Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
223
Favori
576.530
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen mont ve kazaklarda kaliteli zara ama tisort ve ayakkabılarda yemın ettım o derece :) hele massimo gomlek mont canta deri urunlerını bırde asla degısmem . beymendeki suan %50 + %20 ye bakabılırsınıx deri guzel ayakkabılar gordm tasarım ıyı urunlerde mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragmoranes

Hocam merhaba bugün gidemedim Marmara Park'a. Gitmemi önermiyosunuz sanırım bu yorumdan sonra

Gidip bakmanda fayda var yani sonuç olarak zevk meselesi, benim giymeyeceğim birşeyi bir başkası çok beğenebilir. Sayfadan beğendiğin ürünlerin mağza stoklarını kontrol edebilirsin. Arada güzel parçalarda gördüm ama ben kelepir fiyata ürün aradım fiyat/performans ürünü gibi. Biraz daha ucuz olsa almak isteyeceğim şeylerde vardı. Mesela birkaç tane sweatshirt beğendim 70 liraydı Tr'de zaten artık herşey çok pahalı t-shirt'lerin 50 lira olduğu bir seviyede sweatshirt 70 olması normal ama benim için fazlaydı. Aralarda nadiren kelepir şeylerde buldum çok detaylı bakmak lazım atıyorum askıda 200 tane t-shirt var aralarında tek kalmış 1 tane parça bulabiliyorsun o yüzden tek tek herşeye detaylı bakmak lazım. P&B'da 9 TL'den başlayan fiyatlarla yazılı t-shirt reyonunda 9-12 TL'ye aralardan nadiren güzel baskılı t-shirt'ler buldum. Özellikle p&b'ye bakabilirsin oradan alıcak bişeyler çıkar, ihtiyacın varsa bershka'da montlar fena değildi, zara'da ise ben uygun fiyatlı güzel parçalar bulamadım

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Anlaşılan zevklerimiz birbirine yakın, ben de bu civarda satılan ürünleri pek sevmiyorum şehir merkezine yakın şişli beyoğlu gibi ve kadıköy gibi yerlerde kendime daha uygun şeyler çıkıyor Bi bakıyım yine de ben eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragmoranes

Cevap için teşekkürler hocam. Anlaşılan zevklerimiz birbirine yakın, ben de bu civarda satılan ürünleri pek sevmiyorum şehir merkezine yakın şişli beyoğlu gibi ve kadıköy gibi yerlerde kendime daha uygun şeyler çıkıyor Bi bakıyım yine de ben eyvallah

Beylikdüzü/Esenyurt tarafında ki mağzaların hiçbirine gelmeyen ürünler var evet hatta birkaç tanesinde ürünlerin tamamı bile farklı diyebilirim genellikle çok iyi ürünler daha merkezi, stratejik mağzalarda satılıyor. Bende genellikle çok beğendiğim ve fiyatına bile bakmadan "bunu alıyorum" diyeceğim şeyler oralardan çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Zara ve grubu eskisi gibi değil artık. Kaliteyi çok düşürdüler. Ayrıca erkek giyiminde de özellikle alt grupta tamamen strech kesime geçtiler, yani bu da demek oluyor ki 1.80 boy 50-55 kilo orantısı. Pantolon grubu kalitesiz zaten.

Gömlek ve montları güzel Zara'nın o da fiyatından kaybediyor. O fiyatlara Beymen'den de giyinir işi bilen adam Outlet vs...

Aynen öyle hocam. Bu nedir yani anlamadım mont bakıyorum her şey tamam beli olmuyor yahu, kapanmıyor.

180 65 kiloyum bir de. Tamam ince olur da 0 beden mi üretiyor bunlar anlamıyorum
  • Bugün Zara ve Pull & Bear'a gittim. Zara'dan parfüm ve Pull & Bear'dan sweat aldım. Fiyatlar şu an fena sayılmaz ancak içerisi inanılmaz kalabalıktı. Özellikle kadın bölümünde yerlere savrulmuştu ürünler vs. Stok ve beden sorunu önümüzdeki haftalarda olabilir.
  • 3-4 yıl önce bir deri mont için nişantaşı mağazasına avcılardan gittiğimi bilirim. O mont hala sağlam ve kullanılmakta. Zara artık eskisi gibi değil diyen herkese katılıyorum. 3-4 yıl önce aldığım pantolon, gömlekler geçen yıl aldıklarımdan daha yeni durumda. 100 TL lik hediye kartım var, 3. hafta veya 4. hafta gideceğim bir şey kalırsa alırım, kalmazsa kalmasın pek de umurumda değil.
  • internet stokları indirim döneminde yenileniyor mu?
  • Gordiona falan giden oldu mu ? Zara özellikle ne durumda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Bende bnu merak edıyorm stoklar guncellenıyormukı zarada
  • Konuyu geç gördüm yarın sabah maltepe parktayim 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevahir avm ye bir göz atayım dedim güzelde bir mont buldum ama o da ne

Kasalarda en az 30-40 kişi sıra bekliyor. Bıraktım çıktım
  • birisi zara, massimodutti bedenleri hk bilgi verebilirmi? 85 kiloyum 181 boy, arkadaşım 178 boy 108 kilo. hangi bedenler olur? ben L düşünüyorum. arkadaşa xxl olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imax1

birisi zara, massimodutti bedenleri hk bilgi verebilirmi? 85 kiloyum 181 boy, arkadaşım 178 boy 108 kilo. hangi bedenler olur? ben L düşünüyorum. arkadaşa xxl olurmu?

Hocam benimde boyum 178 cm, 105 kilo polo tişört lazımdı L beden oldu üzerime ama göbek çevresi hoş görünmüyor sadece omuz kısmı falan tam oldu.Bence XL alırsa arkadaşınız tam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

quote:

Orijinalden alıntı: imax1

birisi zara, massimodutti bedenleri hk bilgi verebilirmi? 85 kiloyum 181 boy, arkadaşım 178 boy 108 kilo. hangi bedenler olur? ben L düşünüyorum. arkadaşa xxl olurmu?

Hocam benimde boyum 178 cm, 105 kilo polo tişört lazımdı L beden oldu üzerime ama göbek çevresi hoş görünmüyor sadece omuz kısmı falan tam oldu.Bence XL alırsa arkadaşınız tam olur

dostm yinede xxl aldık ya :D büyük gelirse artık mağazadan değiştiririz, massimo duttiler öyle talan edilmio nasılsa zara nın beden anlayışı bi garip zaten, bi xl oluo bana , bi M oluo arada :D şaka gibiler :D

• PB, Bershka'da fiyatlar nasil acaba? Mont, sweat, kazak vs?

Giden var mi hic?
  • Zara pantolon da küçüktür dediler bi beden büyük aldim hayırlısı.

Bir pantolon bi ayakkabiya 120 lira verdik çok iyi oldu.
  • Link pm atacak varmi
  • Selam arkadaslar

Oncelikle konuyu acan ve diger cevresi genislere sorum var !

Magazalarda ve internet sitelerinde ki beden stoklari guncellenecek mi? Guncellenecekse hangi gunler? Lutfen bh sorunun cevabini zara da orda burda calisan es dostunuza sorun ogrenebilir misiniz? Magazalarda cogu urunun bedeni yok artik !
  • Zamanında LCW bu ülkedeki en kaliteli markaydı. Sadece zengin cocukları giyiniyordu. Zara da o yolda gidiyor. Armani ile kıyaslamayın aynı cümlede noktasız yanyana kullanmayın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.