Şimdi Ara

Zayıflama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zayıflama ile ilgili verilebilecek bütün bilgilere ve önerilere ihtiyacım var , yardımcı olursanız sevinirim (evet çok bodozlama oldu)

• Daha fazla detay ver bodoz bey, ona göre koşu ile başla. 1 Aydan sonra da insanity workout öneriyorum.
  • İnternetten yiyeceklerin kalori lerine bak sonra düşük olanları seç onları yemeye çalış ben 6 ayda spor filan yapmadan 84 den 72 ye düşdüm.Ama sen dersinki benim zamanım bol spor salonuna yazıl yürüyüş yap 2 ayda benin verdiğim kiloyu verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karbonhidrattan uzak dur
    sebze agırlık ye bol su ic
    hareket hareket haraket
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rauted

Daha fazla detay ver bodoz bey, ona göre koşu ile başla. 1 Aydan sonra da insanity workout öneriyorum.
    Şey.. bodoz kızı tercih ederim ^^ , şöyle ki sürekli kafamda olan bir şeydi zayıflamak ama bir cesaret edemiyordum , çikolatayı bırakmak falan..

Şimdi ise spor salonuna başladım , yaklaşık bir buçuk saat spor yapıyorum 1 gün aralıklarla , ama yiyecek konusunda kendimi tutamama gibi bir sorunum var , böyle olunca spor havaya gidiyor -.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilykiedis

quote:

Daha fazla detay ver bodoz bey, ona göre koşu ile başla. 1 Aydan sonra da insanity workout öneriyorum.
    Şey.. bodoz kızı tercih ederim ^^ , şöyle ki sürekli kafamda olan bir şeydi zayıflamak ama bir cesaret edemiyordum , çikolatayı bırakmak falan..

Şimdi ise spor salonuna başladım , yaklaşık bir buçuk saat spor yapıyorum 1 gün aralıklarla , ama yiyecek konusunda kendimi tutamama gibi bir sorunum var , böyle olunca spor havaya gidiyor -.-

spor havaya gitmez. ye yine. ama sporu her gün ve günde 2 saat ağır olarak yap. o zaman istediğini yine çok abartmadıkça yersin. mümkünse yüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GokberkTunc

quote:

quote:

spor havaya gitmez. ye yine. ama sporu her gün ve günde 2 saat ağır olarak yap. o zaman istediğini yine çok abartmadıkça yersin. mümkünse yüz.

Her gün yaparsam sanırım biraz sorun çıkabilir kaslarım açısından bir de ağır yapmak , o kadar sağlıklı olacağını sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zayıflama Çayı
    4 yıl önce açıldı
    Saxenda Zayıflama İğnesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GokberkTunc

quote:

quote:

Her gün yaparsam sanırım biraz sorun çıkabilir kaslarım açısından bir de ağır yapmak , o kadar sağlıklı olacağını sanmıyorum

yahu ne sorun çıkabilir sanıyorsunuz ? ben size ağırlık çalışın demedim, ağır çalışın dedim. yani mesela tempolu yürüyüş yerine koşun diyorum özetle. hiç bir şey olmaz merak etmeyin. ya böyle yapacaksınız ya da yediklerinizi kısacaksınız. ha ben spor yapmaya üşenen biriyim, o yüzden günde yediğim şeyleri toplasan 100 gr etmez belki. ama bu sağlıksız olan, pek tavsiye etmem. en güzeli spor.

• Sağlıklı ve etkili bir şekilde ölmeden zayıflamak için takip edeceğiniz rehber niteliğinde uzmanların hazırladığı bir e-kitapla tanıştım.

Kitabı edindim ve 1 aydan beri uyguluyorum gerçekten faydasını görmeye başladım.

Sizlere de tavsiye ederim. Aşağıda link mevcuttur. Zayıflama hakkında herkesin nacizane bir fikri vardır ama bana göre uygulanması gerekene en iyi sonuç veren rehber bu bence

Zayıflama rehberi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.