Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
579.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baylar çok teşekkür ediyorum ilginiz için. Önerilerinizi dikkate alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildigim üçü arasinda kalite siralamasi Zara>PullandBear>Berksha yanlissam düzeltin tabi ama genel siralama bu sekilde.

• üçü arasında zarayı ayrı tutmak lazım. Ama diğerleri aynı kalitede de. Sadece birinin pantalonu diğerinin gömleği diğerinin kazağı iyidir.. çok fazla beklenti içinde olmamak gerekiyor kalite açısından. Ama fiyat/performans bakımından yeterliler bence.
  • d0nut kullanıcısına yanıt
    maltepe parktada varmış ama büyüklüğü nasıl bilmiyorum
  • BNSF kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, bakacağım.

• senelerden alısverıs yaparım kalıte anlamında zara önde pull ve bershka bes para etmez tarz yerı sadece helekı ayakkabıları 2 ay en fazla
  • zara yazlık mont satmasa güzel yer aslında
  • Normalde 31(bel)-32(boy) pantolon giyiyorum. Zara,bershka gibi yerlerde buna karşılık gelen hangi bedendir?
  • Arkadaşlar 3.indirim ne zaman başlar bazı arkadaşlar yarın falan demiş ancak kesin olarak bilen varsa yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Capaldi

Arkadaşlar 3.indirim ne zaman başlar bazı arkadaşlar yarın falan demiş ancak kesin olarak bilen varsa yazabilir mi?

3.indirim gelmiş zaten indirimli ürünler çok çok azalmış her yer yeni sezon olmuş.
  • Arkadaşlar internet üzerinden mağaza stoğu görebiliyor muyuz ? Zara için soruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yakın zamanda İstanbul Cevahir AVM ye gidecek arkadaş var mı acaba ? Bi ricam olacakta =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Arkadaşlar internet üzerinden mağaza stoğu görebiliyor muyuz ? Zara için soruyorum

Urunlerin alt kisminda olmasi lazim.

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Bershkada vardı ama zara da bulamadım. Zaten bir şey de bırakmamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Bershkada vardı ama zara da bulamadım. Zaten bir şey de bırakmamışlar

Iyi bak var. Ben daha once stok kontrol edip urunu almaya gitmistim. Belki mobileden gorunmuyordur. Indirim bitti sayilir artik cunku elde son kalanlar gittikce yeni sezonlar geliyor.

• eto35 kullanıcısına yanıt
    Hergün mecidiyekouden gecip uniye gidiyorum 30dk filan cevahirdeyim bakabilirim hocam

• massimo dutti websitedeki ürün stoğu ile mağazadaki aynı mı ? Yani sitede bir ürünün sadece xxl'ı varsa mağazalar dahil mi buna ?

Önceki sayfalarda göremedim bu konu ile ilgili bir soru. Bilen yardımcı olabilir mi?
  • Zara indirim çekleri online sitede geçiyor mu arkadaşlar? Bilgisi olan var mı? Hatta satılık çeki olan var mı? Zara'da bazı ürünlere gene indirim gelmiş, kış geçmeden almak istediğim bi pardesü vardı onu alayım diyorum.
  • Yilbasi cekleri internet alisverisinde de gecerli kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.