Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
579.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim.

Henüz kargoya verilmeyen 500 TL' lik (1 tişört + 1 eşofman altı) Bershka siparişini iptal ettim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artandbjk kullanıcısına yanıt

Senin mantığına bakarsak o zaman hiçbir yabancı markadan alışveriş yapmamak lazım zira bunlar farklı ülkelerde farklı indirim oranları uyguluyorlar ve bizdeki indirim oranlarından da yüksek indirim yapabiliyorlar.

Eelektronk ürünler, yabancı marka arabalarda alamanyada çok ucuz; o zaman onları da almayalım

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Herkeş tarafında kolay etkilenen ve sevdiklerinden bu uğurda kolayca vazgeçip onları terkedebilecek bir yapıda olduğun ortaya çıkmış oldu. Alamanlar kendi ülkelerinde yüksek indirim yaptı diye 2 parça ürün sipariş heç iptal edilir mi?

Peki bu marka ordaki gibi bir indirimi hiç yapmazsa, o zaman bu markadan vaz mı geçeceksin?

Diyelim ki sıfır araba alacaksın, opel olsun.. opel alamanyada %25 indirim yapsın, türkiyede de % 5 yapsın... Bu durum tam opel alacakken iptal mı edeceksin... Alemsiniz yaw

• 3. Sınıf ülke
    3. Sınıf vatandaş
    3. Sınıf kalite

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ve her geçen gün geriye gitmeye, sınıf düşmeye devam ediyoruz. Gözlerimizin önünde eriyor ülke yazık.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Markaların milliyeti, dini ve dili yoktur. Tüketim kültüründe Dünya onlar için tek pazardır. Küresel markaların tamamı için bu böyledir. Markalar pazarlama ve reklam çalışmalarında öncelikle senin ve bağlı bulunduğun topluluğun tüketim alışkanlıklarını ve kültürünü analiz eder. Zara TR pazarında tutunabilmek adına yukarıda Almanya özelindeki indirimlerini ve fiyatlarını kampanya zamanlarında zaten uygulamaktaydı. Ancak buna artık ihtiyaç duymadığını şuan yaptığı gerçekçi olmayan kampanyalarla göstermektedir. Neden? Çünkü analizleri gösteriyor ki yüzlerce alternatifi olan bir markayı/ürünü "sevdiği insanlarla" karşılaştıran tüketiceleri var.

• dekareme kullanıcısına yanıt

senin bi tane akla uygun yorumunu görmedim. Amazon sayfasını da geçen karıştırdın, bloklamamakla büyük hata etmişim.

• İndirim dönemi bitti mi ne oldu şimdi. Daha iner mi

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

İyiki iptal etmişim;

1 ay evde yemeden içmeden yatarak 10 kilo vermişim, artık L bile büyük geliyor...

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

Bu kadar fos bi indirim dönemi görmemiştim

• Sonraki indirim günleri ne zaman?

• binary06 B kullanıcısına yanıt

Cuma günü 

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

• Şuna benzer bir model bulabilen var mı? kalite olarak da benzer olsun aylardır bulamadım.

• agridagiefsanesi11 kullanıcısına yanıt

bu tur urunler yerlide bir tek networkte vardir varsa, kesim, kumaş kalitesi sinifinda Mango ile yarişan yerli markalar yok zaten.

Massimo Dutti, Mango, Networke dönem dönem bakacaksiniz. Leviste de vardir bu urunlerden kiş dönemi olabiliyor ancak kumaşi polyester bazli olur ederi de tuzludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 24 Ağustos 2022; 13:5:12 >
  • Zara geçen seneden itibaren politikasini Tr pazarinda degiştirdi. Tamamen şu an keriz yolmaya yönelik bir magaza.

Urunleri eskisi kadar kaliteli degil, tamamen kullan at temelli ve eskiye nazaran cok daha pahali. Massimo Dutti Inditexin en kaliteli kesimine sahip, urun spektrumu kismen dar ve belirli bir yaş grubuna hitab eden bir marka fiyatlari da premium segmente yakindir.

Bu sene bakiyorum, Zara oyle bir keriz avina cikmis ki, Massimonun fiyatlari, Mangonun fiyatlari daha cazip gelir oldu. Zaranin escinsellige göz kirpan modellerine o parayi verene kadar, massimo, mango urunleri cok daha mantikli. Artik zaraya bakmiyorum bile. Gercekten çop. Alanlar oldugu surece de daha boyle gider.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Bugün mü başlayacak? Saat kaçta acaba?

• ceyhunistanbul kullanıcısına yanıt

Abo ben yorumu sileyim mi ne yapayım herkes bugün indirim var sanıyor 😎

• agridagiefsanesi11 kullanıcısına yanıt

O fiyat eskide kalmış anlaşılan. Şimdi satıyor olsa buna 2 bin tl fiyat çekerdi. Aynı tip zor .. yünsüz polyesterli olan benzerleri belki olabilir.

• Yok mu yeni kampanyalar ağalar

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.