Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.560
Cevap
41
Favori
586.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence hiç beklemden yaptır... yada servisi ara gelsin baksın
    quote:

Orjinalden alıntı: yuksekbas

adanaya gittim obd2 ayarı yaptırdım ısıgım sondu hersey yoluna gidigini dusunurken motor arıza ısıgım yandı hatırlatayım aracım 2004 golf 4,,,3,aydan beri kulanıyorum simdi ne yapacam yeniden adanaya gidip ayarmı yapacam bana lutfen yardımcı olun yani artık yalvaracam bu olay cozulsun artık lutfennnn
  • Değerli 'drjaan',

bayi listemizi,www.zavoli.com.tr adresinden görebilirsiniz. Olgun LPG bizim bayimiz değildir.

Zavoli'nin enjektörleri, piyasadaki enjektörlerden çok farklıdır. Genelde, piyasadaki enjektörler tek parça üzerine monte edilmiştir. Bizimkiler tek-tek monte edilebilirliği ile farklıdır. Landi Renzo'nun enjektörlerinin iyi olup olmadığını, forumdan ve tarafsız birinden öğrenebilirseniz, daha iyi olur. Yoksa benim söylediklerim reklam olarak anlaşılabilir. Şunu söyleyebilirim, piyasanın en sesli enjektörleridir.

Umarım, Zavoli sistemlerinde karar kılarsınız.

Şimdiden hayırlı olsun.

• Syn "ZAVOLİ.COM.TR"

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim... Zaten kararımı verdim sayılır, sadece bir önceki msjımda da belirttiğim bir konuda yorumunuzu almak istiyorum... belki yazdıklarınız cevap niteleğinde ama tam anlayamadım... Önceki msj.da da belirtmiş olduğum gibi fransız arabalarının yüksek devirde enjektörlerinin çok hızlı çalıştığı ve piyasadaki bazı markaların bu hıza yetişebildiği söyleniyor... Öncelikle bu bilgi hakkında ve ZAVOLİ 'nin fransız arabalarıyla (clio) uyumu (yüksek hızlardaki enjektör hızıyla uyumu!) konusunda biraz daha açıklayacı bilgi verirseniz çok memnun olacağım...

vermiş olduğunuz aydınlatıcı bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.... iyi günler dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZAVOLI.COM.TR

Değerli 'drjaan',

bayi listemizi,www.zavoli.com.tr adresinden görebilirsiniz. Olgun LPG bizim bayimiz değildir.

Zavoli'nin enjektörleri, piyasadaki enjektörlerden çok farklıdır. Genelde, piyasadaki enjektörler tek parça üzerine monte edilmiştir. Bizimkiler tek-tek monte edilebilirliği ile farklıdır. Landi Renzo'nun enjektörlerinin iyi olup olmadığını, forumdan ve tarafsız birinden öğrenebilirseniz, daha iyi olur. Yoksa benim söylediklerim reklam olarak anlaşılabilir. Şunu söyleyebilirim, piyasanın en sesli enjektörleridir.

Umarım, Zavoli sistemlerinde karar kılarsınız.

Şimdiden hayırlı olsun.

tempralara (2.0)ve concorde'lara sıralı sistem takabiliyormusunuz?

• Değerli 'drjaan',

Zavoli sisteminin uyumu (diğer araçlarda olduğu gibi), fransız araçlardada mükemmeldir. Bizim sistemimiz, araçlara özel değildir. Sistem, üniversal uyum sağlayan bir sistemdir. Piyasadaki bazı sistemler, elektronik kapasitesi yüzünden uyum sağlayamaz bazı araçlara, yada enjektörlerinin yavaş çalışması bazı araçlarda sürekli açık kalmasını sağlar. Bizde bunların hiçbiri yoktur.

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

Sevgiler ve hayırlı kullanımlar
  • Değerli 'baybars_ ',

tempralara (2.0) ve concorde'lara sıralı sistem takıyoruz. İsterseniz, 0232-458 53 73'ten Faruk Ustayla irtibata geçebilirsiniz. Gerekirse, size daha önceden montaj yapılan araçların sahiplerininde telefonlarını verebilir, kendin sorabilirsin.

• Değerli 'oğuzvvti2001',

öncelikle selamlar. Çoktan beri görüşemedik, servisimize en azından bir çayımızı içmeye bekleriz, biliyorsun...

Deponun %80 oranından fazla dolum yapılması kesinlikle tehlikelidir. Şamandrada bir problem olmalı, en kısa zamanda servisimize gelirsen, düzeltiriz. Lütfen hafife alma.

Bu konuda aslında şamandra üreticisi muhataptır, fakat bizler bunların montajını yaptığımızdan, müşterilerimize dert anlatmak yine bize düşüyor. Yerli şamandralarda, Zavoliden alışkın olduğumuz çok düşük bozulma oranından daha yüksek bir oranla karşılaşıyoruz. Bu yüzden şu an italyan şamandrada hatta kampanya yapıyoruz. Orijinal Zavoli şamandra piyasaya henüz üç ay önce çıktı ve hemen Türkiyeye getirttik tabiki ve şu an çok memnunuz.

Selamlar ve hayırlı kullanımlar

• sayın "ZAVOLİ.COM.TR" açıklamalarınız için teşekkür ederim... dediğiniz gibi adresten birkaç tane bayinizin ismini alacam....

son bir şey... diyolar ki montajı yapan usta da çok önemli... eminim ustalarınız bu konuda oldukça iyidir ama yine de yönlendirebileceğiniz bir yer ve usta var mı? (etik açıdan uygun değilse cevap vermeyebilirsiniz)

herkese hayırlı ramazanlar...
  • http://www.youtube.com/watch?v=37m6r8r4Tn0

SUBARU 200 HP 2003 MODEL FORESTER
    ZAVOLİ LPG KİT MONTAJI POLARİS LPG İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE YAPILMIŞTIR.
    216-466 9 333
  • herkese merhabalar....

kendimce 10 günlük bir araştırma sonrasında 2001 clio marka arabama zavoli taktırmaya karar verdim ve dün birkaç bayi gezdikten sonra ankara "İLSAY" da taktırdım... Öncelikle böylesine modernize bir yere sahip oldukları için tebrik ederim... arabaya montaj yapılırken bekleme odasında bekliyorsun ve kameradan olan biteni izleyebiliyorsun... sorduğum birkaç yerde montajı bir gün sürer derlerken yaklaşık 4-5 saat gibi bir sürede montajı yaptılar...(bu kadar kısa sürede yapmaları bu konudaki tecrübelerinin neticesi olabilir diye düşünmekteyim)... Başta Hacı Ali bey ve mehmet usta olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür ederim, umarım herhagibir sorunla karşılaşmam...

Doğru ve gerçek karar için erken ancak yine de ilk izlenimlerimi yazayım...
    OLUMLU : gaz-benzin-gaz geçişleri sorunsuz, herhangibir sarsma, titreme vs vs vs yok... çekişte en ufak bir azalma yok, hatta sanki az da olsa artmış gibi geldi....
    OLUMSUZ : gaz-benzin-gaz geçişleri sesli!... birde sanki motorun sesinde bir artma var gibi geldi...
    yakıt tüketimi için çok erken, umarım ilerleyen zamanlarda da edindiğim izlenimlerimi sizlerle paylaşırım...
    kararımda etkisi olan herkese şimdilik teşekkür, dr levent...

• Merhabalar

Arkadaslar 3 gün once 2001 golf 4 comfortline otomatik vites aracima izmir polariste lpg montajini yaptirdim.İlk izlenimlerim oldukça iyi.Aracin lpgli bir arac oldugunu disardan kimsenin anlamasina zaten imkan yok.Kullanirken de lpg benzin gecislerini anlamiyorsunuz zaten.Sadece sabahlari isindiktan sonra lpg ye kendi gecerken bir kerelik bir cit sesi geliyor.Bunun haricinde ilk aldigim zaman klimayi actigimda araba vitesleri karistirmisti ve sanki klima acikken cekiste bir azalma vardi(benzinde giderken de klimayi acinca cekis biraz azaliyor ama bu ondan daha fazla).Bugun tekrar gidip Faruk beyle gorusunce aracimi bilgisayara baglayip bir ayar yapti..Bu seferde sanki lpg de benzinden daha iyi gidiyor gibi geldi bana..Bakalim daha yeniyiz bu iste deneyip gorucez.
    Fiyat meselesine gelince polaris adina foruma yazan arkadas buraya fiyatla ilgili 1550 ytl 10 taksit yazmis daha evvel ama ben malesef 1600 ytl ye taktirabildim.1550 icin ne kadar direttiysemde olmadi..(Euro fiyatlarida dustu mantiken fiyatin daha da dusmesi lazim.)Bunun yaninda takilirken yag cubugunu icine soktugumuz hazne onlar elleyince sicaktan kirilmis ve gidip yenisini almislar sagolsunlar ama ucretini 20 YTL olarak ben odedim..(Yapistirip ta yollayabilirlerdi ve haberimde olmayabilirdi, bir ustanin iyi niyetlerini gostermek icin bana soyledigi söz)20 YTL lpg icin ve 20 YTL de stepne lastigi koymak icin canta ile ilgili odedim(cantayi kendi istegimle aldim)
    Bundan sonra 1500 km sonra tekrar polarise gidicem.Ilk bakim icin.
    Olumlu yada olumsuz yasadigim herseyi burada sizlerle paylasacagimdan emin olabilirsiniz..Fakat anladigim kadariyla Polaris isinin ehli bir firma.Problem cikacagini sanmiyorum..Montaj yapilmis halinin fotograflarinida daha sonra ekleyebilirim buraya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecstatic -- 29 Eylül 2007; 18:49:41 >

• Aracınız hayırlı olsun.. Zavoli her zaman iyidir.. iyi tercih yalnız bakımları ihmal etmeyin
  • ZAVOLİ COM TR

1-Denizli deki zavoli bayiiniz?
    2-Landi renzo 1600 ytl fiyat çekiyor ve ;
    performans,
    tasarruf,
    24 saat servis
    memnuniyetsizlik halinde kesinti yapmadan ücret iadesi ,garanti ediyor.Bu haliyle BRC den bir adım önde.

3- ZAVOLLİ olarak fiyat ve garanti koşullarınızı belirtir misiniz?
  • Değerli 'ecstatic',

foruma verilen fiyatlar doğrudur. Yerli şamandralı fiyatıdır.

3 aydır, Zavolinin şamandrası dünyanın en büyük ve tecrübeli firması olan italyan Tomasetto firmasında üretilmeye başlamıştır. İthal şamandra fiyat farkı 100,-- YTL'dir. Müşterilemizin bu şamandralardan faydalanabilmesi için bu fiyat farkını 50,-- YTL'ye çektik.

• Değerli '1995xli',

1. Denizlide Aydın Otogaz'a gidebilirsiniz. Adres ve telefonlarwww.zavoli.com.tr'de

2. Fiyatlarımız yöresel olarak farklı olabiliyor, bayimizden öğrenebilirsiniz.
    Performans açısından, Zavoli Türkiyenin en performanslı kitlerindendir, belki en performanslısıdır. Enjektörler tek-tek takılabilirliği ile piyasadakilerden çok farklıdır ve BRC ve özellikle Landi Renzo'ya göre çok daha sessizdir. Sökülüp temizlenirliği ile uzun ömürlüdür ve değişme gerektirmez. 100.000 km garantilidir. Memnuniyetsizlik halinde tabiki kesintisiz ücret iadesi var, hatta biz 2 hafta deneme sonucu herhangi bir memnuniyetsizlik halindede iadeyi garanti ediyoruz. Ancak bu iade garantisini bu güne kadar kullanma gereksinimi duyan olmadı.

3. Fiyatlarımız yöresel olarak farklı olabiliyor, bayimizden öğrenebilirsiniz. Garantimiz 2 yıl veya 100.000 km'dir. Garanti belgemizle birlikte, Türkiyedeki tüm bayilerimizde servis görebilirsiniz.

Umarım sorularınızı cevaplayabilmişimdir.

Sevgiler ver hayırlı kullanımlar

• Değerli 'drjaan',

doğru adresi bulmuşsun. Özellikle müdahele etmek istemedim. Hayırlı olsun.

• sayın "ZAVOLİ.COM.TR"

Öncelikle bu devirde interneti bu şekilde etkili kullanarak biz tüketicileri bilinçlendirmenizden ve bıkıp usanmadan neredeyse tüm sorulara cevap vermeye çalışmazdan, üstelikte tarafsız olmaya gösterdiğiniz özenden dolayı kendi adıma çok teşekkür ederim...
    LPG taktırmaya çoktan kararımı vermiştim, ancak sanırım bir çok kişi gibi bende hangi marka olmalı konusunda bir türlü net kararımı veremiyordum. çeşitli kişilerle konuşuyorum, forumlara giriyorum, forumlarda sorduğum sorulara aldığım cevapları ve bu cevapların doğruluğunu ve tarafsızlığını kendimce değerlendirmeye çalışıyordum... Neticde bahsettiğim üzere "ZAVOLİ" taktırmaya verdim ve 3 gün önce dediğim gibi taktırdım... Ve LPG konusunda benim gibi kafasında soru işareti olan arkadaşlara biraz olsun yardımım olabilmesi amacıyla tarafsız olmaya özen göstererek olumlu-olumsuz yaşadıklarımı bu forumda paylaşmaya çalışıyorum...
    şuan için bir önceki msjımdakilere ilaveten diyeceğim pek bir şey yok... olumlu olarak tek bir şey ilave edebilirim, taktırdığım gün akşamı bile içimde hafiften acaba doğru seçim mi? diye bir soru vardı, sanırım henüz 3 gün geçti ve toplamda 150 km yol yaptım, sanırım artık bu soru da kalmadı gibi birşey :-)
    bahsettiğim gibi ilerleyen günlerde de yaşadıklarımı diğer arkadaşlarla paylaşmaya çalışacağım....
    herkese iyi günler dilerim...

• sayın "ZAVOLİ.COM.TR" ben zavoli lpg sistemininde yetkili servisi olan izmir 3.sanayi sitesinde pro otogaza prins marka oto gaz dönüşüm sistemi taktırdım ama tahmin edeceğiniz gibi prins biraz daha pahlıydı 500-belki 600 ytl kadar peki sizin düşüncenizi nedir merak ediyorum. Acaba zavoli taktırsam daha mı iyi olurdu? prins lpg dönüşüm sistemi için ne düşünüyorsunuz? Bu arada herhangibir sorunum yok ama acaba işi biraz abarttım mı diye kendime soruyorum zira arabam 12-14bin ytl lik bir vectra 40-50bin ytllik BMW, VOLVO, MERCEDES lere zavoli taktırdıklarını gördüm. sonuç olarak sizin ithal etmediğiniz bir ürün ama yinede merak ediyorum prins için neler söyleye bilirsiniz? teşekürler.
  • bende lpg dönüşümüne karar verdim aracımı yarın mtk polaris lpg ye bırakacağım aracım 1.4 honda civic 1997 model sanırım akşamına alabiliyormuşuz inşallah bir sorunla karşılaşmam biraz tedirginim ama 3 arkadaşıma takıldı aynı yerden hiç sorun yok maşallah hadi bakalım hayırlısı fiyat konusunda sabitler sanırım
  • bir arkadaşımın 98 model bmw 520i ye taktırırsak yakıt tüketimi ne olur ne kadar yakar taktırma maliyeti falan
    birde volvo s80 t5
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.