Bildirim
Zavvi - Fight Night Champion
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun dispatch edilmiş mi? Edildiyse ne zaman edilmiş? Yani ellerinden çıkmış mı?
Oyunu dispatch ettiklerinde mail atıyorlar -
Tabii edildi 2-3 gün sonra. Hem mail attılar hem de sitelerinden takip ettim. Hatta bugün mail geldi oyunu nasıl buldunuz diye.quote:
Orijinalden alıntı: ariaven
Oyun dispatch edilmiş mi? Edildiyse ne zaman edilmiş? Yani ellerinden çıkmış mı?
Oyunu dispatch ettiklerinde mail atıyorlar
-
Yardım edecek yok mu arkadaşlar ya? Bana hangi kargoya verildiğini söyleyeceksiniz sadece ya da PTT'ye verildiğini... -
Eğer öyle bir e-mail geldiyse senin oyun kaybolmuş olabilir . Eğer kaybolma yok ise mail at . Ulaşmadı vs. diye . Geri dönerler . -
Yarın PTT'ye gidicem eğer PTT ulaştırıyorsa oyunları. Bu arada 5-10 gün önce de kredi kartı için gelmişti bir PTT yetkilisi. Oyun kaybolmasaydı muhtemelen oyunu da verirdi kart ile birlikte. Muhtemelen kayboldu fakat ben yine de gidicem PTT'ye yarın. Eğer kaybolmuşsa ne olucak peki mail'in dönüşü ne olucak? Yeni oyun mu yollayacaklar? -
Allah Allah the hut ve zavvide 10 nun üzerinde alışverişim oldu 1 haftaya geldi çoğu.Nazar değmesin
-
Büyük ihtimalle kaybolmuştur, geçmiş olsun. Forumda küfür etmek yasak bu arada. -
Peki elime ulaşmadı diye mail atsam ne gibi cevap alırım? -
quote:
Orijinalden alıntı: sooty
Peki elime ulaşmadı diye mail atsam ne gibi cevap alırım?
Oyun kaybolsa bile paranı alırsın merak etme. Ama beklersin biraz. Sanırım 30-40 iş günü arası gerekiyor kayıp bildirimi için. 2-3 hafta daha beklemen gerek yani. Ondan sonra irtibata geçersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
quote:
Orijinalden alıntı: sooty
Peki elime ulaşmadı diye mail atsam ne gibi cevap alırım?
Oyun kaybolsa bile paranı alırsın merak etme. Ama beklersin biraz. Sanırım 30-40 iş günü arası gerekiyor kayıp bildirimi için. 2-3 hafta daha beklemen gerek yani. Ondan sonra irtibata geçersin.
Çok sağol :)
Herkese teşekkürler arkadaşlar. -
Benimde kargo ayın 12'sinde dispacked edildi ama hâla gelmedi...Bana Active 2 haram.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X