Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
579.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %50 ye varan diyorlar ama haftaya indirim katlanır daha fazla ama bu seferde beden kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. İndirim gün olarak nezaman başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

2. İndirim gün olarak nezaman başlar

her hafta perşembe günü indirim oranı artıyor diye biliyorum.
  • İstanbulda beden vs rahat bulabileceğimiz hangi mağazalar var?

Cevahir ve İstinyepark istila edilmiş gibiydi, Metrocity e bakmayı düşünüyorum
  • yurt dışına çıktık indirim gelmiş

• Bugün gittim mağazaya bomboştu. Hiç beğendim bı ürün de olmadı. Geçen yıl indirimde 80 TL ye aldığım pantolon bu yıl 130 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. indirim gelmiş mi ? :)
    bugun malum persembe
  • gömlekler 60, ceketler 180 liraydı. inmiş hali buysa işim olmaz
  • İndirimler başlamadan 3 hafta önce 150 liraya aldığım ayakkabı geçen hafta 80'e düşmüştü. Dün mağazaya gidip, iade edip tekrar satın aldım 80 liradan. Aynı zaman da dün 2 tane daha ayakkabı satın aldım 50TL'den. Şimdi baktım ki yeni satın aldıklarım da 30 liraya düşmüş. Tekrar aynı yolu izleyeceğim galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

İndirimler başlamadan 3 hafta önce 150 liraya aldığım ayakkabı geçen hafta 80'e düşmüştü. Dün mağazaya gidip, iade edip tekrar satın aldım 80 liradan. Aynı zaman da dün 2 tane daha ayakkabı satın aldım 50TL'den. Şimdi baktım ki yeni satın aldıklarım da 30 liraya düşmüş. Tekrar aynı yolu izleyeceğim galiba :D

İndirimli fiyatlar internet sitesinde gözüküyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. indirim gelmemiş. dün baktım.

gömlekler 60, ceketler 130-150, pantolonlar 70, tişörtler 30.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

2. indirim gelmemiş. dün baktım.

gömlekler 60, ceketler 130-150, pantolonlar 70, tişörtler 30.

Yanıltmayalım 2. indirim gelmiş. Bir gün öncesinden baktığım t-shirtlerin fiyatı en az 10 TL olacak şekilde inmiş. Dün mağazadaydım ceketler falan baya uygun bence

• quote:

İndirimler başlamadan 3 hafta önce 150 liraya aldığım ayakkabı geçen hafta 80'e düşmüştü. Dün mağazaya gidip, iade edip tekrar satın aldım 80 liradan. Aynı zaman da dün 2 tane daha ayakkabı satın aldım 50TL'den. Şimdi baktım ki yeni satın aldıklarım da 30 liraya düşmüş. Tekrar aynı yolu izleyeceğim galiba :D

resimleri var mı hocam
  • İstanbul'da nerelerde bakıyorunuz? Cadde üzeri mi avm mi?
  • denemeden almak istemiyorum ama ben türkiyeye dönene kadar bişey kalmayacak

• Stradivarius'un erkek bölümü kalite açısından nasıldır acaba hiç ürünlerini kullanmadım da özellikle jeanlerini.Yani şöyle bi sıralamada Zara>PullandBear>Berksha'da Stradivarius nerde olur acaba bilen birisi var mıdır.

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    tamam yanıltmayalım diyeceğine fiyat yaz, fayda sağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Century Child

quote:

İndirimli fiyatlar internet sitesinde gözüküyor mu?

evet gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acıyokraki

quote:

resimleri var mı hocam

Stradivarius'ta Erkek Ayakkabılar bölümüne girersen 30TL'lik ayakkabıları görebilirsin dostum.
  • demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Bershka ve Pull&Bear 'dan daha iyi

Sıralama yapılıyorsa Zara,Stradivarius,PB, Bershka

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.