Şimdi Ara

ZARA'da çalıştım , SORULARI ALAYIM :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
4
Favori
37.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maaşı niye söylemiyon orasını anlamadım.
  • Zarayı çok severim, genelde sezon ve indirim zamanı bir kaç parça ürün alırım. Ama bu yıl hiç bir şey almadım. Ürünleri birbirini kopyalar nitelikte çiçekli, böcekli, numaralı, sayılı.. 1-2 yıl önce çok daha özgün ürünleri vardı..

SORU : Mağazanın indirime gireceği tarihler sabit mi, değişken mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 26 Temmuz 2014; 2:38:24 >
  • Zara da çalışanların tek görevi ürünleri katlayıp yerine koymak mı? Giriyorum Zara'ya bakıyorum bi tane pantolon beğeniyorum mesela, zar zor birini buluyorum (mağzanın öbür ucuna yürümem gerekiyor bazen) adaam/kadın zar zor geliyor benimle bakıyım diyor yok diyor sonra toz olup gidiyor. Veya varsada bi tane çıkartıp eline veriyor yine kayboluyor. Bende sevmem yapışan görevlileri ama hiç ilgilenmiyorlar, son 1 yılda 5-6 kez gittim sadece 1 tane gömlek alabildim.
  • gitmişsin en yoğun mağazada çalışmışsın biz napalım birader.Git hele bir metrocity istinyeparkta falan çalış müşteri kovalarsın
  • O degilde bayan bolumunde kasada duran sarisin mavi gozlu bayanin ismini pm ativersene.Bide erkek bolumunde saclari sekil yesil gozlu bi genc var adamin tipi iyiydi.Neyse sen kizi pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

gitmişsin en yoğun mağazada çalışmışsın biz napalım birader.Git hele bir metrocity istinyeparkta falan çalış müşteri kovalarsın

Hocam hiç sorma , hiç ... Özellikle o araplar varya , leş gibiler :(
    Geçen İstinye'den desteğe geldi iki kişi , ben böyle bi yoğunluk görmedim diyor
    Cevahir ZARA gerçekten çok yorucu ve yoğun , birde ben Avcılar'da oturuyorum yol beni çok yordu .:(
    @Awesome

Bu aslında ZARA'nın ana prensibi , müşteri ihtiyaç duymayana kadar yaklaşmamak... Şimdi hoşgeldiniz , iyi günler vs deniyor müşterilere ancak sizler çağırmadan biz gitmiyoruz 😄

Adamlar cool 😬

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

Zarayı çok severim, genelde sezon ve indirim zamanı bir kaç parça ürün alırım. Ama bu yıl hiç bir şey almadım. Ürünleri birbirini kopyalar nitelikte çiçekli, böcekli, numaralı, sayılı.. 1-2 yıl önce çok daha özgün ürünleri vardı..

SORU : Mağazanın indirime gireceği tarihler sabit mi, değişken mi ?

sorunun cevabını bildiğim için ben cevaplayabilirim

inditex altındaki bütün mağazalar ocak-şubat -tarihleri tam bilmiyorum- aylarında aynı anda indirime girer.bi nevi sabit
  • Benim kuzende calisiyo 6 senedir magaza mudurlugune gecti simdi

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Kiz diyorum dostum ismi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 26 Temmuz 2014; 2:56:56 >
  • Ulan anasını satıyım yanlış mesleği seçmişiz biz yemin ediyorum. Sanayide 60 saat çalışıp 1250 alıyoruz adam part time 1200 alıyor.

Hocam birde full time çalışanlar günde kaç saat çalışıyor?
  • Yav hocam toz moz diyosunda ben defacto da 2.5 yıl çalıştım benim demem lazım tozdu tempoydu. Ayıp oluyor :)
  • Zara Man Gold parfüm aldım geçenlerde kokusu çok iyi ama kalıcılığı yok. Sence diğer parfümler nasıl ?
  • http://www.zara.com/tr/en/sale/man/shirts/cotton-and-linen-shirt-with-contrast-ribbon-c434618p1953001.html
    Bu gomlekler bu kadar ucuz degildi yine bir indirime mi gittiler?.bir bilginiz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: claudatur07hasann

http://www.zara.com/tr/en/sale/man/shirts/cotton-and-linen-shirt-with-contrast-ribbon-c434618p1953001.html
    Bu gomlekler bu kadar ucuz degildi yine bir indirime mi gittiler?.bir bilginiz var mi

Zara'lar indirimde zaten şuan :) bu kalmamıştır ama ... summer Shirt deniyordu ve en çok satan modeldi 😄

• Saç sakal serbest mi Zara da ? Pek görmedik sakallı çalışan

• Her zara mağazasında aynı mağaza kokusu mu kullanılıyor ?
  • bu tarz yerlerde çalışan erkekler ve müşteri profili gay gibi geliyor bana

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Bu indirim bayramda da devam eder mi? veya sonrasında?

Malum şuan çok yoğundur
  • Size verdikleri fiyatlar ne hep merak etmişimdir
  • zaralıyım soruları alalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.