Bildirim
Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (8. sayfa)
Giriş
-
Pusuda bekleyelim 1 sene bir yapıyorum tam yapıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
Zaraya bu site yakışmıyor, daha sıralama bile yok.
Wordpress'te hazır tema kullanılıp 10dk da hazırlanmış gibi site. Bu kadar mı kötü olur yav tasarım. -
Forum Bornova da bütün intidex mağazaları talan. Hiçbir şeyin Small bedeni kalmamış, medium bir iki gördüm . Aradığınızı bulabilecek kadar sansliysaniz da bu sefer 50+ kişilik kuyruk sizi bekliyor. Gelecek olanlar onceden tezahür etsinler de gelsinler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Houston Rockets
http://www.massimodutti.com/tr/erkek/paltolar-ve-ceketler/limited-edition-tekni%CC%87k-kuma%C5%9Ftan-%C5%9Fi%CC%87%C5%9Fme-mont-c1745926p7494507.html?colorId=800
şunun l sini kim aldı ayıptır yav tam alıyordum gitti kaz tüyü
seni yolarım
-
Bi arkadas kalk gel dedi gidiyorum ben de forum istanbula bakalim bir sey kalmis mi :)) -
Beyler stok takibi yapabilcek bi arkadas varmi? Bitane mont buldum magazaya gittim beden yok internettede kalmamis yardimci olcak varmi? -
-
Bunları giyip sokağa çıkan var mıdır cidden 😄
-
kot pantolon bedenim 32 ..zaradan kaç almam gerekir? -
forum istanbul da hic iyi nodeller yok -
zara turkiyede degerli bi markami -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
zara turkiyede degerli bi markami
orta halli öyle ahım şahım değil ama bu indirimlerle f/p ürünleri oluyor bekle 2.-3. hafta indirimlerinde uyguna geliyor bayağı massimo dutti daha değerli bir marka kumaşı kesimi daha kalitelidir -
quote:
Orijinalden alıntı: shegenli chingen
kot pantolon bedenim 32 ..zaradan kaç almam gerekir?
Bende düşünüyordum bugün mağazadan denedim
32 = 42 beden oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler zarada xxl mont buldum acaba terziye versek daraltabiirmiyiz? Daraltsak kac m para gider?
Not: bedenim s -
6 sene önce Zara'dan kaban ile kazak almıştım o zamanın parasıyla yüksekti. Hala kullanırım kalitesi çok çok iyidi. Ancak son 2 3 senedir ara ara bakınıyorum yok o eskiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: brak13
quote:
Orijinalden alıntı: shegenli chingen
kot pantolon bedenim 32 ..zaradan kaç almam gerekir?
Bende düşünüyordum bugün mağazadan denedim
32 = 42 beden oluyor
saolasın hocam.alırsam 42 alırım bende -
hocam naptın iyi bi terziyse sana ordan bi tane daha mont çıkarır -
stoklarında bu kdr az olacagını sanmıyorum onlınea baya az bır urun cıkarmıslar gıbı -
Epeydir vekliyorudjm. 2 senedir bir şeyler alıyoeum. %20 artıyordu gep.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X