Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
578.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonusa kac taksit cekti? Worlde 5 yapti
  • meganers kullanıcısına yanıt
    Hocam dillere dusecegiz seninle yapma :D Pull and bear mi zara mi bershka mi massimo dutti mi neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

Hocam dillere dusecegiz seninle yapma :D Pull and bear mi zara mi bershka mi massimo dutti mi neresi

tAMAM bende onu diyorum ısrarla nişantaşı diyor acaba mağazanın adı mı NİŞANTAŞI
  • arkadaşlar mağazaları arayınca stok bilgisi veriyorlar mı ? boşuna bisürü yol gitmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

arkadaşlar mağazaları arayınca stok bilgisi veriyorlar mı ? boşuna bisürü yol gitmek istemiyorum

deposa olup olmadığını sorguluyolar. ürün kodunu yanınızda bulundurun
  • he_man kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesinde istediğiniz ürün sayfasının altında mağazadaki stok durumu yazıyor oraya tıklayarak bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7DB07DC -- 9 Ocak 2017; 21:33:8 >
  • Pull bearin yeni mallari getirdigi indirimleri yeniledigi gun persembe miydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • massimo dutti den iki tane normal ceket aldım, xxl beden, bedenleri uymadı, 150-170 tl ürünler. isteyen olursa pm lesin resim atayım internetteki ürünün, isteyene yollayım, yoksa yarın iade etcem.

• 2. İndirim ne zaman ve stok yenilenecek mi
  • Stok yenileme günü var mı daha önce böyle bir şey oldu mu bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba
  • Tijani Babangida kullanıcısına yanıt
    Perşembe günleri gelir genelde
  • Pull Bearda ürün kalmamış talan etmişler biz ne giyecez
  • pull and ayı da indirim bitmiş galiba???

zaten bişey de kalmamış...
  • ikinci indirim yarın olur mu arkadaşlar?
  • Euro bu kadar arttıktan sonra Zara'nın Türkiye'den çekilmesi hızlanır sanırım güzel birşeyler varsa 2. İndirimden son defa birşeyler alayım zira uzun süre giysi harcaması benim için risk olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekodemo kullanıcısına yanıt
    Euro zaten yuksek. Yukardaki yorumlari oku urun kalmadi diyor herkes. Millet olmus gibi kiyafet aliyo niye cekilsin adamlar.

• Evet o ürünler eski kurdan aldıkları için bu fiyattan satıyorlar stoktaki ürünler bitince yeni ürünler gelince yeni kurdan fiyatlandırılacak Cevahir şubesinde çalışan arkadasım dedi indiren grubu çıkmayı planlıyor

• sekodemo kullanıcısına yanıt
    İmkansız. lcw iyi vs geçin boş olmayan tek mağaza inditex grubunun mağazalarıdır. Bershka zara pullbear ve daha niceleri. Köpek gibi para kazanıyolar dolar euro arttıysa arttı biraz yansıtır malına ama çekilmez adamların yüzlerce mağazaları var istanbulda adamlar işe alım için işe alım merkezi açmış böyle bi şirket gider mi .
  • Bakalım bende arkadaşımdan duydum personel Cevahir'de.
    c&a geçen yıl Türkiye'den çekilirken satışları iyidi ama gittiler bu çekilmeyide ilk ondan öğrenmiştim

• Inditex grubunun bir kitlesi var çekileceklerini asla düşünmüyorum. En fazla küçülmeye giderler çok iyi ciro yapamayan mağazaları kapatırlar. Torium AVM'de ki gibi mesela.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.