Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
578.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hazan

Indirim bitis tarihine kadar devam eder de kur guncellemesi gelmis. Belki de indirimin bitmesini beklerler. Hic bilmiyorum. Kur zammi geldi etiketleri daha basmadik heralde yarin basacaklar dedi. Yarin off gunu o yuzden boyle aktardi

Yarın gidip bakayım,çok bir şey kalmamıştır ama denk gelirim belki.
  • Pull And bear internet sitesi skinny pantolon indirimleri

Magazada gecerli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

Pull And bear internet sitesi skinny pantolon indirimleri

Magazada gecerli mi

Fiyatlar ayni fakat magaza cok yogun bir yerdeyse beden model vs bulmaniz zor olur

• aeffes kullanıcısına yanıt
    Cevahirden buldum hocam bitane sansa elimi attim geldi 😄

• http://static.pullandbear.net/2/photos/2016/I/0/2/p/5684/567/803/5684567803_2_1_2.jpg?t=1473426712477

Bu tarz urunleri satan baska magaza biliyor musunuz ? Baktigim sitelerde ya yok yada termal iclik/tayt tarzinda var hep

• Bu pull and bear pantolonları nasıldır? Bollaşma falan yapar mı özellikle skinny modelleri. Kullanan bilen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d0nut -- 31 Ocak 2017; 20:11:40 >
  • kur guncellemesi sadece ayakkabilara geldi tekstile zaten gelmisti. Persembe gunu bershkaya ugrayin derim :)

• d0nut kullanıcısına yanıt
    Hocam butun pantalonlar bollasir. Dieselden aldigin bile bollasir urunun kumasinda dolayi. Pantalon bakicaksan bershka yada zaraya bak. Pull and bearin pantalon kaliplari dar ayni zamanda cabuk yipranir. Bershka ile zaraninki daha rahattir kalibi daha guzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozturk

Hocam butun pantalonlar bollasir. Dieselden aldigin bile bollasir urunun kumasinda dolayi. Pantalon bakicaksan bershka yada zaraya bak. Pull and bearin pantalon kaliplari dar ayni zamanda cabuk yipranir. Bershka ile zaraninki daha rahattir kalibi daha guzeldir

Cevap için teşekkürler. Anadolu yakasında hangi mağazaya gitmeliyim ? Ataşehir Paladiumdaki berskha mağazasının erkek bölümü çok küçük ve fazla ürün yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d0nut -- 1 Şubat 2017; 1:44:57 >
  • Stradivarius erkek açıldı.
  • Stardıvarıus mağazada da erkek reyonu açılacak mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Stradivarius erkek açıldı.

Fiyatlar indirimsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: d0nut

quote:

Cevap için teşekkürler. Anadolu yakasında hangi mağazaya gitmeliyim ? Ataşehir Paladiumdaki berskha mağazasının erkek bölümü çok küçük ve fazla ürün yok

Anadoluda stoklara baktigimda p&b Buyaka avm de gozukuyordu surekli veya.

Kolayca karsiya gecip istinyepark a bakabilirsiniz . 1-2aktarma ile

Birde. Dun pull and bear dan Skinny pantolon aldim fakat internet sitesinde direkt linki yok fakat sitedekilerden daha kaliteli gibi geldi. Kot / Babam tekstilci eski kotlar gibi kot zaten artik yok dedi ama iyiymis

×Rahatligi guzeldi

Benimde bi sorum kullanan varsa cizgi cizgi iz bırakır mi acaba 2-3yikamadan sonra

• Beyler ince şişme mont önerisi atabilicek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 1 Şubat 2017; 17:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

quote:

quote:

Anadoluda stoklara baktigimda p&b Buyaka avm de gozukuyordu surekli veya.

Kolayca karsiya gecip istinyepark a bakabilirsiniz . 1-2aktarma ile

Birde. Dun pull and bear dan Skinny pantolon aldim fakat internet sitesinde direkt linki yok fakat sitedekilerden daha kaliteli gibi geldi. Kot / Babam tekstilci eski kotlar gibi kot zaten artik yok dedi ama iyiymis

×Rahatligi guzeldi

Benimde bi sorum kullanan varsa cizgi cizgi iz bırakır mi acaba 2-3yikamadan sonra

Buyaka avmye ataşehir üzerinden mi gidiliyor hocam? Kadıköyden çıktığımı farzedersek

Anadolu yakasinda pek bilgim yokta hocam . Arkadasa sorduğumda beykozdan gidebilecegimi söylemişti

Beykozdan 15bk kadikoyede gidiyor

Tam bilgi sahibi degilim hocam o konuda

14 bk. Geçiyor diye biliyorum

• Beyler cevaplar için teşekkür ediyorum öncelikle. Buyaka avmde bershka ve p&b ikiside var mı? Büyüklükleri falan nasıl acaba gitmeye değer mi

Hocam ben orada oturmuyorum abim oradaydı birkaç kez avm ye gittim. Bildiğim vardı yine de sitesinden bakın

• quote:

Bu pull and bear pantolonları nasıldır? Bollaşma falan yapar mı özellikle skinny modelleri. Kullanan bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Pull&Bear dakiler çok kaliteli değil, rengi çabuk soluyor, skinny olanları almadığım için bilmiyorum ama onların da çok farklı olduğunu zannetmiyorum
    Bershkadaki jeanler nispeten daha dayanıklı ama onların da 5-6 ay ömrü en fazla
    Zaradakiler de fiyat olarak pahalı olmasına rağmen tekstil olarak kaliteli sayılmaz pek, hatta aynı urunler H&M de vs daha uygun fiyatlara bulunabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.