Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
579.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zara nın fiyatları hala yüksek. Geçen indirim döneminde aldığım 100 TL lik ceket, şuan 180 TL.

• millette para yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

indirim ne zamana kadar

bilen var mı

• funky soul kullanıcısına yanıt
    Evet yok gerçekten, kredi kartları ile döndürüyor avmlerde görduğünüz insanlarin yüzde 80i. Kart kesiminde de farkli bir kartla o kartim borcunu ödeyip döndürmeye çalışıyor . En tehlikeli krizlerden birini yaşıyoruz aslında, kendimizin olmayam parayi harcayip çevreye zengin sikintisiz imaji verip birden patlayacağız ya hayırlısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyguna T-shirt ler varmi online alisveris de

• pull & bear ve bershka ikinci indirime ne zaman giriyor çalışan veya duyan biri bana özelden yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoeko26

Evet yok gerçekten, kredi kartları ile döndürüyor avmlerde görduğünüz insanlarin yüzde 80i. Kart kesiminde de farkli bir kartla o kartim borcunu ödeyip döndürmeye çalışıyor . En tehlikeli krizlerden birini yaşıyoruz aslında, kendimizin olmayam parayi harcayip çevreye zengin sikintisiz imaji verip birden patlayacağız ya hayırlısı

bende onu demek istiyorum.bizim millet çok görgüsüz. resmen tüketim çılgınlığı yaşanıyor memlekette. hem para yok deyip hemde bu kadar alışveriş çılgınlık resmen!
  • hiç mi yok arkadaşlar içerde çalışan veya arkadaşı/tanıdığı çalışan zarada falan.Eğer ölücüler olarak bulamıyorsak 2.indirim ne zaman başladığını kapansın bu forum ölücüler bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Capaldi

hiç mi yok arkadaşlar içerde çalışan veya arkadaşı/tanıdığı çalışan zarada falan.Eğer ölücüler olarak bulamıyorsak 2.indirim ne zaman başladığını kapansın bu forum ölücüler bitsin.

Başlamadı mı ki? Benim 179'a aldığım ceket 129 olmustu sonra 99 olmuş. Fişi bulamadım ah fişi. Bir daha töbe indirim olmadan alışveriş yapmam bu gruptan.

• azizbaris kullanıcısına yanıt
    Ayıp ya ,

• Adamlar aşmış bir de soruyor yüzsüz yüzsüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyarterapist -- 8 Temmuz 2017; 16:17:28 >
  • Pull and bear da ikinci indirim başladı!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seyyarterapist kullanıcısına yanıt
    İşte böyleleri götürüyor yok iade cart cürt, sonra gerçekten üründe bi sorun çıkınca ilgilenmiyorlar olan gine iyi niyetliye oluyor...

• Zara'da kaz tüyü mont vardı arkadaşlar gidip alabilirsiniz gayet güzeldi. 100 lira fiyatı.

Birde bugün başıma geldi, giderken mağazanın uygulamasını yükleyin. Etikette 49,95 fiyat vardı ama kasada 59,95 okudu. Uygulamadan baktığımda 49,95 olduğunu gördük kasada da teyit ettik. Yanlış barkod basmışlar. Yani boş yere paranız gitmesin.

• Bugün yeni ürünler eklenmiş zaraya.Süet bomber bekliyordum aldım bu üründen.

https://www.zara.com/tr/tr/koleksi%CC%87yon-aw-17/erkek/di%C5%9F-gi%CC%87yi%CC%87m/suni%CC%87-s%C3%BCet-ceket-c277002p4602099.html

• Pull & Bear Polo yaka tshirt 19,90

Kazaklar ve sweatler 39,90

Dün mağazadan aldım. Zara ve berksha da da iyi ürünler var indirimde.

• Bi Hafta önce 35 TL den 30'a düşen cüzdan
    Az önce netten baktım 13 TL ye düşmüş aldım hemen bi tane
    Stradivarius'tan

https://www.stradivarius.com/tr/kad%C4%B1n/i%CC%87ndi%CC%87ri%CC%87mler/aksesuar/c%C3%BCzdan/neon-kare-bozuk-para-c%C3%BCzdan%C4%B1-c1390535p300050116.html?colorId=300
  • Ankarada mevcut en çok ürün hangi avmde vardır beyler ? Yarın bir gideyim bakayım bütün markaları kastediyorum

• epoolture E kullanıcısına yanıt
    Çok inceymiş beklediğim gibi değil.İade ettim.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.