Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
578.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bershka'da indirimler ne zamana kadar devam ediyor? Kot ceket gördüm ama internette yok marmara forum ve istanbul forum'da istediğim bedenler yok salı istinye'ye gideceğim umarım orada bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

Arkadaşlar Bershka'da indirimler ne zamana kadar devam ediyor? Kot ceket gördüm ama internette yok marmara forum ve istanbul forum'da istediğim bedenler yok salı istinye'ye gideceğim umarım orada bulurum.

31 ocak a kadar devam ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsbc ve paraf hariç diğerlerine taksit yapabiliyoruz demişti kasiyer.
  • Pull & Bear sitesi ingilizce ama fiyatlar tl..burdan sipariş geçsek bi sorun olmaz değil mi? Bi de bu markanın ürünleri nasıldır arkadaşlar bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiseyn -- 16 Ocak 2017; 9:14:20 >
  • xiseyn kullanıcısına yanıt
    İki sene önce falan bi tşört almıştım, yakası ilk yıkamada salaşlaştı, bi kere dışarıda giyebildim, sonrasına hep evde giymelik/pijama. İki senedir evde giyiyorum, bu amaçla iyi.

30 liraydı, bence değmez.

Üç sene önce de bi kot şort almıştım, fena değil, ondan şikayetim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfk86

Zara ve massimo dutti 2. indirime ne zaman girecek arkadaşlar bilen varmı ?

aynen beklemedeyim
  • İstanbul Mauritius da ne model ne beden hiçbir şey yok boşa yorulmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bu konuyu görüp zaraya girdigimde alisveris yapiyorum sürekli.Bir ayakkabi daha aldim dayanamadim da.

• Pb de adam akıllı indirim başlamış mı

• Kot alalim dedik her tarafi skinny kotlar sarmis. Pb de baska slim kot göremedim. erkege yakisir kot nereden alabilirim cok dar olmayan

• pull and bear ında bershka nında çalışanları çok ilgili reyonda neyin bedeni yoksa numarası yoksa rica ettim depodan kontrol edip olanları çıkardılar gayet güzel şeyler hala bulunabilir. perşembe yüzde 70 olucak indirim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstarr1907

Kot alalim dedik her tarafi skinny kotlar sarmis. Pb de baska slim kot göremedim. erkege yakisir kot nereden alabilirim cok dar olmayan

Kot olsa iyi hocam tayt ben kız arkadaşına giydirmem onu benmi giycem bide 😁

• 2.indirim dalgasi gelmis ama stoklar hala bos doldururlarsa yanar buralar

• superstarr1907 S kullanıcısına yanıt
    Bu skny kotlar heryerı sardı sadece Zara da degıl Collins collezıone mavı lcw de bıle normal kesım yok .alınabılcek normal kesım olrarak wrangler var ama ateş pahası oldu o d a 2 yıl önce 100 lira olan kot u 220 lira bandına çıktı.bu gıdısle kot gıymek haram olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son indirim ne zaman bilen

• quote:

Orijinalden alıntı: superstarr1907

Kot alalim dedik her tarafi skinny kotlar sarmis. Pb de baska slim kot göremedim. erkege yakisir kot nereden alabilirim cok dar olmayan

Bulursam LittleBig den buluyorum hocam onun dışında çok pahalı markalarda oluyor bu inditex grubu bizim gibileri görmüyor.

• claudatur07hasann C kullanıcısına yanıt
    Lcw de normal kesim ve Relax kesim diye hatırlıyorum olması lazım

• Pb nin kotları beş para etmez, iki buçuk ay falan giyebildim.
  • Bershkada bugüne özel kargo bedava

• Tiesto55 T kullanıcısına yanıt
    Mudo

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.