Şimdi Ara

zayıflama hapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1.85 boyunda 97 kilodayım powerpluss zayıflama hapı almayı düşünüyorum çevremdeki spor salonuna giden abiler sen al bu ilacı diyorlar yarar sende diyorlar napmalıyım arkadaşlar öneriniz nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: ademirhan0

merhaba arkadaşlar 1.85 boyunda 97 kilodayım powerpluss zayıflama hapı almayı düşünüyorum çevremdeki spor salonuna giden abiler sen al bu ilacı diyorlar yarar sende diyorlar napmalıyım arkadaşlar öneriniz nedir

Aman uzak dur git adam gibi Carnitine al bide yeşil çay iç bolca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok tehlikeli uzak dur alt üst edebilir bünyeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorryForAll

quote:

merhaba arkadaşlar 1.85 boyunda 97 kilodayım powerpluss zayıflama hapı almayı düşünüyorum çevremdeki spor salonuna giden abiler sen al bu ilacı diyorlar yarar sende diyorlar napmalıyım arkadaşlar öneriniz nedir

carnitine daha mı iyi kardeş ne zaman sürede işe yarar vede o hapı kullanan tanıdıkların var mı önerisi nedir
  • Zayiflama haplari yuzunden birkac kisi hayatini kaybetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zayıflama hapıyla kilo verilmez anca vücudundan suyu filan atarsın başkada bi cacığa yaramaz kilo vermek istiyorsan gırtlağı kesip spor yapacaksın başka yolu yok
  • quote:

quote:

quote:

carnitine daha mı iyi kardeş ne zaman sürede işe yarar vede o hapı kullanan tanıdıkların var mı önerisi nedir

l carnitin ben kullandım. spor yoksa hayatında kesinlikle hiç bir işe yaramıyor bu bir.

kullanıp fayda gören veya öyle hisseden çok var. ben bir fayda görmedim. spordan 15-20 dk önce sıvı suya karıştırıp alıyordum(tavsiye edilen bu) hemde millet 500-1000 mg alırken ben 3000 mg alıyordum ama fayda etmedi bıraktım.

sporda yorulmanızı erteliyor, daha fazla ter attırıyor ve daha fazla enerji harcattırıyor diye lanse edilir. yine de başka kullanıcı yorumlarını al tabi.

kullanacaksan en az bir aydan sonra etki görmende muhtemel. yani 2-3 ay kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 14 Ağustos 2013; 22:16:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Hapı
    11 yıl önce açıldı
    Zayıflama Çayı
    4 yıl önce açıldı
    Çin Topu Ereksiyon Hapı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

o sadece spor yapıyorsan kullnman gereke bir ilaç. bu haplardan uzak dur bogazını tt yürü fazla bişey in yok verisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.