Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.525
Cevap
223
Favori
576.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte kendinize göre sistemi çözüp ayak uydurmaya çalışıyorsunuz fakat sistem her halükarda kazançlı.

Marka takıntısına bu sefer tosluyoruz yine düdüklüyorlar bizi. Ben de bu yollardan geçtim biliyorum birazda bu konularda birseyler okudum teorik olarak .

Ya kredi kartları sırf bu sistemin türkiyede çalışması için uydurulmus vatandaşı soyma düzenin baş aktörü.

Kredi kartı olmasa bunları alamayınca gereksiz zevklerımız için ugrasmayacaz ve borca girmeyecegız.

İhtiyacı alıp modanın etkisiyle çok uçuk fiyatlı şeyleriı almak zorunda kalmayacağız

Ben kredi kartını kullanmayı bıraktım ve fikirlerimi değiştirdim borcum da yok kafam da rahat. Onu al buna al yok. Param varsa senede birkaç kez birseyler alırım. Oda böyle bence pahalı markalardan değil lcw defaktoında indirimlı dönemlerinden zamanlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 6 Ocak 2017; 20:26:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

zara turkiyede degerli bi markami

orta halli öyle ahım şahım değil ama bu indirimlerle f/p ürünleri oluyor bekle 2.-3. hafta indirimlerinde uyguna geliyor bayağı massimo dutti daha değerli bir marka kumaşı kesimi daha kalitelidir

Hocam bu bahsettiğiniz 2.-3. hafta indirimi konusunu biraz daha açabilir misiniz? Mesela bir ceket beğendim 400 küsur lira, bu daha iner mi yoksa başka modellerde mi indirim olacak? + websitedeki fiyatlarla mağaza fiyatları aynı mı? Massimo Dutti için sordum.
  • Mağazalarda bişey kalmamış, yeni partiler gelecek mi?
  • Zara bu mankenleri sokaktan mı topluyor? Tiksindim heriflerden de, ürünlerden de
  • Şuana kadar Zara'dan bir mont ve bir kazak aldım sadece ve her gittiğimde mağazasına bakarım sadece şunu söylüyorum Massimo Dutti dışında şu markaların hiçbirinin kalitesinin sosyete pazarlarında satılan ürünlerden gram kalite farkı yok.Onda da bir gömlek minimum 150 TL. Hatta pazardaki ürünler daha kaliteli olabilir Zara'dan.
  • Pull bear den bi mont beğendik, fiyatı bi düşmedi gitti. 250 tl verilmez ki...

Fiyat daha ne kadar düşebilir ileriki haftalarda.?
  • 2. indirim ne zaman oluyor?
  • RockStar. kullanıcısına yanıt
    180e dusebilir indirim indirim gelerek ama beden kalir mi bilmem
  • 2. indirim hangi gün başlıyor
  • zarada siyah kot pantolon beğenmiştim 100 küsürdü indirime girmiş mi acaba o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Zara bu mankenleri sokaktan mı topluyor? Tiksindim heriflerden de, ürünlerden de

Gerçekten soğunmayacak gibi değil şuraya bak ya...
    Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları]

• Fascism kullanıcısına yanıt
    Abi bi çurba parası diyen tatarlara benziyor eleman
  • mossimo dutti world üyesimi bilen var mı? world kart kampanyası geldi biraz önce ona göre katılım yapacam :D
  • Zarada Siyah kot mont vardı yakası kürklü gibi ondan bulamadım varmı gören ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

Şuana kadar Zara'dan bir mont ve bir kazak aldım sadece ve her gittiğimde mağazasına bakarım sadece şunu söylüyorum Massimo Dutti dışında şu markaların hiçbirinin kalitesinin sosyete pazarlarında satılan ürünlerden gram kalite farkı yok.Onda da bir gömlek minimum 150 TL. Hatta pazardaki ürünler daha kaliteli olabilir Zara'dan.

Al benden de o kadar. M.dutti gercekten kaliteli, zaradan alışverıs yapmayalı belki 3-4 sene olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Mağazalarda bişey kalmamış, yeni partiler gelecek mi?

Aynen 2.part gelme gibi bir şey var mı? Bana depodaki her şeyi cıkardı dedikler ve zarada benim bedenim ve beğendiğim çoğu jeans bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

Şuana kadar Zara'dan bir mont ve bir kazak aldım sadece ve her gittiğimde mağazasına bakarım sadece şunu söylüyorum Massimo Dutti dışında şu markaların hiçbirinin kalitesinin sosyete pazarlarında satılan ürünlerden gram kalite farkı yok.Onda da bir gömlek minimum 150 TL. Hatta pazardaki ürünler daha kaliteli olabilir Zara'dan.

Al benden de o kadar. M.dutti gercekten kaliteli, zaradan alışverıs yapmayalı belki 3-4 sene olmuştur.

Mango hem tasarımıyla hem kalitesiyle yüze katlar Zarasını da alayını da. İnsanlarda Zara grubunun iyi olduğuna dair bir algı oluşmuş sanırım naylon montlarına biçtiği fahiş fiyatlardan dolayı

• Zara ceket harici bir şey almadım almam da.Hani büyük konuşmayayım ama..Zaten 1.5 yıldır da normal kesim gömlek bulamıyorum..Hep slim fit hep slim fit.Normal kalıp gömlekleri kaldırmışlar galiba.

Ama 3 ceket var almıştım gayet iyiler hani.
  • Mob Associate kullanıcısına yanıt
    Mangonun ürünleri gerçekten kaliteli ama pahalı ya ustam en azından bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 8 Ocak 2017; 10:41:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • he_man kullanıcısına yanıt
    hocam kalbimi kırdın. aynı monttan aldım yeni, çok kullanışlı bence
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.