Şimdi Ara

Zara Man Tişört

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu tişört indirime ne zaman girer sizce 100 cok pahalı 50 ye fln düşse yine pahalı ama cok hoşuma gitti

• Valla butun istanbul zara h&m bershka falan giyiyor knk bence pişti olmaya gerek yok. Bu markalardan kaciniyorum ben biraz. .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Valla butun istanbul zara h&m bershka falan giyiyor knk bence pişti olmaya gerek yok. Bu markalardan kaciniyorum ben biraz. .d

ne giyelim
  • Vaikiki .d

• Link at.

• Bence bu tarz bir t-shirte bu kadar para verilmez. Ama beğendiysen paranda varsa al . Bordo güzelmiş bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence marka önemsiz, basic model beğendiğin renkte tişörtler al giy. Ama default bir rengin olsun. Resimdeki bordo güzeldi. Mesela arkadaşların bordo rengini gördükleri zaman akıllarına sen gelesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Hocam bence marka önemsiz, basic model beğendiğin renkte tişörtler al giy. Ama default bir rengin olsun. Resimdeki bordo güzeldi. Mesela arkadaşların bordo rengini gördükleri zaman akıllarına sen gelesin.

ya markadan dolayı değilde giydim denedim ayrıca fitnessla ugrasıyorum zara nın kalıpları vücut hatlarıma tam oturuyo yoksa bulmak kolay bu tarz bi şey ama kesimi fln böyle olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Bence bu tarz bir t-shirte bu kadar para verilmez. Ama beğendiysen paranda varsa al . Bordo güzelmiş bu arada.

zengin değilim ünide ögrenciyim ama giyinmeyi seviyorum sigarada içmiyorum.alkol arada para harcadıgım zaten giyim,kitap,arada dışarı çıkınca var pek bi şey yok :D
  • quote:

Hocam bence marka önemsiz, basic model beğendiğin renkte tişörtler al giy. Ama default bir rengin olsun. Resimdeki bordo güzeldi. Mesela arkadaşların bordo rengini gördükleri zaman akıllarına sen gelesin.

siyah renkte bunu alayım tişört ucuz zaten cokta benziyo
    http://www.zara.com/tr/tr/erkek/t-shirt/t%C3%BCm%C3%BCn%C3%BC-g%C3%B6r/d%C3%BC%C4%9Fmeli%CC%87-yaka-t-shirt-c719523p4222504.html

Bordo polo cok hoş onu alayım.ama bu tişörtüde deniyecem kalıbı pahalı olan gibiyse alıcam acaba öylemidir ki?
    standartmı oluyo acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

quote:

http://www.zara.com/tr/tr/erkek/t-shirt/t%C3%BCm%C3%BCn%C3%BC-g%C3%B6r/d%C3%BC%C4%9Fmeli%CC%87-yaka-t-shirt-c719523p4222504.html

Bordo polo cok hoş onu alayım.ama bu tişörtüde deniyecem kalıbı pahalı olan gibiyse alıcam acaba öylemidir ki?
    standartmı oluyo acaba

Tişörtlerin hepsi güzel hocam. Fitness yapıyorsan üzerine güzel otururlar.

Manken boyu 1.90 ve L beden giymiş. Aynı manken mi dikkat etmedim. Kalıpları aynıdır heralde.

• quote:

quote:

quote:

standartmı oluyo acaba

Tişörtlerin hepsi güzel hocam. Fitness yapıyorsan üzerine güzel otururlar.

Manken boyu 1.90 ve L beden giymiş. Aynı manken mi dikkat etmedim. Kalıpları aynıdır heralde.

30 tl olan tişörtte mankene biraz daha bol duruyo gibi geldi.mesela ben polo l bedeni aldım mankendekinnden daha iyi duruyo dolduruyorum kolu fln

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Link at.

atıcaktım unutmuşum

http://www.zara.com/tr/tr/erkek/yeni%CC%87-%C3%BCr%C3%BCnler/vi%CC%87skon-polo-c813012p4082894.html#

http://www.zara.com/tr/tr/erkek/polo/vi%CC%87skoz-polo-g%C3%B6mlek-c715535p4082889.html

Bunlar sadece 1 yazlık kullanım içindir. Pahalı diye kaliteli sanmayın.
    T-shirt için pahalı şeyler bakmaya gerek yok. Al ucuz çeşit çeşit t-shirt her yaz giy yenisini al istersen.

• Inditex grubunun İlkbahar yaz kıyafetleri bildiğim kadarıyla temmuzun ilk haftası indirime giriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.