Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.560
Cevap
41
Favori
586.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay önce polaris lpg istanbul bölge müdürlüğünde land rover discovery2 marka 2001 model aracıma zavoli marka lpg taktırdım 1 ay içerisinde izlenimler mükemmel enjektörleri manifoltun altına o kadar güzel yerleştirmişlerki benim diyen usta aracın lpgli olduğunu anlamıyor 3 gün önce bir hyundai getz aldım ve 300 ytl yakınca onada lpg taktırmaya karar verdim atilla ustaya ve polaris lpg ye teşekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Arabam Toyota Yaris 1.0 18 Ekimde İzmir 2.Sanayi Sitesi Amca Otogazdan Zavoli Marka LPG taktırdım. Henüz 1 haftalık olmasına rağmen çok memnunum geçişlerde hiç bir sıkıntı yok. İşçiliğindende memnun kaldım. Zavoli taktıracaklara Amca Otogazı önerebilirim. Yılmaz Ustanında ilgi ve alakası çok iyidi. Teşekkürederim.
  • SEVGİLİ ZAVOLİ YETKİLİLERİ SİZE ŞÖYLE BİR SORUM OLACAK

10.000 KM'DE BİR BAKIM İÇİN BAYİLERİNİZE UĞRAMAMIZ GEREKİYORMU?

BİRDE BENİM ARACIM 2003 MODEL MEGANE ARACIMDA BENZİN VARKEN BENZİN LAMBASI YANIYOR BAZEN BELLİ BİR KİLOMETRE GİTTİKTEN SONRA SÖNÜYOR BU NORMALMİ DÜZELEBİLİRMİ?

SAYGILAR İYİ ÇALIŞMALAR
  • merhabalar,

peugeot 307 1.6 110hp zavoli kitli aracım var. lpg taktıralı 4 ay gibi bir zaman oldu ve herhangi bir sorunum yok, tüketim ve performanstan gayet memnunum. fakat sorun olarak adlandırılacak birşeymidir bilmiyorum aldığımdan beri inceden kafamı kurcalayan birşey var: düşük devirlerde değil ama 3000-3500 rpm devirlere ulaştığında motordan normal motor sesine ek olarak vınlama gibi bir ses geliyor, bu ses diğer arkadaşlarda da varmı acaba? fazla gaz püskürtüldüğü için normal bir sesmidir? benzinde böyle bir ses hiç yok..
  • arkadaşlar ford fiesta 1.4 lpg de ne kadar yakar sizce.teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: efelerr

arkadaşlar ford fiesta 1.4 lpg de ne kadar yakar sizce.teşekkürler...

bir önceki aracımız 2004 fiesta 1.4 80hp idi. Şehiriçi benzin tüketimi 8 lt civarındaydı. Lpg'de 9-10 lt arası yakar bu da (yeni lpg fiyatına göre hesaplarsak) 9*1680= 15120 , km'de 15 ykr yapar.
  • peki bu değerler 1.4 araç için çok değil mi. uzun yolda 130 kuruşa denk gelcek lpg de. zaten bu araçlar uzun yolda benzinde 1.80 lira yakıyor. Bende taktırdım fiestama ve şehirler arası pek karlı gelmedi açıkcası. km de 5 kuruş kazancım oluyor yani.
  • Arkadaşlar bu forumda sansür var, dün yazılanlara forum yöneticileri cevap vermek yerine yazılanları silmeyi tercih etmişler. Bu uygulama etik değil...........
  • "ZORHAN" kardeşim haklı....

bence de bu forum artık tarafsızlığını yitirmeye başladı, ama böyle devam ederse sonunda kaybeden de onlar olacak... sadece dün değil son 2-3 gndür yazılanların tamamı silinmiş... sanırım eleştiriye açık değiller maalesef.!!!

haklı olduklarını düşünüyorlarsa bunu demokratik bir şekilde ifade etmeliler.... her şey para mı yani ? ? ?

neden yaptığınız işin kalitesinin düşmesine, müşteri kaybetmeyi göze alıyorsunuz?

anlamak mümkün değil!!!

sonuç : yapılanlar " ZAVOLLİ.COM.TR" nin haklı olduklarını göstermekte!!!

saygılarımla, dr levent...

belki bu yazımdan sonra beni de atarlar, kim bilebilir!?!
  • yoruma gerek yok
    herşey ortada benimde yazım silinmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: drjaan

"ZORHAN" kardeşim haklı....

bence de bu forum artık tarafsızlığını yitirmeye başladı, ama böyle devam ederse sonunda kaybeden de onlar olacak... sadece dün değil son 2-3 gndür yazılanların tamamı silinmiş... sanırım eleştiriye açık değiller maalesef.!!!

haklı olduklarını düşünüyorlarsa bunu demokratik bir şekilde ifade etmeliler.... her şey para mı yani ? ? ?

neden yaptığınız işin kalitesinin düşmesine, müşteri kaybetmeyi göze alıyorsunuz?

anlamak mümkün değil!!!

sonuç : yapılanlar " ZAVOLLİ.COM.TR" nin haklı olduklarını göstermekte!!!

saygılarımla, dr levent...

belki bu yazımdan sonra beni de atarlar, kim bilebilir!?!

• Yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorum. Bu forumun herkezin fikrini özgürce paylaşabildiği bir platform olduğunu düşünüyordum. Fakat birkaç gün içerisinde gördüğüm gelişmeler beni hayrete uğrattı. Önce Zavolli.com.tr nin banlanması , arkasından Zavolli.com.tr açıklamaları ve ithamları bunun üzerine forum yöneticilerinin hiç bir açıklama yapmaması ve son olarakta Zavolli.com.tr ve benim ve diğer arkadaşların mesajlarının hiçbir açıklama yapılmadan silinmesi.
    Bu uygulama forum etiği ile bağdaşmamakta ve Zavolli.com.tr nin haklı olduğunu düşündürmektedir. Ben ve benim gibi bu forumu hergün ziyaret eden arkadaşlarımında bu durum gözlerinden kaçmamış.

Şimdi Zavolli.com.tr bir duruş sergiliyor ve Forum yöneticilerinden bir açıklama bekliyor , aynı bizler gibi !

Artık söz Forum yöneticilerinde ya bu mesajımızda silinir ve banlanırız yada üyelik iptali hangisi uygun görülürse. Adaletli ve açık bir forum istiyoruz.

Saygılarımla,

• Değerli Forum Kullanıcıları yukarıda yazılanlar hakkında şunu söyleyebilirim,polaris lpg ve zavoli.com.tr adlı kullanıcılarının önceki forum sayfalarında yazdıklarına bakmanızı rica edicem,bundan sonra yorum yaparsanız daha iyi olur.Ben bir kaç örnek copy paste edeyim sizler için.

1-bayi listemizi,www.zavoli.com.tr adresinden görebilirsiniz.(zavoli.com.tr adlı kullanıc tarafından yazılmış.)
    2- Zavoli Türkiye Genel Distribütörü (zavoli.com.tr adlı kullanıcının imzası)
    Polaris LPG
    e-mail: info@zavoli.com.tr
    Web:http://www.zavoli.com.tr
    3-İYİ GÜNLER
    ZAVOLİ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE ARACINIZIN MONTAJINI YAPTIRABİLİRSİNİZ.
    ADRES: BOSTANCI YOLU BEYİT SOKAK NO:66
    YUKARI DUDULLU/ İSTANBUL
    TEL : 216- 466 9 333 (polarislpg adlı kullanıcı tarafından yazılmış)

Bunlar benim bulduğum bi kaç tane mesaj forumda yazılan.Ben burada kullanıcılara yardımdan çok reklam görüyorum.Evet bu forumda herkes yazı yazabilir ve yazdıklarıyla diğer kullanıcılara yardımcı olabilir.Bir şirket yada bayii yetkilisi burada insanlara reklam parası ödemeden de yardımcı olabilir.Yukarıda ben yardım görmüyorum yanlızca reklam görüyorum.

• Sayın 'slat21',

cevap yazmanıza çok sevindim. Bu daha evvel yapılan, atılan mesajların silinmesine ve reklam vermeyeni banlamaya uygun bir hareket oldu. Çünkü, bu cevapları alırken, sorularıda alsaydınız, yada bir zahmet edip okusaydınız, onların: 'Bayilerinize nasıl ulaşabiliriz?' yada, 'İstanbulda nerede Zavoli taktırabiliriz?' gibi soruların cevapları olduğunu görebilirdiniz. Bu soruları, bu cevapları vermeden, nasıl cevaplanabileceğini izah ederseniz, bir dahaki sefere o şekilde cevaplarız.

Problemi olan vatandaşların sorunlarını çözerken, nasıl, bir Zavoli bayisine yönlendirmeden çözebilirimki?

İmzalarımız yanlış ise, bunlara baştan izin vermemeniz gerekirdi. Yada başkaları gibi, hayali isimlerle, gündeme kullanıcı postuna bürünerek hareket etmemizmi gerekirdi?

Biz Zavoli'nin Türkiye genel distribütörüyüz. Biz ticari aktivitelerimizden kar elde ediyoruz. Kar elde etmek için yapıyoruz. Fakat benim bu forumdan hiçbir ticari beklentim yok. Sadece ve sadece soru ve sorunlarına muhatap bulamayan Zavoli kullanıcılarına yardım amaçlı cevap yazıyorum.

Sizde ticari bir kuruluşsunuz ve kar elde etmek istiyorsunuz. Bunun için bu platformu kurmuşsunuz. Okey, problem yok. Fakat, ne kadar fazla kişiye buradan doğru ve dürüst cevap verirsem ben, bu siteyi ziyaret edenlerin sayısı artacaktır. Buda sizin amacınıza ulaşmış olduğunuzu gösterir.

Herneyse..!

Ben artık bu sitede cevap yazmak istemiyorum, kullanıcılara duyurmak isterim. Bana ulaşmak isteyenleri, sitemizde bulunan iletişim sayfasından bana ulaşmalarını tavsiye edebilirim.

• Gerçekten bu durum biraz can sıkıcı.

Forum yönetimi ile Zavoli'den mesaj atan personelin arasında ne geçti de mesajlar silindi ve kullanıcılar banlandı tam olarak bilmiyorum , ama ben bu forumu özellikle de lpg dönüşümü bölümünü sıkça takip ederim. Gördüğüm kadarıyla da Zavoli.com.tr ve polarislpg kullanıcıları lpg taktırmak isteyipde tereddüt yaşayan, yada taktırdıktan sonra sorunlarına çözüm arayan kişilere yardımcı oluyorlar. firmanın yerini soran olursa da tabi ki adres veriyorlar bu çok doğal. Çünkü sanal ortamdan ne kadar yardımcı olunabilirki? sonuçta çözüm bulamayan kişileri bir yere yönlendirmek gerekli..

Her ne koşulda olursa olsun reklam yapmak, firma ismi vermek forumda yasakmıdır bilmiyorum, yasaksa o ayrı konu... Ama forum kullanıcıları için çok iyi birşey bence çeşitli marka / firmalarının yetkililerinin bu ortamdan onlara destek vermesi...

• Bu sitede soru sorulduğunda cevabı da sorunun adresse verilmemesi mi gerekir. Diyelimki yasak adres ve telefon vermek peki bu zamana kadar buna niye müsade edildi ve ikaz edilmedi????
    Hiç ikaz edilmeden reklam vermek istemeyen Zavoli niye ceza aldı???
    Peki bu forumda Zavoli'nin verdiği cevap ve yönlendirmeler sayesinde sorunlarımızı çözen Bizlerin yazdıkları niye silindi. Biz ne adresi vermişiz neyin reklamını yapmışız????
    Kaldıki yanlışlıkla yapsak bile ikaz edilmemiz gerekmez mi?
    Benim bu sayfada yazdığım gerçekler reklam yoksa hakaret yoksa ve bunlar sadece cevap bekleyen yazılarsa niye silindi????
    Siz bir haksızlığa uğradıysanız yada yanlış anlaşıldıysanız cevabını verirsiniz, yorum foruma girip okuyan kişilerindir.
    Benim yazdıklarımın Benden izin alınmadan silinmesini kınıyorum ve bu forumun tarafsızlığını yitirdiğini düşünüyorum.
    Biz kullanıcılara düşen şey ise bu tür yanlışlıklara müsade etmeyerek tepkilerimizi dile getirmek.
    Bakalım bu yazdıklarımda silinecekmi????

quote:

Orjinalden alıntı: slat21

Değerli Forum Kullanıcıları yukarıda yazılanlar hakkında şunu söyleyebilirim,polaris lpg ve zavoli.com.tr adlı kullanıcılarının önceki forum sayfalarında yazdıklarına bakmanızı rica edicem,bundan sonra yorum yaparsanız daha iyi olur.Ben bir kaç örnek copy paste edeyim sizler için.

1-bayi listemizi,www.zavoli.com.tr adresinden görebilirsiniz.(zavoli.com.tr adlı kullanıc tarafından yazılmış.)
    Polaris LPG
    3-İYİ GÜNLER
    YUKARI DUDULLU/ İSTANBUL

Bunlar benim bulduğum bi kaç tane mesaj forumda yazılan.Ben burada kullanıcılara yardımdan çok reklam görüyorum.Evet bu forumda herkes yazı yazabilir ve yazdıklarıyla diğer kullanıcılara yardımcı olabilir.Bir şirket yada bayii yetkilisi burada insanlara reklam parası ödemeden de yardımcı olabilir.Yukarıda ben yardım görmüyorum yanlızca reklam görüyorum.

• Sayın Slat21

Aşağıdaki yazdıklarınızı sadece zavolli.com.tr mi yapıyor . Ben ve bu forumu paylaşan diğer kullanıcılar da biliyorlar ki diğer markalara ait LPG kitlerine ait montaj ve satışı yapan firmalar aynı şekilde forum kullanıcılarına yardımcı oluyor.

Ayrıca kullanıcı imzası olarakta Zavolli.com.tr gibi imza atan üyelerde mevcut. Bu şekilde atılan imzalardan rahatsız iseniz tüm kullanıcılar için genel bir düzenleme yapabilirisiniz.

LPG sorunlarına veya kaliteli işinin ehli montajcılara ait bilgilerin paylaşılmasında da bir sakınca olmaması gerekir. Zira bu bilgilerle biz doğru şekilde bilgilenip en doğru kararı vermeye çalışıyoruz.Bu forumda sadece Zavolli den bilgi almıyoruz bir çok markanın yaptığı işleri de takip ediyoruz.

Şunu da belirmeden geçemiyeceğim bu forumu hergün takip eden ben sadece Zovolliyi değil tüm başlıklara bakmaya çalışıyorum ve yazılanlandan faydalanıyorum. Şuan aracımda kullandığım LPG kitinin markası ise Voltran , Zavolli değil bunuda bir dip not olarak belirtmek isterim.

Sonuç olarak bir önceki mesajımda yazdığımı tekrarlıyorum ; Zavolli.com.tr ve benim ve diğer arkadaşların mesajları hiçbir açıklama yapılmadan neden silinmiştir. Bizim yazdıklarımızda da forum kurallarına aykırı bir şey mi var?

Tüm Forum Kullanıcılarına Saygılarımla,

quote:

Orjinalden alıntı: slat21

Değerli Forum Kullanıcıları yukarıda yazılanlar hakkında şunu söyleyebilirim,polaris lpg ve zavoli.com.tr adlı kullanıcılarının önceki forum sayfalarında yazdıklarına bakmanızı rica edicem,bundan sonra yorum yaparsanız daha iyi olur.Ben bir kaç örnek copy paste edeyim sizler için.

Polaris LPG
    3-İYİ GÜNLER
    YUKARI DUDULLU/ İSTANBUL

• quote:

Orjinalden alıntı: ZAVOLI.COM.TR

Sayın 'slat21',

cevap yazmanıza çok sevindim. Bu daha evvel yapılan, atılan mesajların silinmesine ve reklam vermeyeni banlamaya uygun bir hareket oldu. Çünkü, bu cevapları alırken, sorularıda alsaydınız, yada bir zahmet edip okusaydınız, onların: 'Bayilerinize nasıl ulaşabiliriz?' yada, 'İstanbulda nerede Zavoli taktırabiliriz?' gibi soruların cevapları olduğunu görebilirdiniz. Bu soruları, bu cevapları vermeden, nasıl cevaplanabileceğini izah ederseniz, bir dahaki sefere o şekilde cevaplarız.

Problemi olan vatandaşların sorunlarını çözerken, nasıl, bir Zavoli bayisine yönlendirmeden çözebilirimki?

İmzalarımız yanlış ise, bunlara baştan izin vermemeniz gerekirdi. Yada başkaları gibi, hayali isimlerle, gündeme kullanıcı postuna bürünerek hareket etmemizmi gerekirdi?

Biz Zavoli'nin Türkiye genel distribütörüyüz. Biz ticari aktivitelerimizden kar elde ediyoruz. Kar elde etmek için yapıyoruz. Fakat benim bu forumdan hiçbir ticari beklentim yok. Sadece ve sadece soru ve sorunlarına muhatap bulamayan Zavoli kullanıcılarına yardım amaçlı cevap yazıyorum.

Sizde ticari bir kuruluşsunuz ve kar elde etmek istiyorsunuz. Bunun için bu platformu kurmuşsunuz. Okey, problem yok. Fakat, ne kadar fazla kişiye buradan doğru ve dürüst cevap verirsem ben, bu siteyi ziyaret edenlerin sayısı artacaktır. Buda sizin amacınıza ulaşmış olduğunuzu gösterir.

Herneyse..!

Ben artık bu sitede cevap yazmak istemiyorum, kullanıcılara duyurmak isterim. Bana ulaşmak isteyenleri, sitemizde bulunan iletişim sayfasından bana ulaşmalarını tavsiye edebilirim.

Zavoli.com.tr 'nin forumdan ayrılması bence büyük bir kayıp bende diğer arkadaşlar gibi Zavoli com.tr 'nin reklam yaptığına katılmıyorum ki verilen örneklerden fazlası forumda mevcut *****l, ****,*** tüm bu nickli kişilerde benzer imzaları kullanıyorlar adreslerini veriyorlar ama ben bu arkadaşlarında buraya reklam olsun diye yazdıklarını düşünmüyorum burada biz kullanıcıların sorunlarını çözmek için vakit ayırıyorlar biz 1. elden yetkililerle muhatap oluyoruz bu durum teşvik edileceğine bu kişiler maalesef uzaklaştırılıyor forum için büyük kayıp bence

edit : isim yazmıştım ama o arkdaşlarında benzer sorunla karşılaşmaması için isimleri *** ile kapattım

• quote:

Orjinalden alıntı: Zorhan

Arkadaşlar bu forumda sansür var, dün yazılanlara forum yöneticileri cevap vermek yerine yazılanları silmeyi tercih etmişler. Bu uygulama etik değil...........

sansür konusunda turkeyforum'u tek geçerim,şimdiye kadar silinmeyen yazım kalmadı. DH'de pek sansür yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engink

quote:

Arkadaşlar bu forumda sansür var, dün yazılanlara forum yöneticileri cevap vermek yerine yazılanları silmeyi tercih etmişler. Bu uygulama etik değil...........

sansür konusunda turkeyforum'u tek geçerim,şimdiye kadar silinmeyen yazım kalmadı. DH'de pek sansür yok bence.

söz sansürden açılmışken 2A 'nın forumunda mesajlar önce inceleniyor sonra yayınlanıyor beğenmedikleri mesajları yayınlamıyorlar
  • Engink kardeş ben bu sayfada yazılan her yazıyı okurum. Yazılan yazıları görseydin bu yazılar nasıl silinir diye çok şaşırırdın. Hele kendi yazdığın yazıda sadece bir cevap bekliyorsan ve o bile siliniyorsa "DH'de pek sansür yok bence." desende sana katılamam.
    Ha bu arada Ben forum yöneticisi olsam bu yapılan haksızlıklardan ve yanlışlıklardan dolayı özür diler, bir daha tekrar edilmeyeceğini söyler sorunun genele yayılmasını önlerdim. Ama bunu yapabilmek için Forum yöneticilerinin iyi niyetli ve tarafsız olmaları gerekir.

quote:

Orjinalden alıntı: engink

quote:

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.