerenden??
  • 2. indirim hakkında kesin bilgisi olan var mı acaba?
  • Massimo dutti indirimini bugun başladı zannettim, zaten güzel bişy de kalmamıs. İç-dış yeşil mavi yeleği vardı, 199 tl di sanırım onda da beden yok izmir forumda.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    hocam İzmir mağazası zaten Türkiye satış sıralamasında çok düşük sırada, emin olun sırf inditex gruplarının firmaları Forum Bornova'da olduğu için Massimo Dutti var yoksa bende İzmir'deyim bilmiyorum hak verir misiniz bizim şehrimizin insanı Massimo Dutti'den giyenecek mertebeye sahip değil. bu bir küçümsemeden ziyade hayat ve yaşam tarzından kaynaklanıyor biraz. size önerim yaz içersinde İstanbul'a gidebilirseniz İstinyePark ve Cevahir mağazalarını ziyaret etmenizdir zira indirim Ağustos ayına kadar devam edecektir.
  • Beyler bornova'da fiyatlar nasil giden var mi ? Ben 3. indirime gitmeyi düşünüyorum

• Forum Bornova'ya sakın gitmeyin valla :D Gittim öyle bakınmaya bir şey yok İzmirli vatandaşlarıma belirtmek istiyorum. 10TL 20TL öyle indirim var 90-100TL'lik şeyler 75-90 arasında geziyor Zarada. Bershka ve Pull desen onların da kalır yanı yok.

Özet: Aman aman uçan bir indirim yok.

+Edit: İnternet sayfalarında ne görürseniz mağazalarda da fiyatlar ve ürünler onlar. Ürünlerin eksiği yok fazlası bile olabilir internette veya %95 aynıdır. Hoşunuza giden bir şey olursa öyle gidip bakabilirsiniz mağazaya denemek etmek için vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosukabi35 -- 2 Temmuz 2015; 23:47:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.