Şimdi Ara

ZARARINA SATIŞ >>> Son Ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
8
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tural.i -- 22 Temmuz 2017; 21:22:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• AP001 kulaklık amfilerinden 1 adet forum dışına satılmıştır, 1 adet daha mevcut, diğer ilanlar GÜNCEL

• Brainwaves m5 kulaklık elime ulaştı çok teşekkürler gayet sağlam bir alet tavsiye ederim ve birde ilginiz için ayrı bir teşekkür ederim gerek satın alırken gerek satın aldıktan sonra sürekli destek sağladınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben teşekkür ederim kardeşim güle güle kullan

• 1 adet omega aldım biraz medium ses net olmasa da güzel bass var bir de kablo ensemden atıgım için sağ kablo sol kabloya göre uzun olsa tadından yenmez di ama kaliteli kulaklık kardeşime ilgisi için teşekkür ederim
  • güle güle kullan, kulaklığı 1 ay kadar kullan burn in bitsin ses kalitesine öyle bi bakalım, hala yeterince iyi değil dersen düşünürüz bişeyler, ha tabi şöyle de bişey var daha önce daha üst model kulaklıklar kullandıysan tatmin etmemiş olabilir, brainwavzlarda kablo böyle işte, sony bende çok kullandım, enseden geçmesi güzel oluyodu kablonun ama böylesinede alışılıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: tural.i

güle güle kullan, kulaklığı 1 ay kadar kullan burn in bitsin ses kalitesine öyle bi bakalım, hala yeterince iyi değil dersen düşünürüz bişeyler, ha tabi şöyle de bişey var daha önce daha üst model kulaklıklar kullandıysan tatmin etmemiş olabilir, brainwavzlarda kablo böyle işte, sony bende çok kullandım, enseden geçmesi güzel oluyodu kablonun ama böylesinede alışılıyo

aynen kardeşim sagol zamanla iyi olabilir tabi ürün vasat da degil yanlış anlaşılmasın fiyatına göre performans iyi herşey için tekrar teşekkür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satışa yeni ürünler eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tural.i -- 12 Mayıs 2016; 11:10:26 >

• Kendisinden panasonic hje120 aldım. Gayet ilgili ve güvenilir bir satıcı. Paketleme de gayet özenliydi. Buradan kendisine tekrardan çok teşekkür ederim

• ben teşekkür ederim, güle güle kullanın

• Dün aldığım M5 bugün elime ulaştı. Elimde CX200 vardı, arkadaşa söyledim, 'CX200'den fazlası var eksiği yok' diye bi öneride bulundu. Ona istinaden almıştım. Aradığım kulaklık bass karakterli bi kulaklık olduğundan sanırım, pek hoşuma gitmedi ürün. Basslar derin değil çok az vuruyor, neredeyse duyamıyorum. CX200'de derin derin hissediyordum bassları. Maalesef beklentilerimin çok çok altında bi kulaklık.
  • hocam kulaklığa biraz zaman vermen gerek, onu söyleyim baştan, normal ses seviyesinde bilgisayara falan tak çalışsın bikaç saat, bir hafta kullan, ha bir de kendine en uygun ucu bul, doğru uçla ses çok farkedebiliyor, hepsini yaptım hala bassları yetersiz dersen iade alacağım tamam, ya da elimdeki başka bir kulaklıkla değiştireceğim, bende 3 sene önce aldığım m5 var, bassları gayet güçlü

• Bluetooth kulaklığın resmi var mı

• evet fotoğraflar mevcut, konuda da vardı normalde ama silinmiş hepsi, ilginç, yeniden ekleyim fotoğrafları

• En iyisi hangisi?
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    genel olarak söylemek gerekirse, omega biraz önde görünüyor, ses kalitesi olarak delta az daha iyi olabilir ama kullanıcı memnuniyeti açısından omega daha iyidir, ilandaki diğer kulaklıklar bunların biraz altında kalite olarak

• Hocam omega modelinden var mı elinde?
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    pm atıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.