Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
578.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünler cuma günü magazaya geliyormuş bu yüzden perşembe günü ne var ne yok koyuyorlar sanırım reyonlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Orijinalden alıntı: metanol

quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

quote:

Orijinalden alıntı: metanol

quote:

Orijinalden alıntı: c4timer

inditex grubu TR 'den çekilmez, ciroları çok iyi, tüm giyim sektörüne hakim değilim ama bir çok ünlü/bilinen markadan çok çok daha iyi satış yapıyorlar.

Güncel ekonomik kriz devam ederse 10 günde stoklarını eritip çekilirler. Kimse kendini kandırmasın.

Kardeş kriz sana bana var. Bu adamların müşterileri bu krizden de güçlenerek çıkar. Bir kabana 1500 lira veren adam gene alır, hatta dolar olarak daha ucuza alacağı için gülerek alır. O yüzden ben de hiç zannetmiyorum çıkacaklarını.

Kriz sana bana var diye bir düşünce olamaz. Inditex grubunun hedef aldığı kitle orta sınıf.
    Orta sınıfın hayat standardını kaybettiği ülkeler yatırımcılar için riskli ülkelerdir. Zaten bir süredir küçülmekte Inditex, her an Türkiye ayağını kapatıp giden bir sürü dev şirkete katılabilir.

nerden duydun ya ekşiden mi gördüm,birader harbi boş muhabbet ediyorsun hemde bomboş git bak mağazalarına satışlarını sor bakalım

ülkenin batmasını isteyen bir kitle var kafalarına göre başlık açıyorlar yok bu kapanacak şu kapanacak kriz vurdu satışlar yok vs vs

Ya okumayı bilmiyorsun, ya da okuduğunu anlamıyorsun.
    Madem ülkenin batmasını istemiyorsun, git üretimi engelleyen politikalara ve beyin göçüne karşı duruş göster.
    Hiçbir şey üretmeyip sadece tüketen hiçbir ülke ayakta kalamıyor.
    Sen ve senin gibiler ise bir illüzyonda yaşayıp suçlayacak insanlar aramaya devam edin, böyle programlandınız çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pull & Bear'da fiyatlar Zara'ya göre daha makul. Fakat bedenini bulana helal olsun.
  • Ocak ayında başka indirim oluyor mu inditex grup da? Mesela kışlıkları satmak için Temmuz, Ağustos gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byteks1

Ocak ayında başka indirim oluyor mu inditex grup da? Mesela kışlıkları satmak için Temmuz, Ağustos gibi?

şu an kışlıklar satılıyor zaten. hangi ay oldugunu hatırlamıyorum ama yazın da yazlıkların indirimi oluyor
  • Zaradan aldığım bir üründen vazgeçtiğim için kargodan teslim almadım. Bu durumda ücretin iadesi ne kadar sürede gerçekleşir. Deneyimli arkadaşlar varsa cevaplarlarsa sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorf01 -- 14 Ocak 2017; 12:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatik83

Bershkada 2. İndirim başlamış, zara ve pb de göremedim.

pb hollandada 2. indirim başlamış burdada yakında başlar die düşünüyorum.
  • pb de 2. indirim 3 gün önce başladı tabi bunun yanında bindirimde yapmışlar yeni koleksiyona
  • yarin bi pull and beara gideyim bakalim guzel seyler var mi

bazen magazaya gitmeden zaranin sitesine flan bakiyorum bu kadar berbat bi internet sitesi olamaz pullandbear biraz daha iyi zaranin sitesi les yukarda kocaman beyaz bisey duruyor urunleri goremiyoruz
  • Zara ve massimo dutti 2. indirime ne zaman girecek arkadaşlar bilen varmı ?
  • Bershkada sadece bugun standart gönderim ücretsiz diye ios uygulamasından bildirim aldım fakat kargo ücreti hala sepete yansıyor sizde aldınız mı?
  • iste giymek icin v yaka triko, suveter, kazak ariyorum beyler bershka pull veya zaradan var mi bugunlerde gordugunuz? siyah lacivert kirmizi olablir
  • pull&ayı da da kargo ücretli olmuş.
    almam daha da birşey...
  • iyice **** işine dönmüş ürünler iyice bozdular
  • massimo da güzel şeyler oluyor. içlerinde kalite olrak en iyisi massimo.
    ancak diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. pulland bear, bershka da bir t-shirt 25 lira. bu fiyata. RUCK and Maul diye bir marka var. yeni pek bir bilinmeyen marka.mall of istanbulda var. 20lira t-shirtler. görünce zaten kalitesini anlıyorsunuz.
    kot pantalon 37 lira-42 lira. güzel modeller var. tavsiye ederim.
  • Şuanki fiyatlar piyasa düzeyinde, çok da indirimli sayılmaz almak için ama buna rağmen montlarda özellikle beden kalmamış pek
  • Bunlar modanın bokunu çıkarmış P&B,BERSHKA,ZARA bence.H&M'de düzgün ve kaliteli şeyler bulunabiliyor.Fakat onda da indirim nasıl ve ne zaman oluyor bir çözemedim.Yeni koleksiyon geldiğinde eskileri indirime koyuyorlar.Fakat bazen 6-7 ay öncesinde satılan bir şeyi normal fiyatında satılırken veya indirimdeyken görebiliyorum.Yada başka bir semtte ki şubesine gittiğimde koleksiyonların birbiriyle alakasının olmadığını görüyorum.
  • Taksitli ödemeyi seçtiğimde seçenekler çıkmıyor 2/3/4/5 diye bilgisi olan var mı ? Hangi karta kaç taksit yapıldığı hakkkında. (Bershka için)
  • @bendensenden

Massimo duttiden alışveriş yaptım 99 tl ilk onda da taksit sayısı yoktu ama 3 taksit yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BendenSenden

Taksitli ödemeyi seçtiğimde seçenekler çıkmıyor 2/3/4/5 diye bilgisi olan var mı ? Hangi karta kaç taksit yapıldığı hakkkında. (Bershka için)

Bende 3 taksitli çekmişler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.