Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.560
Cevap
41
Favori
586.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yüksek devirlerde LPG devreden çıkıyor kısa süreli bir kesinti yaşanıyor araba benzine geçiyor yaklaşık 6000 devirlerde bu olay oldu iki defa başıma geldi
    Bunun sebebi nedir acaba (Yazılımından mı kaynaklanıyor yoksa)
  • sayın "ZACOLİ.COM.TR"

tekrar merhabalar... benim amcaoğlunda fiat siena 2005 var. Sanırım oda LPG taktırmayı düşünüyor... Acaba bu marka araçta hiç tecrübeniz oldu mu?

teşekkürler, kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drjaan

sayın "ZACOLİ.COM.TR"

tekrar merhabalar... benim amcaoğlunda fiat siena 2005 var. Sanırım oda LPG taktırmayı düşünüyor... Acaba bu marka araçta hiç tecrübeniz oldu mu?

teşekkürler, kolay gelsin...

pardon, "2005 fiat stilo 1.6".... yanlışlıkla siena yazmışım...

teşekkürler..
  • Değerli 'i74821010',

evet ProOtogaz bizim Zavoli bayimiz. Aynı anda Prins sistemlerininde montajını yapıyor.

LPG montajında, bizim ölçümüz, aracın benzinde çalıştığı şekilde çalışmasıdır. Bunu Zavoli ile çok güzel bir şekilde elde ediyoruz. Randımanı, performansı, her şeyiyle, Zavoli müşterilerimizi tatmin ediyor. Prins takmanın manasını ben anlayamıyorum. Araç, benzinde çalıştığından daha performanslımı çalışacak? Daha güçlümü olacak? Hedef nedir bilemiyorum.

Neticede, Prins iyi bir markadır, performanslıdır ve arıza vermez. Ama Zavolide zaten aynı meziyetlere sahiptir.

Umarım biraz olsun cevaplamış oldum...

Sevgiler ve hayırlı kullanımlar
  • Değerli 'tturnusol',

aracınıza LPG montajını yaptıktan sonra, TL bazında %40-%50 civarında bir tasarruf sağlar. Bu BMW içinde geçerli, Volvo içinde geçerli.

Bunun yanında daha önemlisi, performansın sağlanması. Performans konusunda malesef her marka LPG kiti aynı değildir. Biz kendi markamız için performans garantisi vermekteyiz. 2 hafta içinde performansından memnun kalmazsanız, paranızı kesintisiz iade ederiz. Ancak bugüne dek hiç kimse bu garantiyi devreye sokma ihtiyacı duymadı.

• Değerli 'megan2ci',

bu problem yazılımdan kaynaklanmaz. Problem büyük bir ihtimalle enjektör meme uçlarından kaynaklanıyor. En yakın Zavoli bayiine başvurursan, servisimizdeki Faruk ustayı aramasını sağlarsan, problem kısa bir süre içinde çözülür.

• Değerli 'drjaan',

tabiki Stilolarda tecrübemiz var. Herhangi bir problem olmaz, hiçbir tereddüte düşmeyiniz.

• ZAVOLI.COM.TR, lpg nin hava filtresini başka bir yerde değiştirirsek, kit garanti dışı kalır mı?
  • yaklasık 10 gun once araba aldım (seat ibiza 2000 model)tup taktırmaya karar verdim ben de herkes gibi acaba hangisini taktırsam diye baya bir arastırma yaptım aklımda acık konusmak gerekirse teleflex ya da prins vardı ancak işin içine nette değil de sanayide girince anladım ki bir cok sey gibi bu konuda da halkı kazıklamak bosyere kafa bulandırmak haksız yere kazanc sağlamak aslında birbirinden pekte farklı olmasa da farklıymıs gibi gosterilen sistemler turlu oyunlar hileler donmekte yanlıs anlamasın bu işi serefiyle yapan yerlerde az değil sozum meclisten de dısarı ama gercekleri de gozardı edemem..ve sunu da öğrendim ki ne marka olursa olsun hersey sonucta usta da bitiyor konuma donecek olursam bu 2 markadan vazgectim nedeni de daha uygun fiyata aynı performansa aynı yakıt ekonomisine ulasabileceğim markayı bulmus olmamdı..zavoli taktırdım izmir progaz bayisinde sonuc sorunsuz surus hemen hemen sıfıra yakın performans kaybı %50 yakıt tasarrufu..ne diyeyim eline sağlık ali usta izmir de olanlar için kesinlikle progaz ı oneririm ali ustanın işçiliği gercekten mukemmel..malzeme de kaliteli olunca sorun yasamıyorsunuz umarım hep boyle devam eder..polaris e gelince faruk ustayla gorustum kendisi gercekten cok nezih ve kibar biri ancak patronu için aynı seyleri soyleyemeyeceğim işcilik hakkında ise yorum yapamam cunku orda yaptırmadım..karar sizinlerin

• Değerli 'ÖfKeLiKaLaBaLıK',

sanırım, LPG filtresini kastediyorsunuz. Filtrenin bazı özellikleri var, en önemlisi, gazın belli bir basınçta enjektörlere gitmesini sağlıyor. İçindede çok özel bir malzemeden yapılmış filtresi var. Bu özelliklere sahip bir filtre ise, yada orjinal Zavoli filtresi ise, problem olmaz.

Sevgiler ve hayırlı kullanımlar.
  • Değerli 'maverick84',

öncelikle hayırlı olsun ve Zavoliyi seçtiğinizden dolayı tebrik ederim. Çok önemli bir konuya değindiniz, evet usta çok önemli, fakat usta olması yeterli. Ustalık önemli olan, bazı servislerde ustalar 'şaman' (büyücü) gibi gösteriliyor, bunu kesinlikle kabul edemem.

Oto elektrik yada oto mekanik konularında belli bir tecrübesi olan kişilere, Polaris LPG'nin servisinde 3 günlük bir kurs verdikten sonra, bu ustalar bu sistemi uygulayabiliyorlar. Bunun üzerinede bizler tarafından nerdeyse 7X24 teknik destek alıyorlar ve hemen hemen 3 ayda bir İtalyadan mühendis arkadaşlar geliyor ve bayilerimizi davet ediyoruz. Bu teknik açıdan nerdeyse tüm açıkları kapatıyor. Netekim, Progaz'ın sahibi Özkan Aşıçel, Polaris LPG'de işe başladığında, LPG konusunda hasbelkader bir bilgiye sahipti ve buradaki ustabaşı süresinde tecrübesini kazandı ve kendi yerini açmaya karar verdi. Ve yanında çalışan Ali ustada, Polaris LPG'nin eski personelindendir ve geldiğinde hiçbir LPG bilgisine sahip değildi, 'sadece' bir oto elektrik ustasıydı. Bu iki eski personelimizin bu seviyeye gelmiş olmaları bizleri inanın çok mutlu ediyor.

Fakat her ne kadar usta olsalarda, halen piyasada bulunan ve doğru dürüst çalışmayan sistemler varki, bunları ne kadar usta olursanız olun, çalıştıramazsınız. Bunuda lütfen gözardı etmeyelim.

Nezakete gelince, Faruk usta hakikaten nazik ve kibar bir personelimizdir (diğer tüm personelimiz gibi). Patronu bizzat benim ve bugüne kadar hiçkimse benim kibar ve nazik olmadığımı iddaa etmedi. Benimle görüştüğünüzden emin misiniz? Daha doğrusu isim belirtirseniz, kim olduğunu anlar, kendisiyle bizzat görüşürüm.

• ali ustanın daha once sizin yanınızda calıstığını biliyorum diğer konu içinse ben isim vermek istemedim ama madem istediniz sunu soyleyebilirim faruk ustanın bulunduğu masa nın karsısında oturan kişiyi kastetmiştim..yanlıs anlamayın ama paramızla yaptırıyuoruz sadaka almıyoruz fakat beyefendi sanki alcak dağların sahibi edasıyla soğuk ve burnundan kıl aldırmayan, konusması da acıkcası biraz kahveağzı turunde bir goruntu sundu neyse polemiğe girmek istemiyorum sadece gorduklerimi soylemek istedim..bilemiyorum belki de insanlık hali o gun kotu bir gunundeydi..
  • zavoli.com.tr hocam ben söke ceren oto da sistemi taktırdım yaklaşık 6500 km yaptım tayinim erzurum oltuya çıktı buralarda servisiniz yok..

soğukta çalıştırma problemim devam ediyor.. yani çalışıyor fakat iki defa marş yapmam gerekiyor.. havalar biraz soğuyunca devammı edecek ve katalizör ışığı hiç sönmüyor.. ne yapmam gerekiyor? ceren otoyla bağlantı kurdum ama bana geri dönmediler? yakıt tüketimide arttıı biraz gaz ayarınada baktırmam lazım.. buralara program gönderme şansınız yokmudur? en azından ayarlarına bakarlar ve arıza neyse onu yetkili servise sölerim. daha önce bu duruumu polaris nicli yetkiliyede yazdım ama oda çok açıklayıcı olmadı.. bu kadar nakıs servis ağınız olduğunu bilseydim sizi tercih etmezdim..

umarım zavoli sesimi duyar

barış erbilgin 04428163974
  • meraba herkez zavoliyi öneriyo ii güzel ve servis ağı yaygın bir marka.Yalnız fiyatlar ne durumda bunu söyleyen kimse yok.Sıralı sistem için bursa bayisinde 1.650 ytl fiyat çektiler.Bir tanıdığımız adanada 800-1000 ytl arasında lavato marka taktıklarını duymuş.Bu sizce doğrumudur eğer doğruysa bu fark neden bu kadar fazla çünkü lavatoda italyan..Bilgilendirirseniz sevinirim...
  • sıralı sistem için 1.650 normal fiyattır , adanada ki fiyat sıralı sistem değildir bence
  • Aracım Toyota Avensis Comfort 2003. Zavoli montajlı. Montaj yapılalı 4 gün oldu. Şimdilik bir sorun yok. Herşey montajcı firmanın söylediği gibi gelişiyor. Şehir içi 17ykr, şehir dışı 13ykr civarında bir tüketim söz konusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAR3RACUDA

meraba herkez zavoliyi öneriyo ii güzel ve servis ağı yaygın bir marka.Yalnız fiyatlar ne durumda bunu söyleyen kimse yok.Sıralı sistem için bursa bayisinde 1.650 ytl fiyat çektiler.Bir tanıdığımız adanada 800-1000 ytl arasında lavato marka taktıklarını duymuş.Bu sizce doğrumudur eğer doğruysa bu fark neden bu kadar fazla çünkü lavatoda italyan..Bilgilendirirseniz sevinirim...

Fiyat konusunu ben de çok araştırdım. Halen 3 aracımda da LPG montajlı.

Karbüratörlü araçlar 350-600 YTL civarı, tek nokta enjeksiyonlular 800-1000YTL civarı, sıralı sistemler ise 1100-2000YTL civarı fiyatlara sahip.

Fiyat markadan markaya değiştiği gibi kritik olmayan bazı parçaların daha ucuz muadillerinin kullanılması da fiyatı düşürebiliyor. Örneğin, montajcı bazen kaliteli bir markanın en önemli parçalarını, yani, regülatörünü, ECU birimini ve enjektörlerini kullanıyor. Geri kalan tüp, şamandıra, filtre ve valfleri daha ucuz emsallerinden kullanıyor. Bu da fiyatta belli bir düşüş sağlıyor.

• Değerli 'Acizim',

Faruk usta sizi arayacak, probleminiz, kalibrasyon ayarından kaynaklanıyor. Programı göndermek sorun değil, fakat tecrübesiz biri bu programı kullanamaz.

Polaris LPG'nin Zavoli bayilik ağı en geniş ve en iyi çalışanlardandır, belki en iyisidir. Malesef sizin bulunduğunuz bölgede yok. 2008'de mutlaka o bölgelere ağırlık vereceğiz, halen sağlam bir bayi aramaktayız.

• sayın üstad,
    2 -3 yıl içinde çok km yapacağım ve sonra da aracımı satıp daha yeni model bir şey alacağım. ve de bu aracıma zavolli taktırmayı düşünüyorum. peki daha sonradan aracımdaki kitleri çıkartıp yeni alacağım araca taktırmam mümkün olur mu? bu konudaki prosedür nasıl acaba?(proje iptali,yeni proje,ruhsat vs)
    ayrıca,
    izmir ana servisinize 3 araç gelsek fiyatta indirim olur mu?
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZAVOLI.COM.TR

Değerli 'Acizim',

Faruk usta sizi arayacak, probleminiz, kalibrasyon ayarından kaynaklanıyor. Programı göndermek sorun değil, fakat tecrübesiz biri bu programı kullanamaz.

Polaris LPG'nin Zavoli bayilik ağı en geniş ve en iyi çalışanlardandır, belki en iyisidir. Malesef sizin bulunduğunuz bölgede yok. 2008'de mutlaka o bölgelere ağırlık vereceğiz, halen sağlam bir bayi aramaktayız.

Faruk ustayla biraz önce konuştum kısmetse yarın dönüşüm için geleceğim
    Bu konuda bayağı araştırma yaptım sonunda zavoli'de karar kıldım umarım iyi bir karar vermişimdir
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.